EDIT- Skolacik- netaraj somariny
MS v hokeji - Rusko 2007
-
nejakymarko
Addict
-
PACO8
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
no co uz, prehrali sem 7:4 a znovu vo stvrtfinale ako posledne dva roky do zadu, ale chlapci sa snazili to im nemozme zazlievat (skoda ze len 1. tretinu a poslednych 5minut 3. tretiny) inak zvysok pos**li a rozhodca sa tiez neukazal v najlepsom svetle, skoda, mozno zas o rok, drzme Rusom palce nech to je zlato
-
nejakymarko
Addict
Lama2d tomu wer ze ho neuvidis. Supler poleti jak spinave pradlo. Uz priprava bola zarpacita potom vylucenie a nasledne nominovanie Urama....korupcia e vsade.
Nevravim ze Uram nemal hrat..bol platnym hracom, ale uz len to ake prietahy sa tam robili. To newestilo nic dobreho.
Skoda ze sme dopadli ako cesi.
RUSKA ZBORNA GO GO GO
Nevravim ze Uram nemal hrat..bol platnym hracom, ale uz len to ake prietahy sa tam robili. To newestilo nic dobreho.
Skoda ze sme dopadli ako cesi.
RUSKA ZBORNA GO GO GO
-
PACO8
Light Professional
racej mat 2x prve, druhe alebo tretie miesto, ako prvy krat mat siesteSajmon napísal:Prehrali sme.Ale berme to z tej lepsej stranky![]()
1. Vyhrali sme nad Cechmi a v konecnom poradi sme skoncili lepsie![]()
2. Uz mame aj to 6. miesto na MS ktore nam chybalo kedze sme uz skoncili 1,2,3,4,5,7,8,9,10![]()
3. Rusko Go !!
-
nejakymarko
Addict
-
pancuska26
Expert
no tak ale si to musime priznat na Svedov sme nemali
hoci sa mi to tazko hovori,ale prehrali sme vdaka nam... ta prehra ma sklamala lebo som si myslela,ze mame nato..naozaj tie chyby stali zato..ale aspon,ze mame 6te miesto...hm ale co takto o rok skoncit aspon v druhom zapase stvrtfinale?..ja by som sa nepohnevala..a Ruska matka do toho drzim uz len im a dufam,ze svedi skoncia na 5 mieste.....
btw porazili sme Cechov
a to moze byt pre nas aspon take malllliiilllinke vitaztvo..tak cafte o rok
btw porazili sme Cechov
-
audiotrack
VIP