Hip-Hop - všeobecne

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa -AA- »

But yes, of course its violent to protect yourself at a party
Keby islo len o toto..
When some get together and think of rap, they tend to think of violence...
Tak toto by neplatilo..

K tym dalsim prirovnaniam sa nebudem vyjadrovat pretoze texty KRSONE nepoznam.
ZmrD
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ZmrD »

mastermind napísal:ja "neuznavam" ziaden druh rapu. este stale som neprisiel na to co je na tych raperoch take co by som mal obdivovat. 99.96% z nich nevie hrat na hudobny nastroj, takze tazko ich povazovat za muzikantov
tak je, len dristat dokolecka aky je svet zly a neviem co :D a keby maly zahrat kohituka jarabeho su v <> :lol:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

p4ra napísal:zakl. ideou hip-hopu nie je nasilie - nemyl si to
co je teda jeho hlavnou ideou?
ma vobec nejaku ideu? podla mna nie. ide len o to ze sa ludom veci okolo HH pacia(rap,graffity, Brekjdens) ty vies o nejakej idey? zdover sa nam...
ked sa tak ned tym zamyslim nic nema ideu okrem nejakych ideologii ..ma rock ideu? ma metal ideu? nie len sa to paci ludom ja a ani nikto nieje vynimka

//to je v poriadku ja ze sa tu ztrhne prudsia vymena nazorov a ty taky stručáro-pohoďáro post napises :lol:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

SRneC napísal:co je teda jeho hlavnou ideou?
ma vobec nejaku ideu? podla mna nie. ide len o to ze sa ludom veci okolo HH pacia(rap,graffity, Brekjdens) ty vies o nejakej idey? zdover sa nam...
ked sa tak ned tym zamyslim nic nema ideu okrem nejakych ideologii ..ma rock ideu? ma metal ideu? nie len sa to paci ludom ja a ani nikto nieje vynimka
Ja som ani netvrdil opak, ze to nejaku ideu ma, ale ludia si to spajaju s nasilim, ako niekto predtym.

Ospravedlnujem sa, ak som pouzil nevhodny vyraz.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

ma vobec nejaku ideu?
Zo začiatku hip hop mal ideu ! vyjadrovanie sa k svetu pomocou spomínaných 4 elementov... Napríklad taký writter chce ukázat ze sme tu a vyjadrit sa pomocou grafitov, rapper slovami ! Sice teraz to tak uz moc nieje ale najdu sa !
dudinko
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudinko »

Digital napísal:Zo začiatku hip hop mal ideu ! vyjadrovanie sa k svetu pomocou spomínaných 4 elementov... Napríklad taký writter chce ukázat ze sme tu a vyjadrit sa pomocou grafitov, rapper slovami ! Sice teraz to tak uz moc nieje ale najdu sa !
Ehe, a je normalne ked neaky zasran pocarbe neaku novostavbu? Podla mna nie, nech sa vyjadruje zrubanim do bezvedomia, zhulenim na smrt ... len nech nenici cudzi majetok bez ohladu na neake trapne subkultury a podobne sracky.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

dudinko napísal:Ehe, a je normalne ked neaky zasran pocarbe neaku novostavbu? Podla mna nie, nech sa vyjadruje zrubanim do bezvedomia, zhulenim na smrt ... len nech nenici cudzi majetok bez ohladu na neake trapne subkultury a podobne sracky.
No sak jasné ten kto maluje na pamiatky alebo na nove stavby tak to je kktina , to nepodporujem.Ale treba rozlisovat vandalizmus a UMENIE !
masino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa masino »

ZmrD napísal:tak je, len dristat dokolecka aky je svet zly a neviem co :D a keby maly zahrat kohituka jarabeho su v <> :lol:
ony nielenze nevedia hrat na nastroje, ale nevedia ani spievat. tak ako moze byt hudba bez spevu?
ony len recituju... ujali by sa za komunistov, vtedy letelo recitovanie pred masou ludi :lol: :lol: :lol: 8) 8)
SRneC
Addict
Addict

Digital napísal:No sak jasné ten kto maluje na pamiatky alebo na nove stavby tak to je kktina , to nepodporujem.Ale treba rozlisovat vandalizmus a UMENIE !
nj ale dnesni toysboys si vyberaju prave novotky kde to je najviac na ociach a ty aj ked si hiphopper podla tvojich postov sudim nenasral by ta teg na tvojej novej fasadke? :?
Baguvix
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Baguvix »

//to je v poriadku ja ze sa tu ztrhne prudsia vymena nazorov a ty taky stručáro-pohoďáro post napises :lol:

tak teraz sorry. Má demokracia ideu? a má ideu kresťanstvo?
Človek čo hip hop vidí v tme na neho nedokáže zasvietiť samozrejme :-)

Hip Hop vznikal v domnienke že bude na svet ukazovať očami ulice. 4 elementy mali zastrešovať ľudí,ktorí chceli ukazať na útlak,nedokonalosť spoločnosti. Avšak súšastnosť to vidí inak však? Kebyže si prečítaš niečo z hip hopovej histórie(UTFG) tak pochopíš že hip hop nieje len o vandalizme(viď. tagy na vlakoch,pamiatkach a novostavbách), o "recitovaní" či o neuvedomelých privržencov ktorý neprávom,a krivo reprezentujú tento životný štýl.

