LOST
ty brdo kokos neskutocne super cast!
akozeeee WOW!
to bola zatila najlepsia cast v lost aku si pametam.
preco?
aspon 1/4 veci sa mi vyjasnila. od toho ze kto je ben (kreten), kto su ti druhi (z casti) preco dharma nepokracuje (SAK SU VSECI MRTVI), juliet je na strane stroskotancov...
myslite ze lock je mrtvy nadobro? ci ho ostrov vylieci? a co ten jacob? ubohe divadlo ci pravda?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Nooo, konecne dobra cast. Zaujimave, ani neviem k comu skor pisat, ci Juliet, Ben, Lock alebo co. Je mi luto Locka, aj ked je sanca, ze to prezije a objavi sa v dalsej serii. Bola to z mojho pohladu najoblubenejsia postava serialu, bez neho to uz nebude ono. O Jakobovi, trasucej sa stolicke a dalsie veci, ktore sa stali v tom dome sa sa dobre pobavil, cakal som, ze tam Lock zastreli Bena, ale neskor sa stal pravy opak. Do konca serie ostavaju este tri casti a ja verim, ze budu minimalne tak dobre ako tato a vyjasni sa dalsich par skutocnosti.
hojko: je tam vidiet jacoba v 31:54 tam stoji 
a mam pocit ze lock bude zit. ved preco ho ben nezastrelil poistkou do hlavy? lock ma tvrdy koren
a este: videl si ten prach co john skumal? a nasledne co povedal jacob ze "help me" ? mam pocit ze ten prach ci piesok je proti uteku jacoba. nieco ako na duchov v inych filmoch. zacina to ist do mysterioznosti.
a ten chlapik co ho stretol ben ked bol maly v lese. neviem ako sa vola. taky tmavy. on vobec nezostarol? lebo vyzera tam ze vobec nie.
a mam pocit ze lock bude zit. ved preco ho ben nezastrelil poistkou do hlavy? lock ma tvrdy koren
a este: videl si ten prach co john skumal? a nasledne co povedal jacob ze "help me" ? mam pocit ze ten prach ci piesok je proti uteku jacoba. nieco ako na duchov v inych filmoch. zacina to ist do mysterioznosti.
a ten chlapik co ho stretol ben ked bol maly v lese. neviem ako sa vola. taky tmavy. on vobec nezostarol? lebo vyzera tam ze vobec nie.
Myslim ze sa volal Chris a tiez mi nejde do hlavy ze vyzera tak istoZHNiLa_KaCHNa napísal:hojko: je tam vidiet jacoba v 31:54 tam stoji
jacobovi podobni? koho tym myslis?ZHNiLa_KaCHNa napísal:inak dobre bolo ked sa nikto nezastal mikhaelalock mu nalozil. asi maju bena vyse hlavy uz. kaslu na nho. ale pana jak to ze sa stal ich neoficialnym vodcom? ved oni su ini. a co tie zvuky v lese? jacobovi podobni su za tym?
A fakt tato cast vniesla do deja dost svetla! Na konci ked som si to nechal ulezat ma uz ani to neprekvapovalo ze preco sa nikto nezastal MIkhaela... preco im je BEn sefom...
Najprv som bol aj dost prekvapeny lebo som nechapal BEn male decko stretne sa s Richardom a teraz v pritomnosti je tak isto stary...
nuz jacob je asi duch alebo neviem ako inak ho nazvat. coz svedci o tom aj ten piesok okolo domu na zabranenie aby odisiel. nejakym sposobom sa ho podarilo dostat do toho domu
a ti podobni? no narazam na tie zvuky z dzungle ktore vychadzaju ked tam niekto je. napr ked bola zastrelena boonova sestra alebo teraz ben ked tam bol sam...
a ti podobni? no narazam na tie zvuky z dzungle ktore vychadzaju ked tam niekto je. napr ked bola zastrelena boonova sestra alebo teraz ben ked tam bol sam...
Spoilerp4ra napísal:To je v prdeli. A mame to natiahnute na 4. seriu, lebo Charlie samozrejme nespravi nic, kedze ho tie zenske chytili. No, neviem sa dockat.
Spravi, ale zomrie. Na internete som nasiel tento spoiler. Bol to spoiler na tuto a finalnu epizodu. Kedze sa podla tohto spoilera cela tato epizoda vyplnila, da sa povedat s takmer urcitostou ze tento spoiler je presny.
THROUGH THE LOOKING GLASS
Finále začíná útokem Druhých na tábor přeživších. Několik Druhých je zastřeleno, mezi nimi jsou Tom a pak Ryan, kterého Hurley přejede už dříve viděným autem.
V podvodním bunkru se Charliemu přeci jen podaří odblokovat rušící signál Bena, ale náhle zaútočí Mikhail ve snaze vyhodit vše do povětří. Charlie následně v zatopeném bunkru umírá...
Postřelený Locke se už chce sám zabít v díře, kam spadl po Benově výstřelu, když najednou uslyší na kraji díry hlas, aby to nedělal. Je to Walt. Ten mu nejdříve pomůže dostat se z díry ven a zase bez vysvětlení, co se stalo a kde je Michael, Walt zmizí.
Locke se dostane k věži, kde se snaží Naomi a ostatní vyslat nouzový signál. Locke zabije Naomi těsně před tím, než zavolá. Mezi Jackem a Lockem dojde k roztržce a Locke vyhrožuje Jackovi zabitím, ale nakonec ustoupí. Jack volá o záchranu a někdo na druhém konci odpoví, že záchrana je na cestě. Charlie ovšem těsně před svou smrtí viděl na monitoru v podvodním bunkru vysílání, kde Penelope popírá, že Naomi zná...
Ve flashbacku vidíme Jacka jak je psychicky na dně. Polyká prášky a snaží se spáchat sebevraždu skokem z mostu. Celou dobu také vidíme, jak se zoufale snaží někoho zkontaktovat. Teprve na konci vidíme koho – je to Kate! Celou dobu jsme tedy nesledovali flashback, ale "flash-forward", tedy to, co se stane/může stát. Jack a Kate se tedy dostali z ostrova, ale v závěru vidíme Kate, jak od Jacka odjíždí a Jack zoufale křičí: "Musíme se tam vrátit!"