"odborna cinnost"

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Mrs_Chocolate
Light Expert
Light Expert

"odborna cinnost"

Príspevok od používateľa Mrs_Chocolate »

Mam taky problemik. O dva roky chcem ist robit prijimacky na Karlovu Univerzitu odbor psychologia. Lenze v poziadavkach je cast, kde mam vypisat moju odbornu cinost. Ked som sa na tu odbornost pytala mailom tak mi prislo toto ..."Co se tyce odborne praxe - je dulezite projevit svoji motivaci a zajme o obor tim, ze v oboru napr. odpracujete nejake brigadnicke hodiny ci jinym zpusobem prijdete do styku s oborem psychologie."

Poradte! Vsak co take mozem robit? Si myslim, ze moje sance na takuto brigadu su nulove....

Mate s tym nejake skusenosti?
Cicatrix
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cicatrix »

brigádnička - psychologička asi ťažko, ale možno na linke dôvery alebo také niečo...
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

podla mna by ti pomohlo napriklad aj take nieco ako ist pomahat do detskych domovov alebo do taborov pre take deti. v podstate by si skumal psychologiu ludi v takychto podmienkach...
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Pisu ti, ze mas nejakym sposobom prist do styku so psychologiou. No, podla mna, sa da psychika ludi skumat vsade, ale asi praca v supermarkete s odovodnenim, ze si skumaal psychiku zakaznikov, by neobstala :D. Suhlasim s adesom a este ma napada pomoc v domove dochodcov a v centrach pre tyrane zeny napr. Duha, Srdiecko...
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

skus robit veducu v tabore s detmi, tam mas psychologiu v praxi :D
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

Cicatrix napísal:brigádnička - psychologička asi ťažko, ale možno na linke dôvery alebo také niečo...
to je dobry napad ,take nieco by aj celkom slo
Mrs_Chocolate
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Mrs_Chocolate »

To je sice pekne, ze na linke dovery, lenze tam pracuju fakt odborny a hlavne vystudovany psychologovia, takze sanca, ze by ma tam zobrali je minimalna
spanoo
Star
Star

Príspevok od používateľa spanoo »

Tvoj ucitel/ka psychologie na strednej skole ma urcite nejaku prax..skus sa tam popytat a povedia ti presne kde by si ju mohla ziskat..po pripade robit na nejakom projekte...Vsetko ti povedia na skole
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

chod robit do krcmy, kde budes opijat ludi sediacich za barom a pocuvat ich reci. lepsia skola psychologie nieje.

ps: a myslim to vazne.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

zelovoc napísal:chod robit do krcmy, kde budes opijat ludi sediacich za barom a pocuvat ich reci. lepsia skola psychologie nieje.

ps: a myslim to vazne.
To je možno pravda, no na to, aby dokázala spracovať ich reči, musí mať najprv dáke poznatky z psychológie, aby dostala nejaké výsledky...A pochybujem, že na karlovej by jej to uznali :P
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

urcite ako briganik mozes uz tu spomenuli linku dovery ale aj v roznych zariadeniach ako npr domov dochodcov ja fakt neviem alebo sa zapoj ako dobrovolnik s neziskovymi organizaciami na rozne podujatia, prednasky
Napísať odpoveď