Zaciatkom juna sme si s priatelkou naplanovali vikend v KE...
Priletame v piatok podvecer, odlietame v nedelu, kratko po obede
Nakolko som tam este v zivote v KE nebol tak mam par otazok:
Hocijake rady, odporucania su vitane
Dakujem
priprav si par stovak, je to celkom slusna vzdialenost...chlapec10 napísal:Kolko moze stat taxik, Letisko->Centrum(konkretne pesia zona)
lol no az tak velka metropola kosice nie su... ale ktovie...chlapec10 napísal:Maju vo zvyku taxikari vo zvyku okradat ne-KE ludi
Odporucam Uhorský Dvor ale riadne si tam priplatis..je to draha restikachlapec10 napísal:Poradte nejaku fajnu restaraciu
zas take drahe nieden333 napísal:Odporucam Uhorský Dvor ale riadne si tam priplatis..je to draha restika
http://www.uhorskydvor.sk/
A kde to je? ta svetelna show znie fajneob3l1x napísal: jo este som zabudol v piatok si mozete k veceru sadnut na lavicku k fontane a uzivat si prijemnu romantiku ked tam vyhrava zvonkohra a pozerat svetelnu show
Aspon co ja viem tak nie je pravidlo kedy to frci, ale prichodom leta su piatky iste... a myslim ze okolo deviatej to facha v plnom prudechlapec10 napísal:Sorry, este som sa zabudol zpytat, odkedy dokedy je ta light show?
to je v pohode... ked ste vraveli par stovak, tak som pocital 300-500. 200 je v pohode.Retne napísal:cize tak okolo tych 200 korun viacej nie.
ano. Povodne sme chceli ist do penzionu Slovakia.. ale ten bol plny.Frikso napísal:Inak ubytko už máte zabezpečené?