Virus
Virus
prosim poradte mi čo mam urobiť.Dostal som virus, ktory sa neda vymazat.Nod 32 mi ho ani nenašiel.Ten virus mi samovolne spušta internet a odkazuje ma stranky, kde piše že mam si stishnut nejaky antispyware ale ked kliknem na ten link tak mi hlasi IMON nejaky vir že je na tej stranke.Neviem čo mam urobit.Neda sa to nejako vymazat? 
Ja mám tento istý problém. Mne to stále otvára v exploreri že mám stiahnúť WinAntivir 2007 ale zároveň sa mi spustí siréna na antivíre a vyhodí že trojan. Ale vždy keď ho posuniem do karantény, tak po čase zase to isté (otvorí sa okno a ativír hlási trojana). Pritom mám nastavenú Mozillu ako primárnu. Nedá sa ten explorer úplne zablokovať? Poprípade by som bol ochotný prejsť na Linux lebo hry sa ajtak nehrám ja len píšem na fóra a občas niečo napalujem, občas textový editor... To by zvládol aj Linux nie?Dostal som virus, ktory sa neda vymazat.Nod 32 mi ho ani nenašiel.Ten virus mi samovolne spušta internet a odkazuje ma stranky, kde piše že mam si stishnut nejaky antispyware ale ked kliknem na ten link tak mi hlasi IMON nejaky vir že je na tej stranke.
Ako si to odstránil???ano spyware to bol ale už som ho odstránil, takže nič už.
-
Ing. Gandalf
Expert
dufam ze to nieje reklama ale odporucil by som
Kód: Vybrať všetko
www.viry.cz