Prečo sa tak správa???
-
zuzuzu
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Prečo sa tak správa???
Mám chalana on má 29 ja 18 (vek prosím nejak extra neriešte) sme spolu 5 mesiacov a... No v poslednej dobe je to také fakt, že o ničom. Neozve sa ani za boha, namiesto toho aby bol so mnou je furt s kamošom, správa sa ku mne ako ku kamoške a už ma pobozká akurát tak na ústa. Neviem, čím to je. Vidíme sa spolu tak 2 až 3 krát do týždňa a celý ten čas proste NIČ. Snažila som sa o tom s ním kecať ale nič z toho : keď som mu povedala že sa ku mne správa ako keby som bola samozrejmosť tak sa to snažil obrátiť na vtip... O čom to je, čo si mám o tom myslieť??? Veď keď ma nechce nech mi to povie ale on furt tvrdí že ma má rád...
Ak je to chaotické a neviem aké tak sorry mám v hlave trocha dosť bordel...
Ak je to chaotické a neviem aké tak sorry mám v hlave trocha dosť bordel...
-
zuzuzu
Light Star
Len prečo mám pocit že sa v tom vzťahu snažím iba ja??? A čo nové to sa ľahko povie len ťažšie vykoná...spanoo napísal:suhlasim....mala by si sa pokusit priniest nieco nove do vztahu...nieco cim ho uputas naspat...
Chalani je pre vás ťažké rozísť sa s babou??? Lebo mám taký pocit že ma chce do toho vmanévrovať aby to nemusel spraviť on ale ja nič také nechcem
tak variantov je vela preco sa takto sprava ,
mohlo sa stat ,ze sa uz to skutocne zamilovanie vytratilo tj vytriezvel
v tomto pripade by trebalo nejaku zmenu k novemu nejako opet uputat jeho pozornost. opet uputat jeho zmysly ,dat novy rozmer vasmu vztahu proste nieco zmenit nech to nieje stale ten isty stereotyp
mohlo sa stat ,ze sa uz to skutocne zamilovanie vytratilo tj vytriezvel
v tomto pripade by trebalo nejaku zmenu k novemu nejako opet uputat jeho pozornost. opet uputat jeho zmysly ,dat novy rozmer vasmu vztahu proste nieco zmenit nech to nieje stale ten isty stereotyp
Tak ked on straca zaujem kto sa ma snazit?zuzuzu napísal:Len prečo mám pocit že sa v tom vzťahu snažím iba ja???
Nerobte to co obvykle ale nieco ine nieco nove, skuste inak travit cas, stratavat sa napr. aj cez vikendy ak ste len cez prac. tyzden a pod.zuzuzu napísal:A čo nové to sa ľahko povie len ťažšie vykoná...
Tazke je to vzdy ale radsej by som babe nieco povedal ako s nou chodil zo sucitu, ale ano, aj toto je cesta ako zbabelo ukoncit vztahzuzuzu napísal:Chalani je pre vás ťažké rozísť sa s babou??? Lebo mám taký pocit že ma chce do toho vmanévrovať aby to nemusel spraviť on ale ja nič také nechcem...
-
Enduro3333
Medium Professional
hej chceme si ta ukradnut pre sebazuzuzu napísal:Len prečo mám pocit že sa v tom vzťahu snažím iba ja??? A čo nové to sa ľahko povie len ťažšie vykoná...
Chalani je pre vás ťažké rozísť sa s babou??? Lebo mám taký pocit že ma chce do toho vmanévrovať aby to nemusel spraviť on ale ja nič také nechcem...
K teme.... niekomu mozno ten stereotyp vyhovuje ze vie proste na com je a co kde ako ...a niekto zase potrebuje napatie a nejistotu aby boli tie city stale obnovovane... skus si zistit ako si ty na tom s tym a ako on na tom s tym....
ja to poviem zo svojho uhla, NIE, pretoze ak to chce prosim a ja nemam dovod resp aj mam ale nebudem ju nasilu drzat ked to nebude mat ziadny zmyselzuzuzu napísal:Chalani je pre vás ťažké rozísť sa s babou??? Lebo mám taký pocit že ma chce do toho vmanévrovať aby to nemusel spraviť on ale ja nič také nechcem...
