slovnesky a cesky hip hop je fakt grc
Ako na Hip - Hop v 11-tich ?
-
Digital
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Osobne ani ja nepovazujem HipHop za hudbu , aspon v niecom mas pravduk6 napísal:Digital kolko levelov slovenciny si absolvobal? Asi nie prilis vela... najvyssi cas na upgradeToto je nazor 10-12 rocneho decka a nie normalneho cloveka. Divat sa na mincu z jednej strany dokaze kazdy. Mimochodom, ked niekoho rodicia vyleju z domu (no, samozrejme pre nic za nic), tak na ulici sa urcite bude zabavat tancom a djingom
![]()
Osobne HipHop ani nepovazujem za hudbu, hudba vyzera a robi sa inak. Ale nic proti, pokial sa to nasilu nevtiera do mojho zivota, tak to dokazem bez vacsieho sebazaprenia prezit.
edit: Ak som ta zle pochopil tak sorry !
nordkapp_pb:
To ja len tak na okraj, strasne ma z toho zaboleli oci, tak som si to nevedel odpustit. Inak par miest po Europe/svete uz moje nohy presli, a zatial som nevidel decka vyliate z domu na ulici robit djingDigital napísal:neviem preco tu vytahujes gramatiku , no a ?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
k6 ,digital ... noo takto ja uz som videl, ze danceuju na uliciach, napr. aj u nas v PB obcas. .. ale zas to niejke take, ako to znie, ze tu vsetci elektraci dancia na uliciach kazdy den .. proste obcas to vidiet v malickom meritku ... ale DJa som na ulici este nevidel .. lebo som este nevidel ani mixak na baterky ... ale myslim si ze ked niekomu fotrovci ukazu, kde nehcali murari dvere, tak asi nebude robit do HH a tancit na ulici ,ale bude hladat work a ubytko .. ale to iba v pripade, ze je normalny
...
-
Digital
Guru
No tak si chodil asi zle , bol som na roznych poulicných akciách , freestyle battle , beatbox , Street BreakDance , Basket Turnaje ... a to vsetko na sídliskách ! A neboli to len deckák6 napísal:To ja len tak na okraj, strasne ma z toho zaboleli oci, tak som si to nevedel odpustit. Inak par miest po Europe/svete uz moje nohy presli, a zatial som nevidel decka vyliate z domu na ulici robit djingAsi som chodil po nespravnych kutoch nasej krasnej zeme, vsak?
nic len si nepochopil digitala.. nepochopil si to preto lebo to pochopit nechces..odsudzujes hip hop len kvoli par "zle" oblecenych tipkov..ako si myslis ze dnesni raperi sa dostali k rapu ? v 20 ? asi ne.. tiez mali dokurweny zivot a nadej hladali v inych veciach.. hip hop im pomohol a teraz su dost vysoko.. vid tipicky priklad rytmus len tomuto to z toho preplo.. vsetkeho vela skodi..k6 napísal:Co maju poulicne akcie (jednorazovky) spolocne s kazdodennym zivotom deciek na ulici?
Re: Ako na Hip - Hop v 11-tich ?
No buducnost nasho naroda. Mimochodom vsetkym fanusikom repu poznate nejakeho gegsta co ma aj nejake vzdelanie myslim maturitu alebo nedaj boze aj vysoku skolu?nordkapp_pb napísal:... Tak ma minule uplne zarazilo ked som kecal s kamaratom pri jednej zakladke, ked sa odtial vyvalili decka ( cca 4., alebo 5. rocnik ) a ked isli okolo nas tak sa naramne bavili o Kontrafakte ... A ja by som velmi rad vedel kde a ako sa vlastne naucia na tento " IMHO " dzivny stajl ? ... Preco im to rodicia toleruju ? .. Nemyslite si ze z nich vyrastu diletanti ? ...
.. objasnite mi to please, preco bude mladez za 5 rokov uplne vypatlana a nebude mat vlastny nazor..
/// keby som NEDAJBOZE bol teraz rodicom a moje decko by pocuvalo HipHop tak ho poslem do reedukacneho centra ....
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
MurphY ... noo teda ti znackami ovesani ciapkari teda naramne vyzeraju ze im k tomu pomohol HIP HOP
... normlane 90% z nich fotrovci vyrazili z domu a oni zacali scratchovat na ceste za kamaratovym barakom .. a preto su dnes to co su ... nehovor please o tom takto .. my nehovorime, ze niekto nemohol zlepsit svoj zivot vdaka HH, ale musel tomu rozumiet, nemohol to byt len nejaky pozer vymeteny ! ... tot moj nazor.. uz parkrat tu padlo, ze proste dnesni hiphoperi su hiphopermi z 80% len preto, aby niekde patrili .. a to je vyznamnym znakom degeneracie, zaradit sa za kazdu cenu .. individualita uz nema pomaly miesto ...
