hatamrc napísal:pochybujem ze sa to staalooo,mozno sa nakazil ale tento pribeh pouzivala este moja ucitelka na zakladke takze asi takkk
no tak tomu ver ze sa stal ! a na internete na strankach(CZ,SR) o HIV a AIDS najdes mnoho inych. Chcem upozornit vravite tu ze pouzijete kondom a vsetko dobre, ano kondom je dobre pouzit ochrani ale nie na 100% . Len kvalitny kondom dokaze ochranit na 98% + kazda guma je porovita ( ma male poriky-otvorceky viditelne pod mikroskopom) cez poriky sa dokaze prepacht spermie a virus HIV je 1000000 x mensi

cize neviem neviem ci vam prezervativ ucinne pomoze. Chcem vam este povedat clovek ktory strieda parnterov o tom nemusi vediet ze ten dotycny s kym mal pohlavny styk, oralny sex atd ma tento virus a vy mozno nestriedate tak partnerov, ale ak sa spolu vypiste ste nakazany aj vy popriade ak ste nemali prezervativ a ten vas ochranil ale to je minimum pripadov !!! Ak rozpravame o nakazeni pri neakom sexualnom akte je dobre povedat kedy:
- pri pohlavnom styku s hiv pozitivnou osobou
- pri oralnom sexe s HIV+ osobou
- pri bozkavani/ ak mate poranene usta, pripadne krvacate a HIV+ vam doda tolko slinovych tekutin ze sa dostane do krvi cez tu ranku
- ak ste na diskoteke nahodou porezany a dotycny vam to chce ,, ocikat" ovracat

co si myslim ze je nepravdebodobne ale na SVK je mozne vsetko
- pri analnom sexe
Ak sa pytate ako sa dokazu narkomani nainfikovat ? Jednoducho staci ked sa zide partia min 2-10 a nesterilizuju si ihly, cize nema kazdy svoju, a preto si podavaju z rucky do rucky a ihla ktoru si vrazil do zili na nej zostala krv dotycneho ktory mohol byt HIV+ vsetci ostatni su nainfikovani !!!!
Cize s HIV to nieje sranda a je to kazdeho sloboda volba s kym ide mat sex , preco berie drogy atd ... v roku 2006 zomrelo 4000 000 ludi !!! chces patrit medzi nich ??!! HIV JE NEVYLIECITELNA CHOROBA s max dozitim 3-10 rokov po infikovani