Ako na Hip - Hop v 11-tich ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Ako na Hip - Hop v 11-tich ?

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

... Tak ma minule uplne zarazilo ked som kecal s kamaratom pri jednej zakladke, ked sa odtial vyvalili decka ( cca 4., alebo 5. rocnik ) a ked isli okolo nas tak sa naramne bavili o Kontrafakte ... A ja by som velmi rad vedel kde a ako sa vlastne naucia na tento " IMHO " dzivny stajl ? ... Preco im to rodicia toleruju ? .. Nemyslite si ze z nich vyrastu diletanti ? ...

.. objasnite mi to please, preco bude mladez za 5 rokov uplne vypatlana a nebude mat vlastny nazor :-( ..

/// keby som NEDAJBOZE bol teraz rodicom a moje decko by pocuvalo HipHop tak ho poslem do reedukacneho centra ....
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

jasne ze malde deti hh pocuvaju v 10 11 12 .. hej lebo ake super nadavky a pod ja tiez hh pocuvam a kf a kktiny nepocuvam radsej staru klasiku . proste kf je humus radsej mobb deep a taak
ades
Guru
Guru

Re: Ako na Hip - Hop v 11-tich ?

Príspevok od používateľa ades »

nordkapp_pb napísal:.. objasnite mi to please, preco bude mladez za 5 rokov uplne vypatlana a nebude mat vlastny nazor :-( ..
ehm, nechcem ti kazit iluzie, ale vacsina je uz teraz :wink:
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

LOL, to je jasne. Kontrafakt pocuvaju len male deti, ktore nic ine nepoculi. KF je sracka, ktora je zalozena len na vulgarizmoch a to sa detom paci.
m4jor
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa m4jor »

podľa mňa len chcejú zapadnúť medzi podľa nich väšinu populácie čo sa ide za KF, Rytmusom a im pod. týpkami zbesnieť....si asi myslia že ked počúvajú hip-hop a kývu hlavamy tak sú asi drsný a pol mesta sa pred nimi položí....
toť moj názor
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

m4jor napísal:podľa mňa len chcejú zapadnúť medzi podľa nich väšinu populácie čo sa ide za KF, Rytmusom a im pod. týpkami zbesnieť....si asi myslia že ked počúvajú hip-hop a kývu hlavamy tak sú asi drsný a pol mesta sa pred nimi položí....
toť moj názor
ano, ale ako im v tom zabranit ? .. ved to je nenormalne .. ako to ludi osprostuje .. dovolim si tvrdit ze ziadny iny styl neosprostuje tak ako HIP HOP .. este mozno ciastocne aj PUNK a EMO .. ale IMHO menej ako HH .. pretoze punkaci maju vacnou nejaky ten nazor na vec ... a niesu medzi nimi v takom pocte male decka .. co o mnohom vypoveda ... proste hiphop by som postaqvil mimo zakona az do dovrsenia 18tich rokov ... :-)
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

nordkapp_pb napísal:ano, ale ako im v tom zabranit ? .. ved to je nenormalne .. ako to ludi osprostuje .. dovolim si tvrdit ze ziadny iny styl neosprostuje tak ako HIP HOP .. este mozno ciastocne aj PUNK a EMO .. ale IMHO menej ako HH .. pretoze punkaci maju vacnou nejaky ten nazor na vec ... a niesu medzi nimi v takom pocte male decka .. co o mnohom vypoveda ... proste hiphop by som postaqvil mimo zakona az do dovrsenia 18tich rokov ... :-)
A následkom toho by ho počúvalo ešte viac ľudí. Ja by som ich ukazoval všade ...ich slová ktorými žijú a ich skutky aby si konečne každý uvedomil čo sú tí umelci zać ..česť výnimkám
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baxxter99 »

m4jor napísal:podľa mňa len chcejú zapadnúť medzi podľa nich väšinu populácie čo sa ide za KF, Rytmusom a im pod. týpkami zbesnieť....si asi myslia že ked počúvajú hip-hop a kývu hlavamy tak sú asi drsný a pol mesta sa pred nimi položí....
toť moj názor
Presne tak,keď vidím 10 ročné decko so šiltom na bok a náušnicou v uchu,je mi na grc.Ako "rapuju" rými z mobilu,ako kopú do všetkého na čo narazia,.som videl dvoch takých soplíkov,no ja som nevedel či sa mám smiať,alebo plakať.Môj bratranec má asi 9 rokov a sa mi chválil ako počúva KF,že aké nadávky sú tam. :roll: je to vina rodičov že sa nestarajú o svoje deti tak,ako majú(nikoho som nerazil,česť výnimkám)
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

