...Tak ak mate niekto nejaky dobry navrh sem s nim
edit: tabor pre deti 9-15 rokov
podliezat ostnaty drot v blate a dazdi za zvuku guliek z gulometu, nadhera, hned by som sielschw33k napísal:akurát včera som začul v rádiu , tiež o tom niečo točili , skú napr. pre chlapcov veľmi zaujímavý vojenský štýl ...
rozvešať laná , narobiť mínové polia , zohnať dobrého vlčiaka pátracieho , nech ich hľadá , podliezanie , strelba na terč , proste rôzne debilinky , čo boli aj pre Teba najväčším lákadlom v ich veku
jj to by sa aj mne pacilo, troska adrenalinu...ades napísal:podliezat ostnaty drot v blate a dazdi za zvuku guliek z gulometu, nadhera, hned by som siel
precitaj si knihu jaroslav foglar, poklad cierneho delfina. to je o nejakom klube prazskej mladeze, skauting a tak a cela druha polovica knihy je o tom ako boli v tabore a rozne hry popisane. na konci knihy su aj tie hry vysvetlene s pravidlami a podobne. dost dobre a napinave to vyzeralo byt, ja by som sa do takeho tabora asi nechal zlakat:) ak to nahodou nenajdes alebo sa ti nebude chciet hladat, tak napis SS ale este cez vikend a ja to v pondelok naskenujem a poslem ok?
nabuduce pouzivame tlacidlo UPRAVIT
//ob3l1x
ja mam 15, minuly rok som bol v tabore, robil som praktikanta a bavil som sa perfektne (ostatni by to nazvali ze traparenie) ale bola to peckaMurphY napísal:no jo zalezi hlavne na tej vekovej kategorie.. neake 15 rocny ti to asi robit nebudu
akoze ver tomu skautsky tabor rulezz.. tabory su brutalne.. a uz obzvlast brutalne su roverske (tj 15+)ades napísal:podliezat ostnaty drot v blate a dazdi za zvuku guliek z gulometu, nadhera, hned by som siel
precitaj si knihu jaroslav foglar, poklad cierneho delfina. to je o nejakom klube prazskej mladeze, skauting a tak a cela druha polovica knihy je o tom ako boli v tabore a rozne hry popisane. na konci knihy su aj tie hry vysvetlene s pravidlami a podobne. dost dobre a napinave to vyzeralo byt, ja by som sa do takeho tabora asi nechal zlakat:) ak to nahodou nenajdes alebo sa ti nebude chciet hladat, tak napis SS ale este cez vikend a ja to v pondelok naskenujem a poslem ok?
nabuduce pouzivame tlacidlo UPRAVIT
//ob3l1x
pohladam to dik...napady podobneho druhu sa urcite zidu...ak nie teraz urcite v buducnosti:)ades napísal:podliezat ostnaty drot v blate a dazdi za zvuku guliek z gulometu, nadhera, hned by som siel