v zahadne bytosti jasne za verim predsam sme to my LUDIA !!!
To my sme najzahadnejsie bytosti a kazdy clovek je iny. No ak mas namysli martankov atd pochybujem !!!
na zemi je este vela neobjavenych druhov zvierat takze verim:) ale lochness...co ja viem,to neverim...yeti...hm...aj to je take neuveritelne....kazdopadne nieco tu s nami je:P
je tomu tazko uverit, ked to nevidis, alebo necitis na vlastnej kozi...
to by bolo ine kebyze neveris a zazijes nieco take...
akoze ja asi verim na duchov a demonov..., ale na priserky ako je loch ness nie..
mám rada nadprirodzené javy, ale niečo ako Lochnesská príšera, no neviem. Podľa jednej teórie, čo som nedávno počula, to bol slon, ktorý utiekol z cirkusu a trčal mu chobot. Je množstvo vecí, ktoré vyzerajú rôzne, ak sa na ne pozerám z rôznych uhlov, takže ťažko povedať.
Ja by som chcela, aby existovali upíri
Yeti podla mna samozrejme nieje, ale na BigFootovi mozno nieco bude nie?
Take nieco ako upiri, zombie a podobne bludy blbost...
Mimozemstania? Samozrejme ze existuju, no isto niesu mali, zeleny, s velkymi ciernimy ocami... bez zreniciek Vo vesmire predsa nemozeme byt sami
BX napísal:Yeti podla mna samozrejme nieje, ale na BigFootovi mozno nieco bude nie?
Take nieco ako upiri, zombie a podobne bludy blbost...
Mimozemstania? Samozrejme ze existuju, no isto niesu mali, zeleny, s velkymi ciernimy ocami... bez zreniciek Vo vesmire predsa nemozeme byt sami
Ja si tiež myslím, že tu nie sme sami.... A možno už aj medzi nami - ľuďmi už žijú nejakí tí "mimozemšťania"... Čo vy na to?
No takeho El Chupacabru by som nechcela stretnut, aj ked som neni koza
To je jedno z mala, co sa mi zda take realne, ze moze naozaj existovat.
Myslim na nasej planete.
Na chupacabre tiez nieco bude...predsa len ako BigFoot tak aj chupacabra ziju vo velkych rozlahlych lesoch kde je veeelmi tazke nieco take spozorovat... Yeti sa mi zase nezda realny, aj ked neviem preco
A nemyslim ze by tu uz medzi nami boli nejaky mimaaci...
v neobjavene bytosti neverim(ovsem na zemi).....bytosti ako take jestvuju
edit: begbeee:ak myslis byosti ako zvierata tak menim to co som pisal a verim.....v hlbinach mora su urcite nejake rybicky neobjavene....(ja sommyslel ze myslite bytosti tykajuce sa astralneho sveta)
Ked si zoberieme ze horsku gorilu objavili az v roku 1901 a nie je mala, to teda nie.. Podla mna zije dost neobjavenych "priser"...
Taka chupacabra podla mna v pohode.. Sak drhne sliepky, omg sak to moze byt hocijaka neobjavena lasica.
A co este vylezie z morskych hlbin.. podla mna solidne 25m krakeny nemusia byt problem.
hm v to veria vacsinu ludia, co prehnane kukaju horory... ze nevedia co je to realita,abo daju daku drogu a vidia ine bytosti... ja neverim v take bytosti, verim v boha a ze jedneho dna pojdem do nebicka to je vse
prazenico napísal:hm v to veria vacsinu ludia, co prehnane kukaju horory... ze nevedia co je to realita,abo daju daku drogu a vidia ine bytosti... ja neverim v take bytosti, verim v boha a ze jedneho dna pojdem do nebicka to je vse
horory nepozeram(uz)
a drogy neberem preco urazas ludi ktori v take nieco veria? mas to za potreby? jezis ucil tolerancii ak sa nemylim
jety existuje pozeral som o tom dokument na jednej nemenovanej televizii a dost ma presvedcili dokonca to bolo aj vedecky dokazane tak preco neverit ze nieco ako velka opica stale niekde po horach beha