Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
punkerka115
Light Expert
CO MA DNES NAHNEVALO- dnes ma nahnevalo to, ze som sa dozvedela ze sa koluju po internete moje fotky v spodnom pradle, ktore samozrejme nemoze mat NIKTO, lebo ich ma len minimum ludi .. ale najlepsie je natom ze tie foto ma moj ujo..mojej mami brat ..ale mozno si zo mna utahuje..lebo som nanho nabonzovala ze ma milenku
(ale ked prisiel na mna kricat ze co sa staram s kym on co ma..a pritom mal 5rokov zenu)-tak som povedala kazdemu a bolo z toho velke HALOOO...a moj ujo este nakecal mamke, ze som kur*icka, len sa flakam po diskach, po baroch, a chodim vyzyvavo oblecena a namalovana ...a ze sa PREDAVAM a ze aj na pokeci sa ponukam a mam vyzyvavu foto inak nick MAXMARA3 tak kuknite na tu moju vyzyvavu foto
.. a ze oblbujem chlapov a taaak ..no a moja mamka ma krasne nervy .takze parradotta
CO MA DNES POTESILO- ako sme nakopali cechov do ritky
) ..hehe som spievala kricala a hrdo vyhlasovala ze som Slovenka ..sice to uz robim od narodenia..ale dnes to bolo takze krasne v tom uprsanom pocasii..a este som skusala kozret, v ktorom som sa nevedela nadychnut..ale je sexiiiiiiiiiiiii

CO MA DNES POTESILO- ako sme nakopali cechov do ritky
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
potesilo ma dnes to ze som rozbehal ovladanie pc s mojim mobilom (cez internetove rozhranie), ze som rozbehal na notebooku EDGE internet
a nastavalo ma to ze mi dedko vypol pocitac rano... ja som nebol doma, lebo si myslel ze len tak ide :p, a to som tahal torrenty ako sialeny... a mi to vypol
ň
nuz bol som troska nasraty asi len 5 minut ...
a nastavalo ma to ze mi dedko vypol pocitac rano... ja som nebol doma, lebo si myslel ze len tak ide :p, a to som tahal torrenty ako sialeny... a mi to vypol
nuz bol som troska nasraty asi len 5 minut ...
Necakanou? Necakana by bola prehra, nemali sme jediny dovod prehrat neviem o com rozpravaszuzkazuzka napísal:ja som mala dnes blbý deň, lebo kapacita môjho mozgu akosi nestíha objemu vedomostí, ktorý doň musím naliať...
ale na druhej strane sa to krásne vykompenzovalo nečakanou a veľmi potešujúcou výhrou nad Čechmi.
a aby som nebol OT, tak vyhra ma tiez potesila (ale to asi kazdeho) a este par ludi mi spravilo radost
Potesilo ma to ze cely den oslavujeme. Presli sme sa s tablom po meste, vyzbierali nejake peniaze a za tie sme potom oslavovali u nasho triedneho. Perfektne sme pokecali s nim a s jeho pani mazelkou a utvrdil som sa sa v tom ze obaja su super ludia.
Ale hneva ma to ze som vsetky doklady vlozil do vnutorneho vrecka na saku. Je pravda ze je dost plytke. A ked som z tamad odchadzal moje doklady boli fuc. Dufam ze sa nejde niekto kto mi ich vrati. Mal som tam obciansky. vodicsky, karticku poistenca, rezijny listok...
Ale hneva ma to ze som vsetky doklady vlozil do vnutorneho vrecka na saku. Je pravda ze je dost plytke. A ked som z tamad odchadzal moje doklady boli fuc. Dufam ze sa nejde niekto kto mi ich vrati. Mal som tam obciansky. vodicsky, karticku poistenca, rezijny listok...
-
Pantagruel
Star
potesilo ma pocasie. konecne trosku prsi nech ma to netaha vonku a zacnem sa ucit na matury
a este ma potesilo aj to ze uz viem vsetko na ustne matury z matiky. tesim sa a mam sa fajn aj kvoli tomu ze dnes som videl super inzerat ze zhanaju pokladnikov do prahy takto asi skusime s kamosom. len tak kebynahodou...
a nahnevalo ze moj octec pri zmienke o tom ze budem soferovat sa zatvari tak kyslo ze mam pocit ako keby jazda so mnou bola pre nho utrpenim a hned zacne hladat vyhovorky preco nemozem soferovat... (ved prsi [WTF??])
a nahnevalo ze moj octec pri zmienke o tom ze budem soferovat sa zatvari tak kyslo ze mam pocit ako keby jazda so mnou bola pre nho utrpenim a hned zacne hladat vyhovorky preco nemozem soferovat... (ved prsi [WTF??])