Zablokovanie na parkovisku - rady

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
ob3l1x
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ob3l1x »

zuzi skus si nalepit na zadne sklo nalepku zaciatocnik a este nejaku peknu nalepku na naraznik spatak je pre mna spanielska dedina a uvidime ci sa ti tam este niekto debilne postavy ;)
Or napis dotycnemu listocek :
"Ked sulozis tak ako parkujes tak je to hroza" :D
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

nesoferuj, nebudes parkovat, nebudes zablokovana :D
a ked, tak rozmyslaj dopredu... ked parkujem za niekym, necham si tam tolko miesta, aby ked ma niekto priparkuje zozadu, bez problemov vyjdem...
neviem kolko ty soferujes ja uz vela rokov, casto krat je to o "predvidani veci" :) co sa predvidat neda je to ked ta niekto nadrzovku priparkuje tak ze pred tebou betonova stena, vedla teba auta a za tebou sregom auto... rozumny ho necha odbrzdene a da sa teda otlacit a vyparkovat, nerozumny si ho najde v odtahovej sluzbe :D
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

No a nieco k teme (len o parkovani ) : uz som videl aj take veci ( konkretne umna ) ide ze niektory ludia su zvyknuty na svoje miesta (aj ked tam nemaju tabulku s SPZtkou ) a raz som siel do GA aj s babkou lebo mi dala na benzin ze ked ju preveziem. Tak som ju zobral a zaparkoval (chcel som si nieco kupit) babka cakala v aute . Idem spet a auto kde som ho zaparkoval tam nebolo tak som ozelenel ze kde je ved v nom babka sedela
:lol: tak som zacal pokukavat na parkovisku a vidim ze bolo asi o 30m dalej, Idem do auta a pytam sa ze co sa stalo a babka : dosla zena pekne jej vysvetlila ze toto je jej miesto a preparkovala ho. ( kluce boli v aute ,nebral som si ich ved naco ked v auto babka strazila :roll: )
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

No tak klasicky ste tu zo mňa urobili ženu za volantom....
ad 1: pri pozdĺžnom parkovaní si vždy nechávam kopec miesta pred aj za autom, ale kým som sa vrátila, tak tam jak na potvoru boli už iné autá - vpredu obrovské BMW a za mnou volvo s ŠPZ 007. No tak si trúfite na takých imbecilov....
ad 2: jasné, že sa nehrabem tam, kde nie sú optimálne podmienky na parkovanie, ale v Blave si niekedy nie je veľmi z čoho vyberať, keďže je tu oveľa viac áut ako parkovacích miest...
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

zuzkazuzka napísal:vpredu obrovské BMW a za mnou volvo s ŠPZ 007. No tak si trúfite na takých imbecilov....
nebolo to nahodou naopak? potom by ta sam velky general "james bond 007" Labka zablokoval:) asi sa mu zunovalo ofukovanie na dialnici:)
Napísať odpoveď