-
krupica_dnb
Medium Professional
No keď sa ku mne niekto začal správať takto tak to dopadlo ako dopadlo.
Ale ako sa tvári keď ho pozveš niekam ty? Vidíš že mu je dobre s tebou alebo sa len pozerá na hodinky? Skús mu robiť chíľu povôli a uvidíš či to ocení, a potom mu skús dať pokoj či sa na to vykašle alebo nie, uvidíš na čom u neho si.
A hlavne počkaj na radu od Etieneho a eritrocita apod
Ale ako sa tvári keď ho pozveš niekam ty? Vidíš že mu je dobre s tebou alebo sa len pozerá na hodinky? Skús mu robiť chíľu povôli a uvidíš či to ocení, a potom mu skús dať pokoj či sa na to vykašle alebo nie, uvidíš na čom u neho si.
-
zuzkazuzka
VIP
Milá moja menovkyňa - poviem ti to narovinu - tieto situácie poznám. Vždy je ten scenár rovnaký - myslím, že má nejakú inú. Resp. že nie si jediná, s kým sa stretáva.
Kruté, ale z môjho okolia tomu tak bolo so železnou pravidelnosťou skoro vždy.
A aj keď nechceš riešiť vek, 11 rokov v tvojom mladom veku robí dosť...
Kruté, ale z môjho okolia tomu tak bolo so železnou pravidelnosťou skoro vždy.
A aj keď nechceš riešiť vek, 11 rokov v tvojom mladom veku robí dosť...
Možno si Ťa naozaj neváži, možno má problém s niečím iným ale vybíja si to na Tebe. Možno Ťa "už neľúbi". Možno mu naozaj po rozume chodí iná. Každopádne sa správa ako chlapec aj keď má 29.
Vekový rozdiel sa musí riešiť, keď je tam 11 ročný rozdiel
Zažil som aj také, že dotyčnú mal len na užívanie. Proste ju klamal. Alebo to nebral vážne.
Každopádne správanie je veľmi čudné. Mohlo by to vyplývať aj z toho, že Ťa naozaj berie ako samozrejmosť, tým pádom si Ťa neváži a tým pádom akoby sa už nesnažil, ako by mu na Tebe nezáležalo, lebo vie, že "si istá", že si z neho "hotová". Preto je vlastne aj taký chladný. Nemá o čo bojovať a zabúda, že Ťa môže stratiť.
Môže to byť niektorý z týchto dôvodov, alebo aj ich kombinácia, každopádne by som bol ráznejší v komunikácií.
Prišiel by som za ním a povedal : "Mojko, buď mi povieš, aký máš problém, lebo mám 18 ale nie som naivná husička, alebo sa už neuvidíme."
Ak si sa na ňho naviazala tak je to problém, ale keď je to to blbec tak Ťa to rýchlo prejde. Len dúfam, že to nie je Tvoj prvý.
No ja som k takým vzťahom skeptický. Väčšinou vznikajú z obdivu mladších dievčat a z rozmaru starších, keď jednoducho zatúžia po mladšej, alebo jednoducho nie sú schopní fungovať so staršou lebo sú dosť nevyspelí.
Poznám aj výnimky, ale väčšinou si chceli len užiť. Každopádne takéto správanie by som mu neodpustil
Vekový rozdiel sa musí riešiť, keď je tam 11 ročný rozdiel
Zažil som aj také, že dotyčnú mal len na užívanie. Proste ju klamal. Alebo to nebral vážne.
Každopádne správanie je veľmi čudné. Mohlo by to vyplývať aj z toho, že Ťa naozaj berie ako samozrejmosť, tým pádom si Ťa neváži a tým pádom akoby sa už nesnažil, ako by mu na Tebe nezáležalo, lebo vie, že "si istá", že si z neho "hotová". Preto je vlastne aj taký chladný. Nemá o čo bojovať a zabúda, že Ťa môže stratiť.