P.S: nepleť hip hop k hudbe, Metal je hudobný štýl,rock je hudobný štýl,techno je hudobný štýl. ALE HIP HOP JE ŽIVOTNÝ ŠTÝL
SRneC
Addict
Addict

Baguvix napísal:tak teraz sorry. Má demokracia ideu? a má ideu kresťanstvo?
ma
Baguvix napísal:Človek čo hip hop vidí v tme na neho nedokáže zasvietiť samozrejme :-)
este ze ho nevidim v tme fuuh
Baguvix napísal:Hip Hop vznikal v domnienke že bude na svet ukazovať očami ulice. 4 elementy mali zastrešovať ľudí,ktorí chceli ukazať na útlak,nedokonalosť spoločnosti. Avšak súšastnosť to vidí inak však? Kebyže si prečítaš niečo z hip hopovej histórie(UTFG) tak pochopíš že hip hop nieje len o vandalizme(viď. tagy na vlakoch,pamiatkach a novostavbách), o "recitovaní" či o neuvedomelých privržencov ktorý neprávom,a krivo reprezentujú tento životný štýl.
o hiphope a jeho historii viem pomerne dost len mi nejde do hlavy ako nikto tancovanim brekdensu dokaze ukazať na "útlak,nedokonalosť spoločnosti."
inak podla mna vsetko okrem rapu je v hiphope umenie. :)
Baguvix napísal:P.S: nepleť hip hop k hudbe, Metal je hudobný štýl,rock je hudobný štýl,techno je hudobný štýl. ALE HIP HOP JE ŽIVOTNÝ ŠTÝL
podla mna je aj metal a rock zivotny styl.

ale mam pred tebou respect ze si mi nejebol k-...fakt :wink:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

zivotny styl ghetta tu nema co robit
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

SRneC napísal:nj ale dnesni toysboys si vyberaju prave novotky kde to je najviac na ociach a ty aj ked si hiphopper podla tvojich postov sudim nenasral by ta teg na tvojej novej fasadke? :?
samozrejme ze by ma to nasralo , ved hovorim ze odsudzujem , tie zasranské tagy alebo spatné bombingy na nové fasády a pamiatky !
Aryan Angel napísal:zivotny styl ghetta tu nema co robit
Povie ten kto uznáva nacizmus :lol: Máme tu panely takže skupinky sa budu vytvárat stále !
Baguvix
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

SRneC napísal:ma
samozrejme že má. Chcel som tým len povedať že hip hop má ideu rovnako ako...

Ak smiem podtknem niečo ku graffitom.Nevravím že je to pravé orechové :roll: :wink: :) keď niekto načarbe tag na kostol,vlak stým že je frajer,že "reprezentuje svoje meno"

Ale čo toto?(priklad)
Prílohy
Graffiti
Graffiti
SRneC
Addict
Addict

vyjadril som sa ze zatracujem graffitti?
mne sa pacia... :) len nie na mojom majetku ale inak je to kumšt

//tak tak ...pekne zhrnutie
Baguvix
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

SRneC napísal:vyjadril som sa ze zatracujem graffitti?
mne sa pacia... :) len nie na mojom majetku ale inak je to kumšt
nie,však vpoho...ja len :) koniec koncov mame všetci nejaké úchylky... Niekomu sa zdajú uši zbytočné keď nepočuje zvuj gytarových strún,inému by zas deň neušiel bez spreja v ruke,iný zas trpezlivo sedia za stolom s perom,či breakdancerom adrenalín stúpa keď hýbu celým telom :-) asi tak
shady45
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa shady45 »

Co vy na to hovorite ze na Dj Kappa mixtape vol.2 sa dissuju Miky Mora a H16 ??
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

shady45 napísal:Co vy na to hovorite ze na Dj Kappa mixtape vol.2 sa dissuju Miky Mora a H16 ??
Slabe
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

shady45 napísal:Co vy na to hovorite ze na Dj Kappa mixtape vol.2 sa dissuju Miky Mora a H16 ??
co ti ja viem ja moc slovensky rap nepocuvam ale vzdy si vypocujem ked je nieco nove nooo zas nevyznam sa do toho ale istotne je podla mna lepsie H16 .. Mikiho Moru nemusim
kj37
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kj37 »

jaky je ten mixtape... oplati sa to stahovat a pocuvat?
Napísať odpoveď