.::BAILANDO::.

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
pancuska26
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pancuska26 »

jojcek napísal:: :) ak sa smiem spytat co poviete na porotu ? Mne sa zda osobne dost prisna a sebavedoma na to ze to niesu profesionalni tanecnici + tancuju pre skutocne sny ... radsej by som si vybijal zlost na tom lat´s dance ako tu a teraz aj ked chapem ked uz hodnotit tanec tak na 100% ale oni tam prisli kvoly svojmu snu a nie kvoly kritike poroty mohli by obcas privriet jedno ocko :wink:
jj..no mozme s tebou suhlasit...jasne ale tak ak by nehodnotili tanec aspon tak zbezne potom by nemohli vlastne vyhlasit vitaza :) ...a musia sa predsa aj snazit ked si to chcu vytancovat :) ...tot moj nazor :)
Armageddon
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Armageddon »

Coja viem :? ani ma to nejako neoslovolilo ale sa mi pacilo ked Viki vybehla ta cecka :lol:
martinrozok
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa martinrozok »

ja drzim Zlatici jednoznacne
.I.LoVe.lOvE.
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .I.LoVe.lOvE. »

Bailando... Pozerala som to dnes prvy krat v reprize. Akurat ukazovali dokrutku z nejakeho utulku... Plakala som od zaciatku do konca, ako tomu zajacikovi odstrihli usi :cry: Je to strasne, aki dokazu byt ludia hnusni, keby sa dakedy otvorila zem a tych co to pachaju pohltila, to by bolo krasne. Nechapem, ako sa moze niekto vyzivat na takom biednom stvoreni, ktore nema sancu sa ubranit cloveku. Asi nikdy nepochopim, preco to ti ludia robia. Ale to asi nikto.
Co sa tyka toho Bailanda, viac menej mi to je jedno, nepaci sa mi ten trend tahania z ludi penazi pri kazdej prilezitosti, ale to je jedno, ak to ma niekomu pomoct tak dobre. Kedysi som bola v utulku a asi nikdy predtym som nezazila nieco tak silne. :(
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ako bailando mala byt "charita" ale mam taky dojem ze nie je.
ZmrD
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ZmrD »

Dale88 napísal:neviete nahodou prosim Vas nazov skladby co ide v pozadi ked sa lucia s vylucenym parom na konci.. taka pohodovka, gitarka, daky chlap to spieva.diky do predu
Israel Kamakawiwo Ole' - Somewhere Over The Rainbow
a aby som nebol OT... totalna kravina, tak ako uz bolo parkrat napisane, hnus...
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

chudak zajko strasne nieco! Asi nezaspim........

Bailando som kukol len par minut a neoslovilo ma to.
aaliyah
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa aaliyah »

ZHNiLa_KaCHNa napísal:mne sa to zda smutne a chore zarabat na ludskom nestasti
uplne suhlasim...ja bailando pozeram vyslovene len kvoli mojmu zaujmu o tanec...celkovo ten program mi pripada ako jedna velka fraska..
Co sa tyka poroty - tak ako Helenka Stiavnicka no comment..sa jej divim, ze si dovoluje tak sebavedomo posudzovat aj ine styly tancov, v ktorych nie je vobec doma...slovka poppin, lockin jej zdaleka nic nehovoria..ale vyuziva ich jedna radost...:) a myslim si, ze porota tiez hra s markizou a rejzom...ked rejza povie, ze chce v zone ohrozenia Laciho, tak ho tam daju, aj ked zatancuje v pohodke...vsak ide o predsa o smsky, nie?? Markiza sa tvari, aka je dobrocinna a pritom je uplne jasne, ze ten vitazny sen sa zaplati z smskovania..plus ratajme, ze tam samozrejme musi byt aj nejaky ten profit pre TV...

na zaver len mini dodatok: Laciho hip-hopova rumba podla mna nemala chybu :D tam mali byt styri desiatky :)
Smoake
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Smoake »

podla mna je Bailando hrozdne neda sa na to pozerat sami postihnuti, same emocie ja to nesledujem teda raz som to videl.(nieze by som mal nieco proti postihnutym)
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

dalsi brak, alebo slusne povedane reality show
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

bailando pozerám jedine koli LACIMU :D
samo o sebe je to p.......
Eidos
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eidos »

Nooo, pozeram to z casu na cas, ak nahodov inde neide nieco lepsie. SMS neposielam. Dokonca si myslim, ze postupom casu taketo SMSkove sutaze ubudnu, lebo snad ludia zmudreju. Alebo, zeby nie??? :roll:
A inac, Martin (chlapec na vozicku) je uzasny! Drzim mu palce, bez ohladu na show.
PC-Man
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PC-Man »

Neviete niekto nahodou, ako sa vola piesen, na ktoru tancovali Viki Rakova a Juraj Soltes na finalovom veceri ? Dakujem 8)
Napísať odpoveď