Slovenské preklady hier ale aj obaly na hry v SK

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Skúšali ste prekladať hry do SK alebo CZ?

Ano - úspešne
2
12%
Ano - neúspešne
2
12%
Nie
13
76%

Celkom hlasov: 17

vigo
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Slovenské preklady hier ale aj obaly na hry v SK

Príspevok od používateľa vigo »

Čaute, odpusťte ten titulok, ale nejak chcem na známosť dať zaujímavosť. Tak trochu som fanúšik prekladov, aj keď som fanúšik hokeja oveľa viac ako prekladov. Ale ide o to, že prekladatelia hier na Slovensku majú históriu možno len 3 roky maximálne a preto nájdete preklady len na nové hry, !ALE! viac a kvalitnejšie, aj keď je slovákov asi len 5 čo vedia samostatne vytvoriť preklad.
A tak si myslím, že taká podpora teto myšlienky by stála za to. Ja teraz skúšam prekladať, ide len o soft - nová verzia QIP, ale na stránke je dobrý podrobný návod ako sa do toho dostať teda aspoň čo sa týka ľahších vecí. Človek sa niečo naučí.
Aj keď nemusí vedieť programovať, lebo to už treba profíka.
http://www.slovenciny.com/?func=news_info&id=374

Keď bude viac prekladateľov, bude viac hier po slovensky.
Učte sa medzitým aj anglicky. Hry v SK sú pre nemčinárov, deti a ruštinárov tatkov. My angličtinári by sme mali robiť preklady aj pre vlastnú "slávu", úspech a vlastné zdokonalenie angličtiny. Chcete sa zlepšiť v angline? toto jest dobrý spôsob. Ja som v polke prekladu. Kto sa pridá ale s hrou nejakou?
Obrázok
SVANC
Novice
Novice

preklad

Príspevok od používateľa SVANC »

vedel bi si mi poradit s jednym prekladom?? konkretne hra dawn of magic neviem najst text uz som nasiel pomocou resource hackera string table ale nieje tam text lebo je skomprimovany ako to obejst
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Ja mam za sebou preklad Oblivion-u a Battle for Middle-Earth 2. Momentalne sa preklada Shivering Isles, avsak ludi je malo to je fakt. Keby nebolo ceskych oficialnych prekladov, bolo by to v pohode uz len z toho dovodu, ze by bolo co prekladat (myslim prestiznejsie hry). V poslednej dobe mi unikli popod prsty preklady ako Tiberium Wars ci Supreme Commander.
cOre
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cOre »

Prekladám a aj som prekladal, teraz sa z tým zaoberá oco a zrobil už cez 100 prekladov ale niesu na slovenciny.com :P

PS : Ak chcete nejaký napište cez PM, názov hry...
Napísať odpoveď