to je tak :)
ak sa nieco doma zakaze tak to aj tak budu chciet robit pretoze je to zle a zakazane. to je ako ked mi mama stale hovorila nehraj sa so zapalkami pretoze sa popalis. pocuval som? jasne ze nie hral som sa viac a viac :) uz nie uz ma to nebavi. proste oni z toho vyrastu :) a nemusime sa bat ze tato vrstva je nasa buducnost. casom musia dospiet a uvedomit si ze toto nie je to prave orechove. casom kedy dostanu rozum a zacnu si uvedomovat co je zivot a o com to je tak to vypustia zo svojej hlavy. a zacnu byt normalni. a ved ze aj medzi tymi co to pocuvaju je par ludi kt su normalni. pred pol storocim sa deti vo veku 10-12 rokov zaujimali co maju dievcata pod suknou dnes sa zaujimaju o hiphop. doba v kt zijeme :)
ja som dnes stal na balkone a sli taki 3ja chlapci pod blokom a jeden sa chvalil ze ma zlate rukavice z viedne a druhy mu na to ze klame a ten prvy ze aj kopacky ma. druhy na to: zlate tiez? prvy nie ale su z bratislavy co mi ich kupil ujo co mal ist do rakuska.,.. bla bla bla... tymto som chcel len povedat ze su to LEN deti... neries to :)) ber to s nadhladom
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

A sa divis? Slov.Hip-hop je urceny pre tuto vekovu skupinu :arrow: 10-12 rokov :roll:
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

heh, videl som uz aj mensie deti, mozno druhacikov ako chodia obleceny a pocuvaju tie nadavky, co nevedia co znamenaju, ... . Ja tiez pocuvam rap, ale vacsinou zahranicny (americky), niekedy sa najde aj slovenske dobre, ale len niekedy. aj ja som ked som mal 10 rokov fical na KF.

btw, - mne sa napr. doslova hnusi EMO styl, moj spoluziak tak chodi obleceny, uplne sa mi to hnusi, ako niekto takto moze chodit po ulici.
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

nordkapp_pb napísal:ano, ale ako im v tom zabranit ? .. ved to je nenormalne .. ako to ludi osprostuje .. dovolim si tvrdit ze ziadny iny styl neosprostuje tak ako HIP HOP .. este mozno ciastocne aj PUNK a EMO .. ale IMHO menej ako HH .. pretoze punkaci maju vacnou nejaky ten nazor na vec ... a niesu medzi nimi v takom pocte male decka .. co o mnohom vypoveda ... proste hiphop by som postaqvil mimo zakona az do dovrsenia 18tich rokov ... :-)
len metal je cisty zaner, podme vyhubit vsetkych ostatnych co pocuvaju nieco ine...to mi pripomina tipkov co chceli cistu arijsku rasu :roll:

vychova s hudbou nema nic spolocne, decka su v dnesnej dobe zle vychovavane, viac sa im ustupuje a potom si hladaju pochabe vzory u kamaratov ktori su drsni lebo si vedia za kilecko najst "prvotriednu" marisku, vykaslat sa na piatkovu skolu(aj tak su to len 4 hodiny) a idu si niekam na pieskovisko zapalit

nechcel by si rovno vsetku hudbu postavit mimo zakona? :?
Baguvix
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Baguvix »

ehm..hip hop tu bol aj pred rokmi a ľudia sa takto nechovali :-) do značnej miery ovplyvnili slovenský názor na hip hop SÚČASNÍ a SLOVENSKÍ reprezentanti :-) takto ti vidím ja,nieje to problem životného štýlu ale generacie
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

Baxxter99 napísal:Môj bratranec má asi 9 rokov a sa mi chválil ako počúva KF,že aké nadávky sú tam. :roll:
mal si ho vychovat :aasmile4: :wink: s takymito zasranmi mam skusenosti este z gympla. hentaky maly srac s klinom pri clenkoch a so siltovkou na krivo si pred profakom este aj odplul ked siel po chodbe, zasiel za roh a uz ju mal+ako dokaz 5 cervenych prstov na tvari :evil: najlepsie ze ma 15 rokov, velky frajer ze uz ma obciansky, tak si mysli, ze moze robit co sa mu zachce. chytili ho policajti ako rozbijal sklo na sidlisku, cely bol posrany, reval tam ako male decko, nevedel ani slova povedat. na druhy den mi sestra hovori, pocuj, dnes sa chvalil v skole aky je on frajer ako oj*bal mestskych :roll: privela volnosti maju zasrani a velki frajeri z nich. kupia si na shellke nejaku flasu, machruju pred kamaratmi, cuchnu k nej a uz sa tvari ze je ozraty, bali babenky a podobne... minule sme boli partia vonku, vsetci 19-21 a mame spoluziaka, ktory je nizsi vzrastom, tak k nemu prisli ako frajeri (jasne ze ich kamaratky za nimi a obdivne pohlady) a zacali do neho skakat. ked uvidel nas, tak bol zrazu cely vysraty a snazil sa to ututlat stylom, ze dnes ho este nechaju na pokoji a podobne :roll: trocha OT, ale snazil som sa nejako opisat ich celu filozofiu a ta je v podstate ziadna :oops:
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

