.. objasnite mi to please, preco bude mladez za 5 rokov uplne vypatlana a nebude mat vlastny nazor
/// keby som NEDAJBOZE bol teraz rodicom a moje decko by pocuvalo HipHop tak ho poslem do reedukacneho centra ....
ehm, nechcem ti kazit iluzie, ale vacsina je uz teraznordkapp_pb napísal:.. objasnite mi to please, preco bude mladez za 5 rokov uplne vypatlana a nebude mat vlastny nazor..
ano, ale ako im v tom zabranit ? .. ved to je nenormalne .. ako to ludi osprostuje .. dovolim si tvrdit ze ziadny iny styl neosprostuje tak ako HIP HOP .. este mozno ciastocne aj PUNK a EMO .. ale IMHO menej ako HH .. pretoze punkaci maju vacnou nejaky ten nazor na vec ... a niesu medzi nimi v takom pocte male decka .. co o mnohom vypoveda ... proste hiphop by som postaqvil mimo zakona az do dovrsenia 18tich rokov ...m4jor napísal:podľa mňa len chcejú zapadnúť medzi podľa nich väšinu populácie čo sa ide za KF, Rytmusom a im pod. týpkami zbesnieť....si asi myslia že ked počúvajú hip-hop a kývu hlavamy tak sú asi drsný a pol mesta sa pred nimi položí....
toť moj názor
A následkom toho by ho počúvalo ešte viac ľudí. Ja by som ich ukazoval všade ...ich slová ktorými žijú a ich skutky aby si konečne každý uvedomil čo sú tí umelci zać ..česť výnimkámnordkapp_pb napísal:ano, ale ako im v tom zabranit ? .. ved to je nenormalne .. ako to ludi osprostuje .. dovolim si tvrdit ze ziadny iny styl neosprostuje tak ako HIP HOP .. este mozno ciastocne aj PUNK a EMO .. ale IMHO menej ako HH .. pretoze punkaci maju vacnou nejaky ten nazor na vec ... a niesu medzi nimi v takom pocte male decka .. co o mnohom vypoveda ... proste hiphop by som postaqvil mimo zakona az do dovrsenia 18tich rokov ...
Presne tak,keď vidím 10 ročné decko so šiltom na bok a náušnicou v uchu,je mi na grc.Ako "rapuju" rými z mobilu,ako kopú do všetkého na čo narazia,.som videl dvoch takých soplíkov,no ja som nevedel či sa mám smiať,alebo plakať.Môj bratranec má asi 9 rokov a sa mi chválil ako počúva KF,že aké nadávky sú tam.m4jor napísal:podľa mňa len chcejú zapadnúť medzi podľa nich väšinu populácie čo sa ide za KF, Rytmusom a im pod. týpkami zbesnieť....si asi myslia že ked počúvajú hip-hop a kývu hlavamy tak sú asi drsný a pol mesta sa pred nimi položí....
toť moj názor
len metal je cisty zaner, podme vyhubit vsetkych ostatnych co pocuvaju nieco ine...to mi pripomina tipkov co chceli cistu arijsku rasunordkapp_pb napísal:ano, ale ako im v tom zabranit ? .. ved to je nenormalne .. ako to ludi osprostuje .. dovolim si tvrdit ze ziadny iny styl neosprostuje tak ako HIP HOP .. este mozno ciastocne aj PUNK a EMO .. ale IMHO menej ako HH .. pretoze punkaci maju vacnou nejaky ten nazor na vec ... a niesu medzi nimi v takom pocte male decka .. co o mnohom vypoveda ... proste hiphop by som postaqvil mimo zakona az do dovrsenia 18tich rokov ...
mal si ho vychovatBaxxter99 napísal:Môj bratranec má asi 9 rokov a sa mi chválil ako počúva KF,že aké nadávky sú tam.![]()
A tvoje dieta by si o tebe (mozno nie len ono) pomyslelo aky si zakomplexovany a staromodny rodic. Keby chcelo nech si pocuva, ale keby som ho pocul nadavat, alebo videl hulit, alebo nieco podobne tak by to zle dopadlo. H/H je styl hudby ako kazdy iny, aj ja som na nom vyrastal a mozem s cistym svedomim povedat ze ma ovplyvnil iba v dobromnordkapp_pb napísal:/// keby som NEDAJBOZE bol teraz rodicom a moje decko by pocuvalo HipHop tak ho poslem do reedukacneho centra ....
IMI vidím že si tu jeden z tých,ktorí majú o hip hope prehľadIMI napísal:rap vznikol v bronxe a preco siroke veci a tak .lebo obcania boli chudobny nemali c jest ani obliect sa tak nosili veci po starsych surodencoch dokonca po rodicoch a mali preto siroke tricka nohavice velke topanky a pod. setrili si to aby sa im to nezaspinilo a davali si na to pozor a boli radi ked nieoc dostali nie ako dnes ze zbehnem do obchodu kupil rocawear tricko za 1190sk a sa chvalim vtedy to bolo inac . a vtedy bola lepsia doba . ( rip proof, 2pac ..)
pozor o RAP-e a nie hip hop a rap je nieco ine . hip hop je moderny rap prevzaty a zbebilizovanyBaguvix napísal:IMI vidím že si tu jeden z tých,ktorí majú o hip hope prehľad![]()
Hip Hop tu bol už dávno,len dnešná generacia ho preformovala v komerčnost a debilituVerte,hip hop by bol hip hopom aj bez násilia,expresívnych výrazov či 11ročných "reprezentantov"...
tak ako nam deti vychovali ich kamarati,tak ich tu mame