Ako na Hip - Hop v 11-tich ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Thek_SVK
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

nemam rad hip hop...ale obcas sa najde pesnicka...zahranicna
slovnesky a cesky hip hop je fakt grc :lol:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

k6 napísal:Digital kolko levelov slovenciny si absolvobal? Asi nie prilis vela... najvyssi cas na upgrade :wink: Toto je nazor 10-12 rocneho decka a nie normalneho cloveka. Divat sa na mincu z jednej strany dokaze kazdy. Mimochodom, ked niekoho rodicia vyleju z domu (no, samozrejme pre nic za nic), tak na ulici sa urcite bude zabavat tancom a djingom :happyrespect: :hehe: Osobne HipHop ani nepovazujem za hudbu, hudba vyzera a robi sa inak. Ale nic proti, pokial sa to nasilu nevtiera do mojho zivota, tak to dokazem bez vacsieho sebazaprenia prezit.
Osobne ani ja nepovazujem HipHop za hudbu , aspon v niecom mas pravdu :wink: neviem preco tu vytahujes gramatiku , no a ? a co ked mam zle zaklady so slovenčiny ? Co to má spolocné s mojim názorom ! No keby o hiphope nevieš konsky ko*ot tak by si zistil že na ulici sa zabáva tancom a djingom , stačí si trosku nieco pozistovat a potom písat !

edit: Ak som ta zle pochopil tak sorry !

nordkapp_pb: :wink:
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Digital napísal:neviem preco tu vytahujes gramatiku , no a ?
To ja len tak na okraj, strasne ma z toho zaboleli oci, tak som si to nevedel odpustit. Inak par miest po Europe/svete uz moje nohy presli, a zatial som nevidel decka vyliate z domu na ulici robit djing :D Asi som chodil po nespravnych kutoch nasej krasnej zeme, vsak?
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

k6 ,digital ... noo takto ja uz som videl, ze danceuju na uliciach, napr. aj u nas v PB obcas. .. ale zas to niejke take, ako to znie, ze tu vsetci elektraci dancia na uliciach kazdy den .. proste obcas to vidiet v malickom meritku ... ale DJa som na ulici este nevidel .. lebo som este nevidel ani mixak na baterky ... ale myslim si ze ked niekomu fotrovci ukazu, kde nehcali murari dvere, tak asi nebude robit do HH a tancit na ulici ,ale bude hladat work a ubytko .. ale to iba v pripade, ze je normalny :-) ...
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

k6 napísal:To ja len tak na okraj, strasne ma z toho zaboleli oci, tak som si to nevedel odpustit. Inak par miest po Europe/svete uz moje nohy presli, a zatial som nevidel decka vyliate z domu na ulici robit djing :D Asi som chodil po nespravnych kutoch nasej krasnej zeme, vsak?
No tak si chodil asi zle , bol som na roznych poulicných akciách , freestyle battle , beatbox , Street BreakDance , Basket Turnaje ... a to vsetko na sídliskách ! A neboli to len decká
k6
VIP
VIP

Digital napísal:No tak si chodil asi zle , bol som na roznych poulicných akciách , freestyle battle , beatbox , Street BreakDance , Basket Turnaje ... a to vsetko na sídliskách !
Co maju poulicne akcie (jednorazovky) spolocne s kazdodennym zivotom deciek na ulici? :roll:
abstraktt
Expert
Expert

Príspevok od používateľa abstraktt »

na rapove cds by mali dat nalepku 15+ : )
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

k6 napísal:Co maju poulicne akcie (jednorazovky) spolocne s kazdodennym zivotom deciek na ulici? :roll:
nic len si nepochopil digitala.. nepochopil si to preto lebo to pochopit nechces..odsudzujes hip hop len kvoli par "zle" oblecenych tipkov..ako si myslis ze dnesni raperi sa dostali k rapu ? v 20 ? asi ne.. tiez mali dokurweny zivot a nadej hladali v inych veciach.. hip hop im pomohol a teraz su dost vysoko.. vid tipicky priklad rytmus len tomuto to z toho preplo.. vsetkeho vela skodi..
k6
VIP
VIP

