Stanovačka

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
shortak
Light Expert
Light Expert

Stanovačka

Príspevok od používateľa shortak »

Tak tu môžete spomenúť vaše stanovačky... Chodíte stanovať do lesa, niekde na lúku alebo ku vode ?? Chodíte s rodičmi :lol: alebo s kamarátmi ? A čo tam robíte ? :D ... Môžete pridávať aj nejaké tie fotky !!!
Prílohy
Stanovačka pri vode
Stanovačka pri vode
Stanovačke v lese
Stanovačke v lese
smejo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa smejo »

bol som s kamaratmi stanovat az raz, pri jazere /Orlovske jazero/ blizko dediny, kde byva moja babka ... fotky zial nemam, ale malo to svojsku atmosferu :)
cez leto planujeme s kamaratmi nejaku tu stanovacku :)
klm16
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa klm16 »

pamatam sa na leto min roku.
vecer 19:50 sedme vonku rozpravame sa, zrazu padne napad kedy sa pojde stanovat. No niketo iba tak zo sprandy povedal aby sa islo teraz :D :D
vsetci sme suhlasili, hehe rychlo som utekal do obchody kym bol otvoreny kupit, spekacky, pitie, alkohol a vsetko ostatne co k stanovacke patri....
A pacilo sa mi ako som to vysvetloval doma...
Prisiel domov cca o osmej vecer zacal som si balit batoh mama ze kde ides a kedy prides, ja na to ze asi tak pozajtra som doma :wink: , heh skoro ju hodilo o zem, neskor som jej to vysvetlil :) .
Inac stanovacka nezabudnutelny zazitok ked je fajn partia tak je to super uz sa tesim na leto :D :D :D
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

ja si pametam jak sa isiel kamos vychcat a musel prejst pomedzi stany. a nevsimol si za stany su spojene snurkou a vykidal sa rovno na stan. uplne ho spucil a najlepsie bol ze ked sa postavil tak stan sa vratil do povodneho stavu. mysleli sme ze sa asi nastahuju na noc k nam a rano budeme musiet stan nanovo robit ale sa to spravilo samo :D
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

ja chodim stanovat iba na hodokvas zatial ale tak mozno sa to zmeni casom ja neviem je to celkom haluz :)
SeNte
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa SeNte »

my sme tiez stanovali , trochu sa pilo no a ked sme uz spali tak jedneho kamosa naplo v stane a druhy kamos zazipsoval aj sietku a ked chcel ist von tak nemohol a mu to pustil do topanok , aj na madrac :lol:
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

stanovacka je to najlepsie v lete. samozrejmem okrem kupania sa a festivalov a tak, ale ta atmoska je tam fakt super. hlavne ked je potrebna vybava. plno jedla, jedla, jedla a jedla a nejaky ten alkohol. vacsina ludi chodi stanovat hlavne za ucelom hromadneho "pozivania alkoholu" (nadavky su zakazane). mozno to znie neuveritelne, ale bez prehnaneho naje..uzivania alkoholu je to absolutne super. ja som siel cez leto s frajerkou a este s nami kamos tiez s jeho babou. fakt to bolo super. plno piva a ani kvapka tvrdeho. nasli sme fakt super flek a nebolo tam dokopy nikoho. ono to bolo tam kde su take jazera pri BA. hovori sa tomu aj zelena voda (nie to pri novom meste) a je tam fakt super. len bol maly problem v tom, ze nejako stale prsalo a voda uz bola studena na konci leta a ta sprcha bol maly problem. ale tak bandaska s pitnou vodou to zachranila. vrelo odporucam stanovacky a skuste byt tak jeden vecer v triezvom stave :) ma to svoje caro kecat pri ohnicku a prezierat sa spekackami :wink:
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

mám taký príijemný zážitok :

Boli sme na chate , vypilo sa , prišli dievčatá , no a s jednou z nich som sa kus lepšie spoznal ... takže bolo techtle mechtle , potom sme sa rozlúčili , pobozkali a ona išla domov ...

Chata skončila a o pár týždňov sme sa dohodli , že pôjdeme stanovať tam , kde bývajú tie holky ...
Ja plný šťastia a túžob , že sa stretnem opäť s mojou starou známou ...
Tak sme sa dotrepali tam na lúčku do ich dediny , vyložili vypili a čakali ..
Dievčatá došli , lenže moja milovaná tam nebola ...
Nakoniec mi ostatné holky povedali , že neprišla preto lebo som tam ja :D

Nepríjemnééé ... Bože ja som sa tak ožral , krásne mládí : P
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Ja si na nič nepamatam
Nie je to sice opekacka ale chata....ale podstata sa zachovala. :oops:
Prílohy
japodparou.JPG
grcanie.JPG
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

dobrych kamaratov mas ze ta fotia ked blves.. sice je to haluz ked neaky chalan blve ale ze by som to fotil ani ne.. holky ked blvu treba im pomoct.. inac neviem nac si to sem daval a vobec nac si to fotil..
turtlak69
Guru
Guru