Môže to byť niektorý z týchto dôvodov, alebo aj ich kombinácia, každopádne by som bol ráznejší v komunikácií.
Prišiel by som za ním a povedal : "Mojko, buď mi povieš, aký máš problém, lebo mám 18 ale nie som naivná husička, alebo sa už neuvidíme."
Ak si sa na ňho naviazala tak je to problém, ale keď je to to blbec tak Ťa to rýchlo prejde. Len dúfam, že to nie je Tvoj prvý.
No ja som k takým vzťahom skeptický. Väčšinou vznikajú z obdivu mladších dievčat a z rozmaru starších, keď jednoducho zatúžia po mladšej, alebo jednoducho nie sú schopní fungovať so staršou lebo sú dosť nevyspelí.
Poznám aj výnimky, ale väčšinou si chceli len užiť. Každopádne takéto správanie by som mu neodpustil
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
no vzhladom na to ze sa vidite tak 2-3x do tyzdna by som povedal ze kludne zvlada este jednu. skus mu nenapadne niekedy skontrolovat telefon, sice je to nechutne zakerne ale funguje to. mas istotu ze ked je s kamaratom tak je s kamaratom? mam pocit ze nevie ako ti to povedat, tak zatial mu vyhovuje status quo. ak sa mu vzdy ozyvas len ty, tak s tym prestan, niekedy to moze liezt na nervy a ked vydrzis par dni tak ak mu na tebe zalezi urcite sa ozve.
Heh no ak mozem tak sa pripajam k Zuzke ze najskor si nasiel inu hracku....5 mesiacov nie je dlha doba.... jedna moja kamoska (21) si nasla chlapa co mal asi 35r. (uz si nepamatam presne preto to asi) a ja som ju upozornoval ze ci mu nejde len o jedno .Ona ma presviedcala ze nejde a som myslel ze vie co robi az mi nakoniec povedala ze okrem nej mal este dalsie dve a ja som pozeral ako puk...
...prisla na to ked jedna z tych bab nakukla do jeho mobilu a zavolala jej..
ps.Toto bol obycajny pribeh na poucenie a nikomu neodporucam hrabat sa partnerovi v telefone...aj ked sme vo vsetkom spolu kazdi mame sukromie
....poucenie: skus zmenu a ak nepojde naznac mu rozchod alebo "pauzu" (pri tej mi beha po chrbte mraz) a ak mu to bude jedno tak si nasiel druhu
alebo druheho (to nebol zart)
...prisla na to ked jedna z tych bab nakukla do jeho mobilu a zavolala jej..
ps.Toto bol obycajny pribeh na poucenie a nikomu neodporucam hrabat sa partnerovi v telefone...aj ked sme vo vsetkom spolu kazdi mame sukromie
....poucenie: skus zmenu a ak nepojde naznac mu rozchod alebo "pauzu" (pri tej mi beha po chrbte mraz) a ak mu to bude jedno tak si nasiel druhu
-
zuzuzu
Light Star
ETieNne : Nie neni prvý... Ale je prvý, ktorého mám NAOZAJ rada...
zelovoc : tak to určite nie! Nebudem nikomu čítať SMS veď to nerobím ani sestre. Ale oceňujem pomoc...
Keby mal inú, tak by mi to kamoši snáď povedali... Aj keď radšej nahodím túto tému keď s ním budem...
Nie, nikdy sa nepozerá na hodinky...krupica_dnb napísal:No keď sa ku mne niekto začal správať takto tak to dopadlo ako dopadlo.
zelovoc : tak to určite nie! Nebudem nikomu čítať SMS veď to nerobím ani sestre. Ale oceňujem pomoc...
Keby mal inú, tak by mi to kamoši snáď povedali... Aj keď radšej nahodím túto tému keď s ním budem...