jj..no mozme s tebou suhlasit...jasne ale tak ak by nehodnotili tanec aspon tak zbezne potom by nemohli vlastne vyhlasit vitazajojcek napísal::ak sa smiem spytat co poviete na porotu ? Mne sa zda osobne dost prisna a sebavedoma na to ze to niesu profesionalni tanecnici + tancuju pre skutocne sny ... radsej by som si vybijal zlost na tom lat´s dance ako tu a teraz aj ked chapem ked uz hodnotit tanec tak na 100% ale oni tam prisli kvoly svojmu snu a nie kvoly kritike poroty mohli by obcas privriet jedno ocko
.::BAILANDO::.
-
pancuska26
Expert
-
Armageddon
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
-
martinrozok
Medium Expert
-
.I.LoVe.lOvE.
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Bailando... Pozerala som to dnes prvy krat v reprize. Akurat ukazovali dokrutku z nejakeho utulku... Plakala som od zaciatku do konca, ako tomu zajacikovi odstrihli usi
Je to strasne, aki dokazu byt ludia hnusni, keby sa dakedy otvorila zem a tych co to pachaju pohltila, to by bolo krasne. Nechapem, ako sa moze niekto vyzivat na takom biednom stvoreni, ktore nema sancu sa ubranit cloveku. Asi nikdy nepochopim, preco to ti ludia robia. Ale to asi nikto.
Co sa tyka toho Bailanda, viac menej mi to je jedno, nepaci sa mi ten trend tahania z ludi penazi pri kazdej prilezitosti, ale to je jedno, ak to ma niekomu pomoct tak dobre. Kedysi som bola v utulku a asi nikdy predtym som nezazila nieco tak silne.
Co sa tyka toho Bailanda, viac menej mi to je jedno, nepaci sa mi ten trend tahania z ludi penazi pri kazdej prilezitosti, ale to je jedno, ak to ma niekomu pomoct tak dobre. Kedysi som bola v utulku a asi nikdy predtym som nezazila nieco tak silne.
Israel Kamakawiwo Ole' - Somewhere Over The RainbowDale88 napísal:neviete nahodou prosim Vas nazov skladby co ide v pozadi ked sa lucia s vylucenym parom na konci.. taka pohodovka, gitarka, daky chlap to spieva.diky do predu
a aby som nebol OT... totalna kravina, tak ako uz bolo parkrat napisane, hnus...
uplne suhlasim...ja bailando pozeram vyslovene len kvoli mojmu zaujmu o tanec...celkovo ten program mi pripada ako jedna velka fraska..ZHNiLa_KaCHNa napísal:mne sa to zda smutne a chore zarabat na ludskom nestasti
Co sa tyka poroty - tak ako Helenka Stiavnicka no comment..sa jej divim, ze si dovoluje tak sebavedomo posudzovat aj ine styly tancov, v ktorych nie je vobec doma...slovka poppin, lockin jej zdaleka nic nehovoria..ale vyuziva ich jedna radost...
na zaver len mini dodatok: Laciho hip-hopova rumba podla mna nemala chybu