Dievca v kostole , ako nanu ? poradte

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

Caute aj dnes sme si pisali od 18.00 do 20.25 :) a da sa povedat ze o vsetkom . Ale tie vazne veci sme aj tak nepreberali ( myslim to povestne PRECO :D ) . Dnes to uz nebolo vobec o hadani a take podrazdene pisanie . Dokonca si mi cely cas nukala albumy , a aj mi podavala hesla . To JIN : ja viem neni to dokaz nicoho , ale potesi to :P .
Tak a teraz som zvedavy ze ked sa uvidime tak ako bude reagovat a tak ( myslim ked sa stretneme pri bballe ) . :)

Nebojte sa nerobim si velke nadeje
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

BabySHAQ napísal: Nebojte sa nerobim si velke nadeje
:D :D toto mi niekto pisal i v mojej teme ..... vid podobny problem ........ ale priznaj si (ja som si priznal ) nadeje si ake take robis mozno vies ze to nema sancu ale podvedome stale v nieco dufas a tym ze si s nou stale pises na nu nikdy nezabudnes a bude to tazke ak dufas stale v nieco ........ mal by si sa zacat pozerat po niekom inom :wink: ..........to poradili mne tak radim ja tebe a asi ti to povedia aj oni ..........a predsa len 30 stran a pol roka riesit to iste zivot ide dalej a ty stale stojis na mieste mal by si sa pohnut nemyslis si .......... ak chces tak si s nou pis ved mozno budete kamarati alebo uz ste ale predsalen by sa ti lahsie zabudalo ak by si to nechal tak
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

BabySHAQ napísal: Nebojte sa nerobim si velke nadeje
och joj :D :D mam taky matny dojem ze toto som si aj ja myslel...ved v poho necakam vela pohoda..a aj tak som vo vnutri cakal vela.. ono pise sa vsetko pekne..len ked dojde na lamanie chleba...
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

midnight_man napísal:och joj :D :D mam taky matny dojem ze toto som si aj ja myslel...ved v poho necakam vela pohoda..a aj tak som vo vnutri cakal vela.. ono pise sa vsetko pekne..len ked dojde na lamanie chleba...
presne ja som na tom tak isto .... mozem si hovorit ze nic od toho necakam ale tak to neni ........a on to tak isto tiez vie ....... len si to musi priznat :D
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

potom sraci ze sa ta babena na teba kukne a uz si tam kde si nechcel byt...
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

BabySHAQ napísal:Caute aj dnes sme si pisali od 18.00 do 20.25 :) a da sa povedat ze o vsetkom . Ale tie vazne veci sme aj tak nepreberali ( myslim to povestne PRECO :D ) . Dnes to uz nebolo vobec o hadani a take podrazdene pisanie . Dokonca si mi cely cas nukala albumy , a aj mi podavala hesla . To JIN : ja viem neni to dokaz nicoho , ale potesi to :P .
Tak a teraz som zvedavy ze ked sa uvidime tak ako bude reagovat a tak ( myslim ked sa stretneme pri bballe ) . :)

Nebojte sa nerobim si velke nadeje
zaujimava reakcia.. bohvie prečo to robí.. Neviem bolo by nepekné eby to onan pred kamarátkami nazvala ľútosť alebo nejaké podobné hlúposťi ako sa zvyčajne zvyknú hovoriť. Každopádne drž sa dalej s odstupom nič si neslubuj nič si o tom nemysli. Tím sa ubrániš možnému sklamaniu. A zas naopak o to väčšmi ťa poteší/prekvapí ked sa stane niečo neočakávané (čiže ja to vidím tak že na teba najskôr pôjde nejaká jej kamarátka lebo ona sa na to neodhodlá a už ked sa dostaneš do diskusie tak sa o to dajaka zúfalka možno pokúsi ale tu nejde o to že by dačo mohlo byť ale že sa pobavíš vid. príklad ked absolútne mladá babab chela o 3 roky staršieho kamaráta a ked chcela zapôsobiť staršie tak popýtala cigu :lol: ok každopádne nehovor jej nič čo by sa dalo proti tebe neskôr použiť, mohol by si to neskôr oľutovať) Tak sa drž a nezabudaj že si chlap a že máš svoju hrdosť :wink:
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Ja len nechápem ako s ním môže zametať taká malá 12 či 13 ročná šťanda, čo jej ešte mliečko tečie po brade(vtipné poznámky si odpustite :D). Fakt to nechápem, keby si obdivoval alebo chcel nejakú 18-ku to pochopím, ale také decko??? Čo na nej vidíš??? Čo sa Ti na nej tak páči? :roll:

