Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

do tejto témy som ešte nepísal, ale nemôžem si odpustiť že ma potešila výhra na čechmi a to, že dávaju znovu foresta gumpa v telke.. krása
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

Voodoo napísal:Potešilo ma víťazstvo nad Čechmi a rozčúlil dážď ;)
presne to iste aj umna...tu unas v Košiciach celý deň pršalo a nemohol som ísť nikde vonku...ale aspon ze sme to tým Čechom ukázali...
SLOVENSKO DO TOHO!!
punkerka115
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa punkerka115 »

CO MA DNES NAHNEVALO- dnes ma nahnevalo to, ze som sa dozvedela ze sa koluju po internete moje fotky v spodnom pradle, ktore samozrejme nemoze mat NIKTO, lebo ich ma len minimum ludi .. ale najlepsie je natom ze tie foto ma moj ujo..mojej mami brat ..ale mozno si zo mna utahuje..lebo som nanho nabonzovala ze ma milenku :oops: (ale ked prisiel na mna kricat ze co sa staram s kym on co ma..a pritom mal 5rokov zenu)-tak som povedala kazdemu a bolo z toho velke HALOOO...a moj ujo este nakecal mamke, ze som kur*icka, len sa flakam po diskach, po baroch, a chodim vyzyvavo oblecena a namalovana ...a ze sa PREDAVAM a ze aj na pokeci sa ponukam a mam vyzyvavu foto inak nick MAXMARA3 tak kuknite na tu moju vyzyvavu foto :D .. a ze oblbujem chlapov a taaak ..no a moja mamka ma krasne nervy .takze parradotta

CO MA DNES POTESILO- ako sme nakopali cechov do ritky :)) ..hehe som spievala kricala a hrdo vyhlasovala ze som Slovenka ..sice to uz robim od narodenia..ale dnes to bolo takze krasne v tom uprsanom pocasii..a este som skusala kozret, v ktorom som sa nevedela nadychnut..ale je sexiiiiiiiiiiiii ;) :D
das fas
Star
Star

Príspevok od používateľa das fas »

Dnes ma potesila vyhra nad ceskom a nastvalo ma ze bude zajtrajsok.
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

ja som mala dnes blbý deň, lebo kapacita môjho mozgu akosi nestíha objemu vedomostí, ktorý doň musím naliať...
ale na druhej strane sa to krásne vykompenzovalo nečakanou a veľmi potešujúcou výhrou nad Čechmi. :wink:
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

potesilo ma dnes to ze som rozbehal ovladanie pc s mojim mobilom (cez internetove rozhranie), ze som rozbehal na notebooku EDGE internet

a nastavalo ma to ze mi dedko vypol pocitac rano... ja som nebol doma, lebo si myslel ze len tak ide :p, a to som tahal torrenty ako sialeny... a mi to vypol :cry: ň

nuz bol som troska nasraty asi len 5 minut ...
kobalt
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kobalt »

zuzkazuzka napísal:ja som mala dnes blbý deň, lebo kapacita môjho mozgu akosi nestíha objemu vedomostí, ktorý doň musím naliať...
ale na druhej strane sa to krásne vykompenzovalo nečakanou a veľmi potešujúcou výhrou nad Čechmi. :wink:
Necakanou? Necakana by bola prehra, nemali sme jediny dovod prehrat neviem o com rozpravas
a aby som nebol OT, tak vyhra ma tiez potesila (ale to asi kazdeho) a este par ludi mi spravilo radost :)
micpu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa micpu »

mna dnes potesila vyhra Slovenska na MS nad Ceskom :D a nie ze nahnevalo ale bol som sklamany z noveho ucesu...teda to vlastne ani nieje uces :?
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

radost: To len pride a začne sa 14:15 a skonči sa niekedy pred piatovou našim vítazstvom a kazdy si schuti zastriela. I hope. :)

smutok: Neviem čo mi je, takze zajtra idem k doktorke a dufam, že to nebude nič važne, no človek sa boji všetkeho čo nepozna :(
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

potesilo: dnes a zajtra nemusim ist do skoly, mame volno, po dlhom case isty novy trik v pen spinningu
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Theking zajtra nejde nikto do skoly lebo je den pracovneho pokoja. (Den vitazstva nad fasizmom)
Tesima to ze som nemusel dnes vstavat do skoly a mohol dospat ten deficit.
A co ma hneva je to ze sa musim ucit na maturu.
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

pHysIQ napísal:Theking zajtra nejde nikto do skoly lebo je den pracovneho pokoja. (Den vitazstva nad fasizmom)
No ved ja viem...podstatne je ale ze som doma :D
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Potesilo ma to ze cely den oslavujeme. Presli sme sa s tablom po meste, vyzbierali nejake peniaze a za tie sme potom oslavovali u nasho triedneho. Perfektne sme pokecali s nim a s jeho pani mazelkou a utvrdil som sa sa v tom ze obaja su super ludia. :)
Ale hneva ma to ze som vsetky doklady vlozil do vnutorneho vrecka na saku. Je pravda ze je dost plytke. A ked som z tamad odchadzal moje doklady boli fuc. Dufam ze sa nejde niekto kto mi ich vrati. Mal som tam obciansky. vodicsky, karticku poistenca, rezijny listok... :(
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

nahnevala ma holka :o
ale to sa spravi
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

Tak som stastny ze som sa dostal na setky skoly kam som chcel...
Gymnzium Ivana Horvatha
Metodka-->vseobecna
Sukromne gymnazium Ceska

Aj ked je Horvathka asi lepsia,ja jasne volim Metodku :) :) :)
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

od 12:30 som ujo :) ( ej škoda , že dnes nočná , už by bolo :smt039 )
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

schw33k napísal:od 12:30 som ujo :) ( ej škoda , že dnes nočná , už by bolo :smt039 )
tak presne toto potesilo aj mna vcera asi okolo 10 rano (segra 2 dieta Christof) :) takze dnes bude :smt039
Pantagruel
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantagruel »

Noo mna potesili dnesne narodeniny. Takze aj u mna sa bude oslavovat :D
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

potesilo ma pocasie. konecne trosku prsi nech ma to netaha vonku a zacnem sa ucit na matury :) a este ma potesilo aj to ze uz viem vsetko na ustne matury z matiky. tesim sa a mam sa fajn aj kvoli tomu ze dnes som videl super inzerat ze zhanaju pokladnikov do prahy takto asi skusime s kamosom. len tak kebynahodou...
a nahnevalo ze moj octec pri zmienke o tom ze budem soferovat sa zatvari tak kyslo ze mam pocit ako keby jazda so mnou bola pre nho utrpenim a hned zacne hladat vyhovorky preco nemozem soferovat... (ved prsi [WTF??])
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

som v robote, posledné 3 dni som spal 5 hodín dokopy, nevládzem, oči sa mi zatvárajú, spím aj postojačky, čaká ma dvojhodinová porada, tak skúste uhádnuť či ma to potešilo alebo nahnevalo?!
Napísať odpoveď