Čo tu každý spomína iba rytmusa? Keby som postupoval podľa vašej logiky, tak každý metlák doma odkusuje hlavu netopierom(ozzy). A to je normálne.
No možno by si neveril, ale raz som išiel na koncert do Prahy a cestu organizovalo hip-hop.sk. A dosť vela dj-ov a raperov sedelo okolo mňa v buse a väčšina sa bavila o tom, že kedy majú skuškové obdobie. Takže tak.kali520 napísal:No buducnost nasho naroda. Mimochodom vsetkym fanusikom repu poznate nejakeho gegsta co ma aj nejake vzdelanie myslim maturitu alebo nedaj boze aj vysoku skolu?
Bol si v správnom autobuse?pingus napísal:No možno by si neveril, ale raz som išiel na koncert do Prahy a cestu organizovalo hip-hop.sk. A dosť vela dj-ov a raperov sedelo okolo mňa v buse a väčšina sa bavila o tom, že kedy majú skuškové obdobie.
//EDIT: p4ra: no ved prosim, na to to tu mame
-
p4ra
Redeemer
Za toto mas K- sorry.k6 napísal:Bol si v správnom autobuse?Nebol to autobus studentskeho servisu? (zvyhodnena cena) Mozno sa len maskovali
Nie nebol. Ak chces, tak ti oskenujem listok s koncertu:P.k6 napísal:Bol si v správnom autobuse?Nebol to autobus studentskeho servisu? (zvyhodnena cena) Mozno sa len maskovali
A k nadávkam. Raz som videl nejaký dokument o repe a bavili sa tam aj o nadávkach. A niekto tam povedal takú myšlienku, že vlastne nadávky už v tomto období už ani nadávkami niesu. Napr. do pi*e, ty kkt. Keď sa potkneš na schodoch a padneš čo povieš? Do hája, blbý schod? No nemyslím si to. Keď niekomu povieš choď do pi*e, tak väčšina ludí to pochopí tak, nech ide preč. Nie nech ide do pohlavného ústrojenstva ženy.
A tak.
Neobraňujem nadávanie v textoch. Radšej mám rád crazy storytelling ála Moja Reč bez nadávok:)
Je vela rapperov, ktori maju skoncenu strednu a aj vyskoku skolu. Dokonca aj slovenski rapperi su mnohi srudenti na vyskekali520 napísal:No buducnost nasho naroda. Mimochodom vsetkym fanusikom repu poznate nejakeho gegsta co ma aj nejake vzdelanie myslim maturitu alebo nedaj boze aj vysoku skolu?
a cohoworite na to ze 11 rocne deti alebo mzoan aj 15 rocne deti pocuwaju techno dnb a trance a hociake sracky co wy na to sami fetaci a ked pocuwaju aj hip hop mlady tak to je ich wec asi ich to inspiruje a mozan to nebudu pocuwat ale aj wy ked ste boli deti tak ste pocuwali hociake piowiny (elan a tak a ani to nema zmysel podlaman pocuwat lebo su to same sracky)
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
ziadam VSETKYCH moderatorov, aby tu tento prispevok nechali ako nazornu ukazku ... pretoze presne o tomto je cela tato tema ! ... (( veeelmi prosim )) ... tak a teraz k tebe dusanko .. netvrdim, ze elan je nejaka prelomova hudba, ale rozhodne poskodi malemu rozvijajucemu sa decku menej ako HH ... ale to je iba IMHO ... to ze ty mas iny nazor je sice velmi chvalyhodne, ale by si ho mohol aj nejako vyjadrit a hlavne podlozit !dusanko napísal:a cohoworite na to ze 11 rocne deti alebo mzoan aj 15 rocne deti pocuwaju techno dnb a trance a hociake sracky co wy na to sami fetaci a ked pocuwaju aj hip hop mlady tak to je ich wec asi ich to inspiruje a mozan to nebudu pocuwat ale aj wy ked ste boli deti tak ste pocuwali hociake piowiny (elan a tak a ani to nema zmysel podlaman pocuwat lebo su to same sracky)
Musim suhlasit, ze hip hop nie je vhodny a nie je (alebo by nemal byt) urceny pre deti. Myslim, ze 12 rocne decko nema sancu chapat o com to je, ked to vobec o niecom je...nordkapp_pb napísal:ziadam VSETKYCH moderatorov, aby tu tento prispevok nechali ako nazornu ukazku ... pretoze presne o tomto je cela tato tema ! ... (( veeelmi prosim )) ... tak a teraz k tebe dusanko .. netvrdim, ze elan je nejaka prelomova hudba, ale rozhodne poskodi malemu rozvijajucemu sa decku menej ako HH ... ale to je iba IMHO ... to ze ty mas iny nazor je sice velmi chvalyhodne, ale by si ho mohol aj nejako vyjadrit a hlavne podlozit !