MurphY napísal:dobrych kamaratov mas ze ta fotia ked blves.. sice je to haluz ked neaky chalan blve ale ze by som to fotil ani ne.. holky ked blvu treba im pomoct.. inac neviem nac si to sem daval a vobec nac si to fotil..
suhlasim, ale nejako si neviem predstavit ako sa da pomahat pri blvani :roll: jedine tak podat vodu po tom procese :)
shortak
Light Expert
Light Expert

MurphY napísal:.. inac neviem nac si to sem daval a vobec nac si to fotil..
súhlas
Tu som ešte vyhrabal jednu peknú fotku (aspoň pre mňa), vľavo dole je náš zdroj obživy.... ale vzhľadom na to, že sa nám na háčik chytilo iba pár kvapiek vody, sme prešli na konzervy :P
/príroda bola nádherná !
Prílohy
Stanovanie
Stanovanie
turtlak69
Guru
Guru

shortak napísal:súhlas
Tu som ešte vyhrabal jednu peknú fotku (aspoň pre mňa), vľavo dole je náš zdroj obživy.... ale vzhľadom na to, že sa nám na háčik chytilo iba pár kvapiek vody, sme prešli na konzervy :P
/príroda bola nádherná !
no ja ti poviem, ze keby som mal spat na kopci (sikma zem), tak by ma asi porazilo. to by som nezvladol urcite a ten zdroj potravy nie je zly napad. btw ako riesite zly teren? berete karimatky alebo take daco, lebo ja ked vstanem (po noci), tak som ako dolamany :?
shortak
Light Expert
Light Expert

turtlak69 napísal:no ja ti poviem, ze keby som mal spat na kopci (sikma zem), tak by ma asi porazilo. to by som nezvladol urcite a ten zdroj potravy nie je zly napad. btw ako riesite zly teren? berete karimatky alebo take daco, lebo ja ked vstanem (po noci), tak som ako dolamany :?
hm, to je na tej fotek vidno až také stúpanie ??? :lol: v skutočnosti som si to ani nepovšimol, to je ešte dobré, a ja nerád ležím na úplne rovnej zemi, takže ak by som mal hlavu vyššie ako nohy, tak by som bol ešte rád :D
a ten zlý terén, ja neviem, ale my vždy najskôr obzrieme miesto, a až potom ideme zo stanmi a rozložíme ich, karimatku som ešte nepoužil (je to moc veľké), väčšinou spávam na nafukovačkách... :wink:
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

ja velmi nestanujem,ale bola som tri krat na letavach co je letny tabor vytvarnikov,kazde leto sa kona a kto nechce vysolit kopu prachov za chatu donesie stan a v nom buva:) letavy milujem,hmyz nie:P
shortak
Light Expert
Light Expert

poharvody napísal:... letavy milujem,hmyz nie:P
tak ti poradím, keď budeš mať večer nejakú mušku v stane, tak ho otvor a zasvieť svetlo (nejaku lampičku), ona ujde :lol: :lol:
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

hh no jasne:) a okrem musky pridu ajjej kamosky...ale hmyz patri k stanovacke...raz som stanovala so sestrou na zahrade a tak sem sa bali ze celu noc sme ticho cucali v spacakoch:D
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

jaj stanovacky, to boli casy :D mali sme jeden detsky stan z tesca a bolo nas 10 :lol: vosli sme sa tam vsetci :D ale potom sme uz zohnali dalsie a to bolo to prave orechove :) skoro som si zlomil nohu ked som sa v noci potkol o kybel s pivovymi flasami... raz v noci ma budi kamarat: vstavaj, boli sme v dedine, zohnali sme domacu, sedemdesiatka :lol: to sa ani vonat nedalo, nie ze este pit :D ale bolo dobre, zlomili sme kovove porisko sekery, ked sme rubali uzlovite drevo, parik spoluziakov si spojil spacaky, na druhy den sa pohadali, nevedeli ich rozpojit a bola prave riadna kosa, mali ste pocut tie reci z toho spacaku :lol:
shortak:co sa strachu tyka, tak ja som sa skoro posral, ked som zakopol o suloziacich spoluziakov :lol:
shortak
Light Expert
Light Expert

poharvody napísal:hh no jasne:) a okrem musky pridu ajjej kamosky...ale hmyz patri k stanovacke...raz som stanovala so sestrou na zahrade a tak sem sa bali ze celu noc sme ticho cucali v spacakoch:D
hh, na záhrade ste sa báli ? :D a to šo by ste potom robili, keby ste boli kdesi pri vode, najbližšia dedina by bola 3 km od vás ??? rybky by sa cez noc vyhadzovali.... šak keby šla nejaká mačka okolo, tak by ste sa aj ... :wink: ale musím uznať, že keď čosi pri mojom stane v noci zašuchorilo, tak ani mne nebolo všetko jedno :lol: :oops:
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

ObrázokObrázokObrázokObrázok
ObrázokObrázokObrázok
tak tomuto ja hovorim stanovacka :wink:
btw tretia fotka je upravena lebo na tej luke boli ludia ktori sa nechcu vidiet na nete :D
Napísať odpoveď