O nejakú dobu sa nad tým len zasmeješ(u každého má táto doba rôzne trvanie :P)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

ETieNne napísal:O nejakú dobu sa nad tým len zasmeješ(u každého má táto doba rôzne trvanie :P)
Ked som bol little tak za takuto vetu by som ta uhryzol do kolena! :evil:
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Mi-chau no ja som tomu tiež nechcel veriť, darmo sa hneváš, každý mi to hovoril, ale bola a je to svätá pravda, dnes sa len zasmejem nad tým ako hlúpo a neskúsene, detsky, nedospelo, zaslepeno, naivne... proste bezhlavo zaľúbene choval. :wink:

Proste sa už nad tým fakt len pousmejem keď si na to spomeniem. Neboli to príjemné skúsenosti vtedy ale na druhej strane som rád, že som sa z nich poučil. Som rád, že som mal príležitosť sa poučiť a som rád, že som s tými babami neskončil. :P
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

ETieNne no to ma prave stve, ze vtedy ked som pocuval tie vety typu "ked budes starsi, pochopis" alebo "ked budes starsi, pousmejes sa nad tym" som zuril a teraz uz davno viem ze ti ludia mali pravdu a sam tie vety hovorim. Vzdy ked ich niekomu povie chce ma uhryznut do kolena :?
THeBaNDiT
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa THeBaNDiT »

ludia, na cely tento server som natrafil len nahodou... ani som nemal v plane sa sem tak rychlo zaregistrovat, pretoze ktovie, ako budem vychadzat s casom, kedze som moderatorom na inom fore (o niecom uplne inom) a sledujem dalsie 3 uplne ine fora, ale tento topic ma dostal! :smt023 (ano, precital som si ho cely celucicky za jeden (dlhy) vecer)

BabySHAQ (dufam, ze som to napisal spravne), clovece, poviem Ti, bol si po usi zalubeny, ja som v Tvojom veku prezival velmi podobne stavy... vobec sa necudujem Tvojmu konaniu, a velmi sa mi pacili rady a postrehy ostatnych. To dievca (najprv som myslel, ze Martinka, potom ze Marcelka, uz sa v tom stracam) sa Ta zlaklo a potom pre zmenu ktovie kto ju o com "informoval"...
Je dobre, ze ste na seba narazili potom na pokeci uplnou nahodou, snad si stihla o Tebe spravit aj iny nazor, kym nevedela, ze si to Ty... a to, ze dokazete spolu aj povtipkovat, je velmi dobre... nechal by som to zatial len v internetovej rovine, v realite nech vyvija nejaku aktivitu ona, ak chce viac...
V kazdom pripade, ak sa nahodou date dokopy a bude to klapat, bolo by velmi zaujimave sledovat jej reakciu, ak by si precitala cely tento 30strankovy topic (EDIT: 31 8) ), ktory sa jej velmi tyka... :D Pretoze uz z prvych Tvojich prispevkov v tomto topicu je jasne, ze to si to s nou myslel uprimne a nevinne. Podla mna by si na zaklade tohto celeho topicu urobila o Tebe velmi dobry obraz...
Nechcem Ti radit, ale tuto diskusiu by si kludne mohla precitat... ale nie teraz, pretoze by si to mohla vysvetlit, ze sa jej opat vnucujes... ale neskor by som jej na Tvojom mieste podhodil link. ;) (samozrejme ak sa situacia medzitym nezhorsi)

OK, toto bol moj prvy prispevok na tomto fore, a dufam, ze nie posledny... tento topic budem pravidelne kontrolovat, som zvedavy, kam nas to tu este zavedie... 8)
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Bandit :
Dakujem ti velmi pekne za tu namahu ze si si to precital :) A obdivujem ta ze si pritom nezaspal :shock: .
Este tu chcem vysvetlit tie meno , to som proste pouzival krycie mena a doplietol som si ich :lol: .

