Prečo sa tak správa???

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
zuzuzu
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Prečo sa tak správa???

Príspevok od používateľa zuzuzu »

Mám chalana on má 29 ja 18 (vek prosím nejak extra neriešte) sme spolu 5 mesiacov a... No v poslednej dobe je to také fakt, že o ničom. Neozve sa ani za boha, namiesto toho aby bol so mnou je furt s kamošom, správa sa ku mne ako ku kamoške a už ma pobozká akurát tak na ústa. Neviem, čím to je. Vidíme sa spolu tak 2 až 3 krát do týždňa a celý ten čas proste NIČ. Snažila som sa o tom s ním kecať ale nič z toho : keď som mu povedala že sa ku mne správa ako keby som bola samozrejmosť tak sa to snažil obrátiť na vtip... O čom to je, čo si mám o tom myslieť??? Veď keď ma nechce nech mi to povie ale on furt tvrdí že ma má rád...

Ak je to chaotické a neviem aké tak sorry mám v hlave trocha dosť bordel...
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mi-chau »

Sama si si odpovedala, svojim spravanim pravdepodobne vykresluje svoje pocity. Alebo mate stereotyp-útlm, kt. vyriesite, niecim novym, dalsim krokom vo vztahu a pod... aspon myslim
spanoo
Star
Star

Príspevok od používateľa spanoo »

mi-chau napísal:Sama si si odpovedala, svojim spravanim pravdepodobne vykresluje svoje pocity. Alebo mate stereotyp-útlm, kt. vyriesite, niecim novym, dalsim krokom vo vztahu a pod... aspon myslim
suhlasim....mala by si sa pokusit priniest nieco nove do vztahu...nieco cim ho uputas naspat...
zuzuzu
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

spanoo napísal:suhlasim....mala by si sa pokusit priniest nieco nove do vztahu...nieco cim ho uputas naspat...
Len prečo mám pocit že sa v tom vzťahu snažím iba ja??? A čo nové to sa ľahko povie len ťažšie vykoná...

Chalani je pre vás ťažké rozísť sa s babou??? Lebo mám taký pocit že ma chce do toho vmanévrovať aby to nemusel spraviť on ale ja nič také nechcem :(...
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

tak variantov je vela preco sa takto sprava ,
mohlo sa stat ,ze sa uz to skutocne zamilovanie vytratilo tj vytriezvel
v tomto pripade by trebalo nejaku zmenu k novemu nejako opet uputat jeho pozornost. opet uputat jeho zmysly ,dat novy rozmer vasmu vztahu proste nieco zmenit nech to nieje stale ten isty stereotyp
mi-chau
Darca
Darca

zuzuzu napísal:Len prečo mám pocit že sa v tom vzťahu snažím iba ja???
Tak ked on straca zaujem kto sa ma snazit?
zuzuzu napísal:A čo nové to sa ľahko povie len ťažšie vykoná...
Nerobte to co obvykle ale nieco ine nieco nove, skuste inak travit cas, stratavat sa napr. aj cez vikendy ak ste len cez prac. tyzden a pod.
zuzuzu napísal:Chalani je pre vás ťažké rozísť sa s babou??? Lebo mám taký pocit že ma chce do toho vmanévrovať aby to nemusel spraviť on ale ja nič také nechcem :(...
Tazke je to vzdy ale radsej by som babe nieco povedal ako s nou chodil zo sucitu, ale ano, aj toto je cesta ako zbabelo ukoncit vztah :?
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

zuzuzu napísal:Len prečo mám pocit že sa v tom vzťahu snažím iba ja??? A čo nové to sa ľahko povie len ťažšie vykoná...

