Policajti
-
braino.swk
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
ja policajtov rešpektujem a za to čo robia ich obdivujem... samozrejme v každom povolaní sa nájdu isté indivíduá, ale kvôli nim hneď nebudem odsudzovať všetkých... tiež nechápem ľudí, ktorí na nich nadávajú, keď dostanú pokutu... keby sa viac nad sebou zamysleli určite by prišli na to, že je chyba v nich samotných...
nemam zatial dovod ich nenavidiet ani ich preklinat taktiez si robia svoju pracu, no nepacia sa mi policajti ktori vyuzivaju ,, status ochranca poriadku" na vela veci a robia zo seba chodiacich KINGOV. Ked som bol mladsi cestoval som s mamou po meste, sli sme na jeden koncert a pred nami bolo vozidlo z holandska a samozrejme sa nevyznal tak siel pomaly a obzeral sa okolo seba a mama vravi ponahlame sa tak ho predbehnime , tak sme uz predbiehali a ten zrazu odbocil a bola havaria
a prisiel policajt videl okolnosti holandanov poslal prec nemali skoro ziadnu skor len troska oskrete a nam navalil mastnu pokutu .... ako bola to chyba aj mojej mamy no ten holandan nedal smerovku ako mohla vediet kde odbocuje ??? Inak s nimi vacsie problemy nemam
( poklepem si 3 x po cele )
ja mám suseda policajta (hraničná stráž alebo také dačo) a úplne v pohode človek, da sa s ním pohovoriť, pomože ked treba a tak...proste O.K
ale zasa som stretol fízlov (dopraváci) čo nás stopli 50m od domu a nevedeli pochopiť ako to že ideme v aute 8, (samozrejeme že z poľa s vlečkou plnou zemiakov), a chceli za to dať pokutu myslím.....holt bol koniec mesiaca, asi potrebovali zlepšiť štatistiky...
proste podľa mňa sú policajti rôzny, záleží len na človeku (na rozkazoch aké má...)
ale zasa som stretol fízlov (dopraváci) čo nás stopli 50m od domu a nevedeli pochopiť ako to že ideme v aute 8, (samozrejeme že z poľa s vlečkou plnou zemiakov), a chceli za to dať pokutu myslím.....holt bol koniec mesiaca, asi potrebovali zlepšiť štatistiky...
proste podľa mňa sú policajti rôzny, záleží len na človeku (na rozkazoch aké má...)
-
Tripmaster
Light Star
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Su to ludia ako kazdy iny, ale dost casto su niekde kde by to netrebalo, a potom sa niekde nieco deje a oni tam velmi chybaju. Tiez som bol svedok toho, ze spoluziaka zbil jeden retard, a na fizlov sme cakali asi pol hodinu. A aj tak z toho nic nebolo
Ale napriklad tu v UK, zbili mna, fizli prisli do 15 minut, vsetko na mieste cinu pofotili, ja som uz bol v nemocnici, a oni za mnou hned prisli, opytali sa ma zopar veci, a povedali, ze sa vecer stavia, vecer prisli v cas aky mali, pofotili ma, s mojimi zraneniami, oboznamili ma co sa bude diat dalej. A stale ma informovali ze co sa deje, ako prebiehal sud a podobne.
A este neznasam nezodpovednych policajtov, co sa ozeru v sluzbe a niekoho na ceste zabiju
A este neznasam nezodpovednych policajtov, co sa ozeru v sluzbe a niekoho na ceste zabiju
-
Shark NX
Addict
Ja proti policajtom nemam nic ... doteraz som mal len dobre skusenosti okrem jedneho.
Pri cestnej kontrole o 2:00 v noci sa ma spytal ci veziem nejake drogy alebo zbrane. Tak som mu s usmevom povedal ze hej plne auto. On na mna pozrel ... heeeej?? Tak sa na to pozrieme a asi 20min mi prehladavali cele auto. Ale nebolo im co vytknut mali biele rukavicky a vsetko dali naspat na miesto.
Zo zvysnymi som nemal ziaden problem ... mili, zdvorili, sympaticki ... pokecali sme, pomohli, vybavili.
Pri cestnej kontrole o 2:00 v noci sa ma spytal ci veziem nejake drogy alebo zbrane. Tak som mu s usmevom povedal ze hej plne auto. On na mna pozrel ... heeeej?? Tak sa na to pozrieme a asi 20min mi prehladavali cele auto. Ale nebolo im co vytknut mali biele rukavicky a vsetko dali naspat na miesto.
Zo zvysnymi som nemal ziaden problem ... mili, zdvorili, sympaticki ... pokecali sme, pomohli, vybavili.
-
Shark NX
Addict
Schweek vracal som sa domov ... nikam som sa neponahlal ... opieral som sa o auto a pozeral jak sa v nom hrabu.schw33k napísal:Shark NX : to znie inak ako dobrá sprostosť
v prvom rade sa Ti začali hrabať v aute a ty si ich s úsmevom pozoroval?
prípade podyebával rečami - " ale robil som si z Vás prdel "
nakoniec prehľadali nič nenašli a povedali dovidenia, ďakujeme, že si z nás robíš p.ču?
to nežeriem
Asi po 15-20min nic nenasli tak mi vratili doklady nahadzali vsetko namiesto a z kyslym vyrazom tvare ma poslali domov. Spravili mi aj osobnu prehliadku ale nic nenasli kedze nic take neuzivam ani nenosim. Ak ti to nadalej nechuti tak to nejedz
ja poznam vela fizlov , a delim ich na dve skupiny , jedni su taki co si robia svoju pracu , nerobia sa doleziti , proste staraju sa o to co maju a druhi su taki ,co su nenormlane doleziti , zastavia ta pre kazdu blbost a riesia uplne banalne veci , takim treba povedat ze namiesto rieisenia takychto blbosti nech sa staraju o poriadne veci . ale viac poznam tych normalnych