mate nejake servre?
podelite sa o nejaku IP
citerov je pomenej... hm, co si mal za problem? mam 3,6 1GB a 7900 a slapem na full detailoch uplne fpohodickep4ra napísal:Nehravam odkedy sa magori rozhodli to dat na Direct 3D. Je nemyslitelne, aby ta hra nesla tak, ako ma na:
Pentium D 3.0Ghz
2GB RAM DDR2
7600 GT
Inak som to hraval dlho predtym s klanom =Awesome=. Hravali sme 2 ligy a celkom uspesne.
Zaujimalo, ze ci je tam este stale tak plno cheaterov?
Mozno ti moja otazka bue pripadat banalna ale ako si sa dostal k honoru 23? Mam 9 a za toho boha neviem najst server kde by sa dalo hrat pod 10. Hraval som AA pred cca 2 rokmi a vtedy nebolo problem najst oficialny noncheat server pre greenhornov - vacsina sice pouzivala MILES system ale to vobec nevadilo nachytal si si honorove body a pohoda. Zial moj kamarat to skusal hrat cez moje konto a ked dva krat vystrielal komplet moju jednotku skoncil som v base a honor 0:(deblasco napísal: ...
//edit:
len som dufal ze tu bude viac ludi v tom zainteresovanych, lebo stagnujem na honor 23, len preto ze mi chybaju dobre adresy serverov kde sa hra so slavou...
pipeline mi nikdy nesla, teda vzdy tam zarvem, vzdy...p4ra napísal:Ja sa snazim do toho dostat znova, cize SF CSAR only, kym sa vratim do normalu, co sa tyka ovladania. Strasne vela sa toho zmenilo. No potom si ale dam SF Village, SF Pipeline, Mountain Ambush, Bridge atd.