A Teraz sa opet obraciam na vsetkych . Chcem vam povedat ze si piseme kazdy den okolo 2-3 hodinky a stale je o com pisat . Teda mne je to pisanie prijemne a myslim ze aj jej , vsak naco by inak odpisovala . :?

Teraz sa Vas chcem spytat , ze co si myslite ci ju mozem zavolat aj von ( nevinnu zmrzku , alebo len pokecat ) pretoze jak sme sa rozpravali o zajtrasku tak vravela ze jej kamoska ide rec a nema co robit . No tak co si myslite pokazim to ked ju niekam zavolam ? Alebo take ze jak pojdeme v nedelu z kostolatak pribehnut k nej a prihovorit sa :?: :?: :?:
Viem ze teraz niektory poviete ze ja si jednoducho nedam pokoj , tak ale to si mame donekonecna len pisat

Btw : nanajvys si slubujem kamaratstvo
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

myslim ze ty by si ju zavolal von aj bez toho aby ti to niekto odporucil :lol:

ked tak velmi chces tak ju zavolaj, ale myslim ze ty si od toho slubujes viac nez kamaratstvo :P
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

Lolofon napísal:myslim ze ty by si ju zavolal von aj bez toho aby ti to niekto odporucil :lol:

ked tak velmi chces tak ju zavolaj, ale myslim ze ty si od toho slubujes viac nez kamaratstvo :P
tak, tak.. kazdy chlap prijima kamaratstvo tazko.. (znama veta zostanme kamaratmi). Aj ja si myslim ze caka viac ale to uz nieje nas problem to nech riesi v svojej hlave sam. Ked chces kamaratstvo tak moze sa tato tema locknut bo na kamaratsve netreba vela veci riesit.. :wink:
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

No dobre tak si to povedzme narovinu mozno ocakavam o trosicku viac . :oops: Tak co mam zavolat ?
miso2911
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa miso2911 »

BabySHAQ napísal:No dobre tak si to povedzme narovinu mozno ocakavam o trosicku viac . :oops: Tak co mam zavolat ?
hej a ked si vy pisete na tom pokeci tak ona vie ze si to ty? asi hej ze? :D ...a ked hej tak ja by sm ju zavolal von ved len tak nic sa nedeje nic nemôzes stratit len ziskat kamaratku minimalne :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Jaj...Nad nekonečnosťou tejto témy sa už rozpisovať nebudem a prejdem rovno k veci:
Prečo sa (možno...?) mierne zmenilo jej správanie voči Tebe? Prečo je komunikatívnejšia (aspoň vo virt. svete)? Možno Ťa prestala už vnímať ako jej (potencionálneho) nápadníka a preto sa Ti mierne pootvorila. Proste Ťa prestala vnímať ako hrozbu tým, že ju budeš sledovať a bombardovať pohľadmi SMS-kami a správať sa ako "maniak". Proste si sa v jej očiach "znormalizoval" a (možno) Ťa konečne začala vnímať ako známeho (kamaráta?). Preto sa mi nezdá, že by bol dobrý nápad "ísť na ňu" tvojou starou taktikou. Skôr skús viac osobného kontaktu a hlavne si zisti, či sa takisto dobre s ňou vieš porozprávať aj inak, ako na pokeci. Lebo ak nie, tak...(aj tak by Ti to bolo jedno :?) A pochop už prosím, že nemá sa tu na hojku zmysel skrývať sa za vyhlásenia typu nanajvýš si sľubujem kamarátstvo. Vždy je jasné, že konkrétne tebe ide vždy o niečo viac, aj keď nám to možno dôjde niekedy aj skôr ako Tebe. Čiže osobne je na Tvojom mieste by osm nevolal, ani neposielal SMS, lae pokúšal by som sa o stretnutie. je blbosť písať sms, pokiaľ ste vo virtuálnom kontakte. Prekážkou však je opäť jej vek, kvôli ktorému sa možno nebude chcieť stretnúť, stále je to ešte iba decko...Pokiaľ to však pre Teba doteraz problém nebol (inak mohol by si si tento fakt už konečne pripustiť a začať sa podľa neho správať), tak pochybujem, že to Tvoje konanie ovplyvní práve teraz! Avšak aj keby dačo, tak to nemá dlhé trvanie, nakoľko strednou pre teba prídu úplne iné veci, kopec iných povinností, aktivít, ktoré Ti nebudú dovoľovať nieže myslieť na ňu, ale niekedy ani myslieť na nič. Užívaj si základku dokiaľ môžeš a ešte na "nej" zapracuj, ak to pokladáš za dobrý nápad. A prosím neoponuj mi tu hneď fatalistickými rečami, ako ty na ňu nikdy nezabudneš, a ako bude stále pre teba iba ona tá jediná. Takto som kedysi uvažoval aj ja, no teraz som sám sebe na smiech (noa? Aspoň sa bavím :P). Raz si to aj sám pripustíš. Iba sa obávam ako to s Tebou a tvojou obdivuhodnou schopnosťou fixácie pôjde na strednej. Ale to si hádam už budeš uvedomovať veci, ktoré sú teraz mimo Teba a preto ich píšeš sem...Zrejem som Ti teraz moc nepomohol, nakoľko Ty máš najradšej návody typu: choď, povedz toto atď....Čiže definitívne: Nevolaj, neSMSkuj, snaž sa o osobný kontakt, aby si zistil o nej viac, to totiž z netu nevyčítaš. Ale nediv sa, ak v tom prípade nebude spĺňať tvoje predstavy o jej dokonalosti etc....Tvoje expresie Ti ju totiž tak vykresľujú. Sú to však stále iba expresie a realita Ti uniká, aj keď si myslíš, ako náramne ju poznáš... :idea:
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