Chalani je pre vás ťažké rozísť sa s babou??? Lebo mám taký pocit že ma chce do toho vmanévrovať aby to nemusel spraviť on ale ja nič také nechcem :(...
hej chceme si ta ukradnut pre seba :lol: :lol:
K teme.... niekomu mozno ten stereotyp vyhovuje ze vie proste na com je a co kde ako ...a niekto zase potrebuje napatie a nejistotu aby boli tie city stale obnovovane... skus si zistit ako si ty na tom s tym a ako on na tom s tym.... :wink: a daj potom vediet...
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

a predpokladám, že chlap má už za sebou niekoľko desiatok vzťahov... Mám pravdu?
Freelan
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Freelan »

zuzuzu napísal:Chalani je pre vás ťažké rozísť sa s babou??? Lebo mám taký pocit že ma chce do toho vmanévrovať aby to nemusel spraviť on ale ja nič také nechcem :(...
ja to poviem zo svojho uhla, NIE, pretoze ak to chce prosim a ja nemam dovod resp aj mam ale nebudem ju nasilu drzat ked to nebude mat ziadny zmysel :) a uz vobec nema zmysel byt potom zniceny a pod... koniec neznamena nepriatelstvo a to ze clovek strati "nastroj" na v tom pripade uz iba umelu lasku tak to je fakt pre slabomyselnych ktory si myslia ze sa potom vrati :wink: cize nech mi hovoria city aj chod a zabi sa pre nu rozum rulezzz 8)
Anjeliček
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Anjeliček »

asi sa vas vztah dostal do takej situacie ze ho berie ako samozrejomost..stretne ta sa pusa..a nic..mali by ste skusit robit spolu aj ine veci.ist niekam...skusit sa rozpravat..alebo mu daj na vyber bud ti povie preco sa zmenil alebo ta strati... :?
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

No keď sa ku mne niekto začal správať takto tak to dopadlo ako dopadlo.
Ale ako sa tvári keď ho pozveš niekam ty? Vidíš že mu je dobre s tebou alebo sa len pozerá na hodinky? Skús mu robiť chíľu povôli a uvidíš či to ocení, a potom mu skús dať pokoj či sa na to vykašle alebo nie, uvidíš na čom u neho si.
A hlavne počkaj na radu od Etieneho a eritrocita apod :)
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Milá moja menovkyňa - poviem ti to narovinu - tieto situácie poznám. Vždy je ten scenár rovnaký - myslím, že má nejakú inú. Resp. že nie si jediná, s kým sa stretáva.
Kruté, ale z môjho okolia tomu tak bolo so železnou pravidelnosťou skoro vždy.

A aj keď nechceš riešiť vek, 11 rokov v tvojom mladom veku robí dosť...
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Možno si Ťa naozaj neváži, možno má problém s niečím iným ale vybíja si to na Tebe. Možno Ťa "už neľúbi". Možno mu naozaj po rozume chodí iná. Každopádne sa správa ako chlapec aj keď má 29.

Vekový rozdiel sa musí riešiť, keď je tam 11 ročný rozdiel :roll:

Zažil som aj také, že dotyčnú mal len na užívanie. Proste ju klamal. Alebo to nebral vážne.

Každopádne správanie je veľmi čudné. Mohlo by to vyplývať aj z toho, že Ťa naozaj berie ako samozrejmosť, tým pádom si Ťa neváži a tým pádom akoby sa už nesnažil, ako by mu na Tebe nezáležalo, lebo vie, že "si istá", že si z neho "hotová". Preto je vlastne aj taký chladný. Nemá o čo bojovať a zabúda, že Ťa môže stratiť.

Môže to byť niektorý z týchto dôvodov, alebo aj ich kombinácia, každopádne by som bol ráznejší v komunikácií.

Prišiel by som za ním a povedal : "Mojko, buď mi povieš, aký máš problém, lebo mám 18 ale nie som naivná husička, alebo sa už neuvidíme."

Ak si sa na ňho naviazala tak je to problém, ale keď je to to blbec tak Ťa to rýchlo prejde. Len dúfam, že to nie je Tvoj prvý.

