Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
pepan90
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pepan90 »

chcel by som nejaky kvalitny protein.. ktory by ste brali z tychto dvoch?
od BSN Syntha-6
od Optimum 100% Gold Standard
SpermoS
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa SpermoS »

Ak by som si kúpil Srvátku a hroznový cukor(glukózu) a pil by som to pred tréningom a po...bude to mat dobrý vplyv ?
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

SpermoS napísal:Ak by som si kúpil Srvátku a hroznový cukor(glukózu) a pil by som to pred tréningom a po...bude to mat dobrý vplyv ?
Srvatka sa rychlo strebava takze je najvhodnejsia po trenngu, ale mozes ju davat aj pred treningom. Ja osbne to robim tak ze ked mam navarene tak si davam srvatku pred treningom a po treningom idem hned jest. ked si musim nieco po treningu varit tak si ho dam potom lebo kym si nieco kvalitne spravim tak to trva pol hodinu minimalne. A srvatka je tiez dobra rano ked nemas cas sa kvalitne najest.
SpermoS
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa SpermoS »

kali520 napísal:Srvatka sa rychlo strebava takze je najvhodnejsia po trenngu, ale mozes ju davat aj pred treningom. Ja osbne to robim tak ze ked mam navarene tak si davam srvatku pred treningom a po treningom idem hned jest. ked si musim nieco po treningu varit tak si ho dam potom lebo kym si nieco kvalitne spravim tak to trva pol hodinu minimalne. A srvatka je tiez dobra rano ked nemas cas sa kvalitne najest.
Čiže môžem použiť Srvátku miesto raňajok ok ? Lebo ráno stávam do školy a neraňajkujem aj keď viem , že raňajky sú najdôležitejšie. Obvykle sa pred tréningom poriadne najem a tak za 10 min sa rozcvičím a začnem posilňovať.A teraz plánujem si kúpiť srvátku a hroznový cukor.Najlepšie asi bude keď si dám pred tréningom hroznový cukor s mliekom a po tréningu si dám tu spomínanú srvátku, čo vy nato? :)
kali520
Darca
Darca

SpermoS napísal:Čiže môžem použiť Srvátku miesto raňajok ok ? Lebo ráno stávam do školy a neraňajkujem aj keď viem , že raňajky sú najdôležitejšie. Obvykle sa pred tréningom poriadne najem a tak za 10 min sa rozcvičím a začnem posilňovať.A teraz plánujem si kúpiť srvátku a hroznový cukor.Najlepšie asi bude keď si dám pred tréningom hroznový cukor s mliekom a po tréningu si dám tu spomínanú srvátku, čo vy nato? :)
Rano aj ked si das srvatku to nenahradi jedlo. srvatka zabrani katabolizmu na nejaky cas, takze po hodine sa musi bezpodmienecne najest trochu viac ako nejaky jeden rohlik. A 10 min pred treningom sa poriadne najest neni moc dobre (hlavne ak robis cviky kde sa zadrzuje dychanie ako celne drepy mrtve tahy pritahy v predklone). Taku hodinu po jedle mozes ist cvicit a po treningu si daj srvatku a za takych 20 az 30 min sa poriadne najedz. Alebo si daj srvatku pred treningom a hned po treningu sa nazer.
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

mohli by ste mi please poradit ako najlepsie posilovat prsty na rukach a predlaktia? Zatial robik kliky na prstoch.
4JOKE
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 4JOKE »

Stoporko napísal:mohli by ste mi please poradit ako najlepsie posilovat prsty na rukach a predlaktia? Zatial robik kliky na prstoch.
pozri sem:
http://www.kulturistika.sk/pages/kinezi ... gister.htm
kali520
Darca
Darca

Stoporko napísal:mohli by ste mi please poradit ako najlepsie posilovat prsty na rukach a predlaktia? Zatial robik kliky na prstoch.
Prsty sa nedaju poslivat.
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

kali520 napísal:Prsty sa nedaju poslivat.
nie nedaju, porovnaj prsty svoje a horolezcov :) som cital ze cviky na listach a tak, viete o tom nieco?
kali520
Darca
Darca

Stoporko napísal:nie nedaju, porovnaj prsty svoje a horolezcov :) som cital ze cviky na listach a tak, viete o tom nieco?
No podla mna velkost prstov zavisi od genetiky, nezda sa mi ze by som na prste mal nejaku svalovinu ktora by stala za cvicenie (skorej slachy tam su). A horolezcovu ruku som este nevidel takze neviem posudit. Ale velke prsty ma moj foter a on robil masiara :)
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

