nordkapp_pb napísal:.. dalej uz niesom isty .. ale ked uz raz to auto odhlasis z evidencie, tak netusim ci by si ho znova prilasil .. toto netusim ako sa pohli novely u nas ohladom tohoto .. kazdopadne pri prihlasovani musis mat na isto TP, STK, EK ... takze tak ...
no a prave v tom je ten problem

Uz sa prehrabavam vyhlaskami a ustanoveniami o tomto skoro mesiac a ziadna odpoved, na policii mi genialny pan flojd povedal, ze ked budem mat vodicak, potom mi bude odpovedat na taketo trapne otazky

Akurat co som si ako jedine dokazal vydedukovat a ty si mi to este aj potvrdil je, ze odhlasene auto sa uz neda znova prihlasit, teda aspon nie s tymi istymi papiermi (sice zaobstarat TP na fiata nie je problem ale aj tak

). No a este som dokonca zistil aj taku genialnu blbost, ze ked sa ide s autom zatial neprihlasenym na STK a EK, prechodnu SPZ dostane len uplne nove auto a starsie sa musia viest na odtahovke (dokonca nesmie byt ani na lane). Nechapem preco niekto takto [irony]krasne[/irony] postavil zakon. Vsetko to vyzera tak, ze sa odhlasenie konat nebude a zbytocne vlastne za cas ktory s autom budem na ceste len pri par test. jazdach vyhodim skoro 6tis, co je pre mna vlastne za nic dost vela
netusim ako to urobit, jedine uz iba jednoducho necinne cakat kym to stk a ek vyprsi, to si potom znova spravit a len obnovit prihlasenie auta (alebo aky to je na to termin), v tom je ale zas problem, ze zalezi len dobrej voly flojda ci to povoli alebo (bude sa pytat ze preco som nehal vyprasat platnost a pod., a pri "nedostatocnej" odpovedi...) takze to sa mi vidi moc riskantne... fakt uz neviem co ine este ostava