No ja som k takým vzťahom skeptický. Väčšinou vznikajú z obdivu mladších dievčat a z rozmaru starších, keď jednoducho zatúžia po mladšej, alebo jednoducho nie sú schopní fungovať so staršou lebo sú dosť nevyspelí.

Poznám aj výnimky, ale väčšinou si chceli len užiť. Každopádne takéto správanie by som mu neodpustil :roll:
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

suhlasim so zuzkouzuzkou: sice si napisala nech vek nerozoberame, ale predsa. prepac ze to hovorim tak drsne, ale oproti nemu si v podstate este dieta :?
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

no vzhladom na to ze sa vidite tak 2-3x do tyzdna by som povedal ze kludne zvlada este jednu. skus mu nenapadne niekedy skontrolovat telefon, sice je to nechutne zakerne ale funguje to. mas istotu ze ked je s kamaratom tak je s kamaratom? mam pocit ze nevie ako ti to povedat, tak zatial mu vyhovuje status quo. ak sa mu vzdy ozyvas len ty, tak s tym prestan, niekedy to moze liezt na nervy a ked vydrzis par dni tak ak mu na tebe zalezi urcite sa ozve.
devo159
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa devo159 »

Heh no ak mozem tak sa pripajam k Zuzke ze najskor si nasiel inu hracku....5 mesiacov nie je dlha doba.... jedna moja kamoska (21) si nasla chlapa co mal asi 35r. (uz si nepamatam presne preto to asi) a ja som ju upozornoval ze ci mu nejde len o jedno .Ona ma presviedcala ze nejde a som myslel ze vie co robi az mi nakoniec povedala ze okrem nej mal este dalsie dve a ja som pozeral ako puk...
...prisla na to ked jedna z tych bab nakukla do jeho mobilu a zavolala jej..
ps.Toto bol obycajny pribeh na poucenie a nikomu neodporucam hrabat sa partnerovi v telefone...aj ked sme vo vsetkom spolu kazdi mame sukromie :wink:
....poucenie: skus zmenu a ak nepojde naznac mu rozchod alebo "pauzu" (pri tej mi beha po chrbte mraz) a ak mu to bude jedno tak si nasiel druhu :? alebo druheho (to nebol zart)
skaner
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa skaner »

neľúbi ťa
zuzuzu
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

ETieNne : Nie neni prvý... Ale je prvý, ktorého mám NAOZAJ rada...
krupica_dnb napísal:No keď sa ku mne niekto začal správať takto tak to dopadlo ako dopadlo.
Ale ako sa tvári keď ho pozveš niekam ty? Vidíš že mu je dobre s tebou alebo sa len pozerá na hodinky? Skús mu robiť chíľu povôli a uvidíš či to ocení, a potom mu skús dať pokoj či sa na to vykašle alebo nie, uvidíš na čom u neho si.
A hlavne počkaj na radu od Etieneho a eritrocita apod :)
Nie, nikdy sa nepozerá na hodinky... :)
zelovoc : tak to určite nie! Nebudem nikomu čítať SMS veď to nerobím ani sestre. Ale oceňujem pomoc... :)
Keby mal inú, tak by mi to kamoši snáď povedali... Aj keď radšej nahodím túto tému keď s ním budem...
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

vykasli sa na nho (tvrde ale pravdive) ked dotiahnes nieco nove do vztahu tak ako dlho to vydrzi? :?
nechaj ho :)

/ ak ho nenechas a uvazujes nad tym ze ma niekoho ineho tak to bude pre teba iba zbytocne trapenie ked zistis ze ma inu. teraz si zachovaj hrdost a nenechaj so sebou zametat a bud silna gl
mi-chau
Darca
Darca

ZHNiLa_KaCHNa napísal:vykasli sa na nho (tvrde ale pravdive) ked dotiahnes nieco nove do vztahu tak ako dlho to vydrzi? :?
nechaj ho :)
Nie je jednoduche vzdat sa niekoho koho lubis.
Napísať odpoveď