"odborna cinnost"
-
Mrs_Chocolate
Light Expert
"odborna cinnost"
Mam taky problemik. O dva roky chcem ist robit prijimacky na Karlovu Univerzitu odbor psychologia. Lenze v poziadavkach je cast, kde mam vypisat moju odbornu cinost. Ked som sa na tu odbornost pytala mailom tak mi prislo toto ..."Co se tyce odborne praxe - je dulezite projevit svoji motivaci a zajme o obor tim, ze v oboru napr. odpracujete nejake brigadnicke hodiny ci jinym zpusobem prijdete do styku s oborem psychologie."
Poradte! Vsak co take mozem robit? Si myslim, ze moje sance na takuto brigadu su nulove....
Mate s tym nejake skusenosti?
Poradte! Vsak co take mozem robit? Si myslim, ze moje sance na takuto brigadu su nulove....
Mate s tym nejake skusenosti?
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Pisu ti, ze mas nejakym sposobom prist do styku so psychologiou. No, podla mna, sa da psychika ludi skumat vsade, ale asi praca v supermarkete s odovodnenim, ze si skumaal psychiku zakaznikov, by neobstala
. Suhlasim s adesom a este ma napada pomoc v domove dochodcov a v centrach pre tyrane zeny napr. Duha, Srdiecko...
-
Mrs_Chocolate
Light Expert
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
To je možno pravda, no na to, aby dokázala spracovať ich reči, musí mať najprv dáke poznatky z psychológie, aby dostala nejaké výsledky...A pochybujem, že na karlovej by jej to uznalizelovoc napísal:chod robit do krcmy, kde budes opijat ludi sediacich za barom a pocuvat ich reci. lepsia skola psychologie nieje.
ps: a myslim to vazne.