:lol: Mozem mat neviem ako dokurweny zivot, ale nikdy neklesnem k tomu aby som produkoval "tvorbu" rytmusovej "urovne" (a mnohych dalsich slovenskych "raperov") a este s nou obtazoval verejnost :D Je to len otazka nahody a demencie slovenskeho detskeho publika, ze su pren texty plne vulgarnosti a bohapustej prazdnoty atraktivne. Rytmus bude navzdy pre mna prikladom niecoho uplne ineho :oops: Je vysoko len pre tie decka ktorym rytmus ziape vulgarity z mobilu ako zvonenie. Ano, pre tych je vysoko. A vdaka nim je tam kde je. Osobne nepoznam DOSPELEHO cloveka, pre ktoreho by ten "uzasny raper" nieco znamenal, alebo ktory by ho obdivoval. Je mi uplne jedno ako sa dnesni "raperi" dostali k "rapu"... podla mna moc fetovali a proste toto z toho vzniklo :) Slovensko/ceske "radoby" hiphopove hviezdy.. a pritom tej kvalitnej produkcie je tu v skutocnosti tolko, ze by sa pod necht vosla.
kali520
Darca
Darca

Re: Ako na Hip - Hop v 11-tich ?

Príspevok od používateľa kali520 »

nordkapp_pb napísal:... Tak ma minule uplne zarazilo ked som kecal s kamaratom pri jednej zakladke, ked sa odtial vyvalili decka ( cca 4., alebo 5. rocnik ) a ked isli okolo nas tak sa naramne bavili o Kontrafakte ... A ja by som velmi rad vedel kde a ako sa vlastne naucia na tento " IMHO " dzivny stajl ? ... Preco im to rodicia toleruju ? .. Nemyslite si ze z nich vyrastu diletanti ? ...

.. objasnite mi to please, preco bude mladez za 5 rokov uplne vypatlana a nebude mat vlastny nazor :-( ..

/// keby som NEDAJBOZE bol teraz rodicom a moje decko by pocuvalo HipHop tak ho poslem do reedukacneho centra ....
No buducnost nasho naroda. Mimochodom vsetkym fanusikom repu poznate nejakeho gegsta co ma aj nejake vzdelanie myslim maturitu alebo nedaj boze aj vysoku skolu?
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

MurphY ... noo teda ti znackami ovesani ciapkari teda naramne vyzeraju ze im k tomu pomohol HIP HOP :-) ... normlane 90% z nich fotrovci vyrazili z domu a oni zacali scratchovat na ceste za kamaratovym barakom .. a preto su dnes to co su ... nehovor please o tom takto .. my nehovorime, ze niekto nemohol zlepsit svoj zivot vdaka HH, ale musel tomu rozumiet, nemohol to byt len nejaky pozer vymeteny ! ... tot moj nazor.. uz parkrat tu padlo, ze proste dnesni hiphoperi su hiphopermi z 80% len preto, aby niekde patrili .. a to je vyznamnym znakom degeneracie, zaradit sa za kazdu cenu .. individualita uz nema pomaly miesto ...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

nordkapp_pb napísal:individualita uz nema pomaly miesto ...
Smutne, ale pravdive.
pingus
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa pingus »

Čo tu každý spomína iba rytmusa? Keby som postupoval podľa vašej logiky, tak každý metlák doma odkusuje hlavu netopierom(ozzy). A to je normálne.
kali520 napísal:No buducnost nasho naroda. Mimochodom vsetkym fanusikom repu poznate nejakeho gegsta co ma aj nejake vzdelanie myslim maturitu alebo nedaj boze aj vysoku skolu?
No možno by si neveril, ale raz som išiel na koncert do Prahy a cestu organizovalo hip-hop.sk. A dosť vela dj-ov a raperov sedelo okolo mňa v buse a väčšina sa bavila o tom, že kedy majú skuškové obdobie. Takže tak.
k6
VIP
VIP

pingus napísal:No možno by si neveril, ale raz som išiel na koncert do Prahy a cestu organizovalo hip-hop.sk. A dosť vela dj-ov a raperov sedelo okolo mňa v buse a väčšina sa bavila o tom, že kedy majú skuškové obdobie.
Bol si v správnom autobuse? :shock: Nebol to autobus studentskeho servisu? (zvyhodnena cena) Mozno sa len maskovali :mafia:

