Tak a teraz som zvedavy ze ked sa uvidime tak ako bude reagovat a tak ( myslim ked sa stretneme pri bballe ) .
Nebojte sa nerobim si velke nadeje
BabySHAQ napísal: Nebojte sa nerobim si velke nadeje
presne ja som na tom tak isto .... mozem si hovorit ze nic od toho necakam ale tak to neni ........a on to tak isto tiez vie ....... len si to musi priznatmidnight_man napísal:och joj![]()
mam taky matny dojem ze toto som si aj ja myslel...ved v poho necakam vela pohoda..a aj tak som vo vnutri cakal vela.. ono pise sa vsetko pekne..len ked dojde na lamanie chleba...
zaujimava reakcia.. bohvie prečo to robí.. Neviem bolo by nepekné eby to onan pred kamarátkami nazvala ľútosť alebo nejaké podobné hlúposťi ako sa zvyčajne zvyknú hovoriť. Každopádne drž sa dalej s odstupom nič si neslubuj nič si o tom nemysli. Tím sa ubrániš možnému sklamaniu. A zas naopak o to väčšmi ťa poteší/prekvapí ked sa stane niečo neočakávané (čiže ja to vidím tak že na teba najskôr pôjde nejaká jej kamarátka lebo ona sa na to neodhodlá a už ked sa dostaneš do diskusie tak sa o to dajaka zúfalka možno pokúsi ale tu nejde o to že by dačo mohlo byť ale že sa pobavíš vid. príklad ked absolútne mladá babab chela o 3 roky staršieho kamaráta a ked chcela zapôsobiť staršie tak popýtala ciguBabySHAQ napísal:Caute aj dnes sme si pisali od 18.00 do 20.25a da sa povedat ze o vsetkom . Ale tie vazne veci sme aj tak nepreberali ( myslim to povestne PRECO
) . Dnes to uz nebolo vobec o hadani a take podrazdene pisanie . Dokonca si mi cely cas nukala albumy , a aj mi podavala hesla . To JIN : ja viem neni to dokaz nicoho , ale potesi to
.
Tak a teraz som zvedavy ze ked sa uvidime tak ako bude reagovat a tak ( myslim ked sa stretneme pri bballe ) .![]()
Nebojte sa nerobim si velke nadeje
tak, tak.. kazdy chlap prijima kamaratstvo tazko.. (znama veta zostanme kamaratmi). Aj ja si myslim ze caka viac ale to uz nieje nas problem to nech riesi v svojej hlave sam. Ked chces kamaratstvo tak moze sa tato tema locknut bo na kamaratsve netreba vela veci riesit..Lolofon napísal:myslim ze ty by si ju zavolal von aj bez toho aby ti to niekto odporucil![]()
ked tak velmi chces tak ju zavolaj, ale myslim ze ty si od toho slubujes viac nez kamaratstvo
no myslim ze zavolas aj tak. hmmm aj ked troska by si sa na to mohol pozriet aj triezvejsie . cisto teoreticky zavolaj , mne osobne by sa pre taku nechcelo "love za nu calovat" . ale len tak cisto zo zaujmu pre vyvoj buduceho "kamaratstva" skusit mozes . ajked neviem preco stale vo mne avokuje "dievca v kostole " to ze bude asi trosku ina ako jej rovenicky z psychologickeho hladiskaBabySHAQ napísal:No dobre tak si to povedzme narovinu mozno ocakavam o trosicku viac .Tak co mam zavolat ?
Hmm, je uz 14teho (teda presnejsie uz 15teho), takze s tym "zajtrajskom" Ti uz neporadim, ale: ak si dokazete pisat kazdy den 2-3 hodinky a ona vie, ze Ty si Ty, tak potom je to na dobrej ceste... ale velmi by som sa neponahlal... kym si mate co pisat, tak si piste... a az bude situacia jasnejsia (pozitivnejsia), tak sa jej mozes cez NET opytat, ci by nemala niekedy chut skocit si na zmrzlinu. A ze ak by nie, tak v pohode...BabySHAQ napísal:Bandit :
Chcem vam povedat ze si piseme kazdy den okolo 2-3 hodinky a stale je o com pisat . Teda mne je to pisanie prijemne a myslim ze aj jej , vsak naco by inak odpisovala .![]()
Teraz sa Vas chcem spytat , ze co si myslite ci ju mozem zavolat aj von ( nevinnu zmrzku , alebo len pokecat ) pretoze jak sme sa rozpravali o zajtrasku tak vravela ze jej kamoska ide rec a nema co robit . No tak co si myslite pokazim to ked ju niekam zavolam ? Alebo take ze jak pojdeme v nedelu z kostolatak pribehnut k nej a prihovorit sa![]()
![]()
![]()