BabySHAQ napísal:No dobre tak si to povedzme narovinu mozno ocakavam o trosicku viac . :oops: Tak co mam zavolat ?
no myslim ze zavolas aj tak. hmmm aj ked troska by si sa na to mohol pozriet aj triezvejsie . cisto teoreticky zavolaj , mne osobne by sa pre taku nechcelo "love za nu calovat" . ale len tak cisto zo zaujmu pre vyvoj buduceho "kamaratstva" skusit mozes . ajked neviem preco stale vo mne avokuje "dievca v kostole " to ze bude asi trosku ina ako jej rovenicky z psychologickeho hladiska :wink:
THeBaNDiT
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa THeBaNDiT »

BabySHAQ napísal:Bandit :
Chcem vam povedat ze si piseme kazdy den okolo 2-3 hodinky a stale je o com pisat . Teda mne je to pisanie prijemne a myslim ze aj jej , vsak naco by inak odpisovala . :?

Teraz sa Vas chcem spytat , ze co si myslite ci ju mozem zavolat aj von ( nevinnu zmrzku , alebo len pokecat ) pretoze jak sme sa rozpravali o zajtrasku tak vravela ze jej kamoska ide rec a nema co robit . No tak co si myslite pokazim to ked ju niekam zavolam ? Alebo take ze jak pojdeme v nedelu z kostolatak pribehnut k nej a prihovorit sa :?: :?: :?:
Hmm, je uz 14teho (teda presnejsie uz 15teho), takze s tym "zajtrajskom" Ti uz neporadim, ale: ak si dokazete pisat kazdy den 2-3 hodinky a ona vie, ze Ty si Ty, tak potom je to na dobrej ceste... ale velmi by som sa neponahlal... kym si mate co pisat, tak si piste... a az bude situacia jasnejsia (pozitivnejsia), tak sa jej mozes cez NET opytat, ci by nemala niekedy chut skocit si na zmrzlinu. A ze ak by nie, tak v pohode...

Ale urcite by som k nej len tak z nicoho nic nepribiehal, mohla by sa opat zlaknut.

Takze co je nove? ;)

EDIT: odstranil som volny riadok medzi citaciou a mojou odpovedou...
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

BabySHAQ napísal:...Btw : nanajvys si slubujem kamaratstvo
Ty ju pol roka nosis v hlave, kazdy den tu o nej pises a urcite sa ti s nou aj sniva a tebe staci kamaratstvo? Uz ste mali svadbu planovat. :lol:
Napísať odpoveď