//EDIT: p4ra: no ved prosim, na to to tu mame :) Som sa normalne spytal, chapes, chcem sa uistit :wink:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

k6 napísal:Bol si v správnom autobuse? :shock: Nebol to autobus studentskeho servisu? (zvyhodnena cena) Mozno sa len maskovali :mafia:
Za toto mas K- sorry. :) To je vyslovne provokacia a zamerna degradacia spolocnosti, kt. zaujima hip-hop a jeho kultura.
pingus
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa pingus »

k6 napísal:Bol si v správnom autobuse? :shock: Nebol to autobus studentskeho servisu? (zvyhodnena cena) Mozno sa len maskovali :mafia:
Nie nebol. Ak chces, tak ti oskenujem listok s koncertu:P.
A k nadávkam. Raz som videl nejaký dokument o repe a bavili sa tam aj o nadávkach. A niekto tam povedal takú myšlienku, že vlastne nadávky už v tomto období už ani nadávkami niesu. Napr. do pi*e, ty kkt. Keď sa potkneš na schodoch a padneš čo povieš? Do hája, blbý schod? No nemyslím si to. Keď niekomu povieš choď do pi*e, tak väčšina ludí to pochopí tak, nech ide preč. Nie nech ide do pohlavného ústrojenstva ženy.
A tak.
Neobraňujem nadávanie v textoch. Radšej mám rád crazy storytelling ála Moja Reč bez nadávok:)
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

kali520 napísal:No buducnost nasho naroda. Mimochodom vsetkym fanusikom repu poznate nejakeho gegsta co ma aj nejake vzdelanie myslim maturitu alebo nedaj boze aj vysoku skolu?
Je vela rapperov, ktori maju skoncenu strednu a aj vyskoku skolu. Dokonca aj slovenski rapperi su mnohi srudenti na vyske :wink:
dusanko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa dusanko »

a cohoworite na to ze 11 rocne deti alebo mzoan aj 15 rocne deti pocuwaju techno dnb a trance a hociake sracky co wy na to sami fetaci a ked pocuwaju aj hip hop mlady tak to je ich wec asi ich to inspiruje a mozan to nebudu pocuwat ale aj wy ked ste boli deti tak ste pocuwali hociake piowiny (elan a tak a ani to nema zmysel podlaman pocuwat lebo su to same sracky)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

dusanko napísal:a cohoworite na to ze 11 rocne deti alebo mzoan aj 15 rocne deti pocuwaju techno dnb a trance a hociake sracky co wy na to sami fetaci a ked pocuwaju aj hip hop mlady tak to je ich wec asi ich to inspiruje a mozan to nebudu pocuwat ale aj wy ked ste boli deti tak ste pocuwali hociake piowiny (elan a tak a ani to nema zmysel podlaman pocuwat lebo su to same sracky)
ziadam VSETKYCH moderatorov, aby tu tento prispevok nechali ako nazornu ukazku ... pretoze presne o tomto je cela tato tema ! ... (( veeelmi prosim )) ... tak a teraz k tebe dusanko .. netvrdim, ze elan je nejaka prelomova hudba, ale rozhodne poskodi malemu rozvijajucemu sa decku menej ako HH ... ale to je iba IMHO ... to ze ty mas iny nazor je sice velmi chvalyhodne, ale by si ho mohol aj nejako vyjadrit a hlavne podlozit ! :-)
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

nordkapp_pb napísal:ziadam VSETKYCH moderatorov, aby tu tento prispevok nechali ako nazornu ukazku ... pretoze presne o tomto je cela tato tema ! ... (( veeelmi prosim )) ... tak a teraz k tebe dusanko .. netvrdim, ze elan je nejaka prelomova hudba, ale rozhodne poskodi malemu rozvijajucemu sa decku menej ako HH ... ale to je iba IMHO ... to ze ty mas iny nazor je sice velmi chvalyhodne, ale by si ho mohol aj nejako vyjadrit a hlavne podlozit ! :-)
Musim suhlasit, ze hip hop nie je vhodny a nie je (alebo by nemal byt) urceny pre deti. Myslim, ze 12 rocne decko nema sancu chapat o com to je, ked to vobec o niecom je...
Napísať odpoveď