2kali: nechce sa mi s tebou hadat, ohmataj si svoje prsty, skus si troska zalozit a pochopis :) Ja s lezenim len zacinam a ta drobna svalovina je dost ze citit ako je namahana a ako rastie 8)
recberko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa recberko »

len si prosím ťa nespleť cvičenie s priberaním ako to robí väčšina chlapcov v SVK.. natrieskajú do seba naposim a podobné sračky a do posilky idú dvakrát týždenne maximálne.. potom vyzerajú ako prasatá a myslia si že sú bohvie aký kulturisti... začni so zdravou výživou ale hlavne ťa cvičenie musí baviť a nesmieš byť po cvičení zničený... prekonzultuj to aj s nejakými chalanmi v posilke ktorý tam chodia dlhšie ak nemáš kamoša čo sa tomu viacej rozumie...
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

kali520 napísal:Prsty sa nedaju poslivat.
Omyl prsty sa dajú posilňovať lezením napríklad ako tu písal kolega. Ľudia, ktorí sa aktívnejšie venujú lezeniu sú napríklad schopní na prstoch zdvihnúť celú svoju váhu na zárubni a podobné ´triky´ ktoré ja aj keď na sebe makám nemám ani trošku šancu zvládnuť a ty tiež isto , veď skús :wink: Ale nie je to oblasť, ktorá by sa dala nejak efektívne cvičiť v posilňovni...
kali520
Darca
Darca

Vesper napísal:Omyl prsty sa dajú posilňovať lezením napríklad ako tu písal kolega. Ľudia, ktorí sa aktívnejšie venujú lezeniu sú napríklad schopní na prstoch zdvihnúť celú svoju váhu na zárubni a podobné ´triky´ ktoré ja aj keď na sebe makám nemám ani trošku šancu zvládnuť a ty tiež isto , veď skús :wink: Ale nie je to oblasť, ktorá by sa dala nejak efektívne cvičiť v posilňovni...
Zvacsit silu na prstoch a spevnit ich je mozne ale zvacsit prsty no neviem uz som hovoril neni tam co zvacsovat.
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

http://www.lezec.cz/index.php?ckat=7472e96e696e6bh ludom z oboru asi uz zname, ale zide sa aj inym... tu je o tych prstoch a predlaktiach, campus board, listy a pod.
4JOKE
Light Star
Light Star

Poznate nejake co najlacnejsie predajne vyzivovych doplnkoch v BA?
Myslite si ze Srvatka(1kg) 77% ochutena za 650 je slusna cena?

Cital som tu ze srvatka je vhodna po treningu kedze sa dobre vstrebava, mno odporucaju na obale 2 davky denne? mam tu prvu davku dat rano ci dajme tomu 2 hodiny pred cvicenim?
kali520
Darca
Darca

4JOKE napísal:Poznate nejake co najlacnejsie predajne vyzivovych doplnkoch v BA?
Myslite si ze Srvatka(1kg) 77% za 650 je slusna cena?

Cital som tu ze srvatka je vhodna po treningu kedze sa dobre vstrebava, mno odporucaju na obale 2 davky denne? mam tu prvu davku dat rano ci dajme tomu 2 hodiny pred cvicenim?
Ja to striedam ked rano nemam cas sa rychlo najest tak dam rano, ked si po treningu musim robit jest dam po treningu a inokedy zase pred treningom, mozes to vseliak menit aspon si telo na to nezvikne.
4JOKE
Light Star
Light Star

kali520 napísal:Ja to striedam ked rano nemam cas sa rychlo najest tak dam rano, ked si po treningu musim robit jest dam po treningu a inokedy zase pred treningom, mozes to vseliak menit aspon si telo na to nezvikne.
mno nebolo mi z toho jasne ci to teda davas pravidelne 2x denne alebo raz denne a to na ranajky alebo po treningu alebo pred tretningom.
Davas si to aj v regeneracny den?
kali520
Darca
Darca

4JOKE napísal:mno nebolo mi z toho jasne ci to teda davas pravidelne 2x denne alebo raz denne a to na ranajky alebo po treningu alebo pred tretningom.
Davas si to aj v regeneracny den?
Davam si to 2krat denne a ako som povedal striedam raz rano a trebars pred treningom inokedy rano a po treningu, alebo pred a po treningu, proste vseliak to kombinuj. A davam to aj v regenracny den 2krat denne, vtedy predsa svaly rastu takze im treba doplnit stavebne materiali t.j proteiny.
4JOKE
Light Star
Light Star

ok.thnx
Napísať odpoveď