rap vznikol v bronxe a preco siroke veci a tak .lebo obcania boli chudobny nemali c jest ani obliect sa tak nosili veci po starsych surodencoch dokonca po rodicoch a mali preto siroke tricka nohavice velke topanky a pod. setrili si to aby sa im to nezaspinilo a davali si na to pozor a boli radi ked nieoc dostali nie ako dnes ze zbehnem do obchodu kupil rocawear tricko za 1190sk a sa chvalim vtedy to bolo inac . a vtedy bola lepsia doba . ( rip proof, 2pac ..)
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

nordkapp_pb hh mas pravdu ze deti tomu nechapu ...
Ale mne to pripada ze ty touto temou navadzas nato aby zas pocuvali iny styl hudby :) (co maju pocuvat PUNK ..... :lol: )
Zase sa to bude smerovat k hadkam ....
Co ta do toho co pocuvaju aj ja ked som mal 11r som pocuval Madonu alebo Dr.Alban ... a teraz pocuvam zas nieco ine
8)
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Ako na Hip - Hop v 11-tich ?

Príspevok od používateľa tomPD »

nordkapp_pb napísal:/// keby som NEDAJBOZE bol teraz rodicom a moje decko by pocuvalo HipHop tak ho poslem do reedukacneho centra ....
A tvoje dieta by si o tebe (mozno nie len ono) pomyslelo aky si zakomplexovany a staromodny rodic. Keby chcelo nech si pocuva, ale keby som ho pocul nadavat, alebo videl hulit, alebo nieco podobne tak by to zle dopadlo. H/H je styl hudby ako kazdy iny, aj ja som na nom vyrastal a mozem s cistym svedomim povedat ze ma ovplyvnil iba v dobrom ;)
Z hip-hopu si je treba vediet vybrat to dobre, aj kontrafakt maju niektore dobre veci a niektore zas nie...

btw. radsej nech pocuva h/h ako nejaky death-metal alebo nieco podobne
Baguvix
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Baguvix »

IMI napísal:rap vznikol v bronxe a preco siroke veci a tak .lebo obcania boli chudobny nemali c jest ani obliect sa tak nosili veci po starsych surodencoch dokonca po rodicoch a mali preto siroke tricka nohavice velke topanky a pod. setrili si to aby sa im to nezaspinilo a davali si na to pozor a boli radi ked nieoc dostali nie ako dnes ze zbehnem do obchodu kupil rocawear tricko za 1190sk a sa chvalim vtedy to bolo inac . a vtedy bola lepsia doba . ( rip proof, 2pac ..)
IMI vidím že si tu jeden z tých,ktorí majú o hip hope prehľad :wink:

Hip Hop tu bol už dávno,len dnešná generacia ho preformovala v komerčnost a debilitu :-) Verte,hip hop by bol hip hopom aj bez násilia,expresívnych výrazov či 11ročných "reprezentantov"...

tak ako nam deti vychovali ich kamarati,tak ich tu mame :-D
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

nj ja tiez nechapem, co na tom dnesne deticky vidia... a pravdou je, ze aj tak budu robit to, co sa im zakazuje.
Suhlasim s nazorom, ze nech si pocuvaju co chcu, ale ked sa budu nasilne spravat a robit hluposti, tak budu za to pykat.
Ja necham kazdeho pocuvat, co chce a robit, co chce, pokial to neporusuje vseobecne pravidla slusnosti (neviem, ako inak to napisat) a pokial tym neobtazuje okolie.
Naviac je vidiet, ako HH preraza v mediach, radia toho hraju coraz viac... a kedze deticky si nechcu vyberat, tak zoberu prve, co sa im naserviruje a hotovo. Tot moj nazor 8)
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Baguvix napísal:IMI vidím že si tu jeden z tých,ktorí majú o hip hope prehľad :wink:

Hip Hop tu bol už dávno,len dnešná generacia ho preformovala v komerčnost a debilitu :-) Verte,hip hop by bol hip hopom aj bez násilia,expresívnych výrazov či 11ročných "reprezentantov"...

tak ako nam deti vychovali ich kamarati,tak ich tu mame :-D
pozor o RAP-e a nie hip hop a rap je nieco ine . hip hop je moderny rap prevzaty a zbebilizovany
Napísať odpoveď