Travian
-
Lord PROXI
King
- Kontaktovať používateľa:
prave ze nie.mi-chau napísal:podla mna su aliancie jedinou vecou co kazi travian
priklad: Zalozi si acc. dakto novy, kym sa do toho dostane skonci 7dni neutocenia, a hned z okolia sa na neho vrhnu ako supy. ked je v ali, a dakej dobrej, neutocia, cize moze hrat dalej, kolko ludi tak prestalo hrat ze nestihli sa dostat do dakej aliancie a denne 10utokou, neostalo im ani na vivinutie ukrytou na suroviny.
Cize aliancie velke +
-
Shark NX
Addict
Ja hram na cz1 .. sk1 je katastrofa ... kazdy je zhavy do utocenia ... akonahle niekto zacne utocit ...tak som sa ho snazil prehovorit ze nech ma necha ... chcem si tu hru uzit ... (slusne)
On na to mam f pi... ak sa ti nelubi pal do pi... z takych malych ku.. si urobim farmy ...
Normalne nechapem ...
na cz1 na zaciatku sa na mna vrhol jeden pekne som ho poprosil ze som novychcem to skusit ... ... on na to ok promin .... kdyz se budes chtit poprat tak se ozvi
proste bohovsky pristup ... v Ali ked poprosim o vojakov ...Majitel ali mi posle par ja mu zaplatim a zijeme ... no bomba ... sk1 ma velmi sklamala
On na to mam f pi... ak sa ti nelubi pal do pi... z takych malych ku.. si urobim farmy ...
Normalne nechapem ...
na cz1 na zaciatku sa na mna vrhol jeden pekne som ho poprosil ze som novychcem to skusit ... ... on na to ok promin .... kdyz se budes chtit poprat tak se ozvi
-
Lord PROXI
King
tak par ludi je moc vymletych...
priklad co mi jeden napisal: ( citajte posty od spodu
)
je to az chore rozculovat sa.
Je par ludi co sa skrivaju pod alianciu, lebo nic nedokazu, ale urcite s alianciou co ma 3clenou a su na 2000mieste spojenectvo neprima hodne ludi, cize na nich utocim tak ci tak
Je lepsie kym utocim ja, ako by maly utocit na mna, no nie ?
ale ked niekto pekne napise, ci by som nemohol prestat na neho utocit, oki, berem a prestanem, ale na typkou co nadavaju a myslia si ze sa zlaknem, aky maju slovnik, na tych si rad zapolujem
priklad co mi jeden napisal: ( citajte posty od spodu
Kód: Vybrať všetko
hmmm, rozculovat sa pri dakej hre je chore, neskusal si naist daku pomoc ?
...... psal:
hmmm... si ukazal aky si kkt nevychovany...
no a akoze sa mam bat ?
takeho vymetenca ako si ty nikdy :D
nech me na pokoji uz nebo me moje aliance podrzi a rozdrti ty curaku vyje*** se na me zautoc si jinam ty kryple nemam na tebe naladu ty buzno!!!!!!!!Je par ludi co sa skrivaju pod alianciu, lebo nic nedokazu, ale urcite s alianciou co ma 3clenou a su na 2000mieste spojenectvo neprima hodne ludi, cize na nich utocim tak ci tak
Je lepsie kym utocim ja, ako by maly utocit na mna, no nie ?
ale ked niekto pekne napise, ci by som nemohol prestat na neho utocit, oki, berem a prestanem, ale na typkou co nadavaju a myslia si ze sa zlaknem, aky maju slovnik, na tych si rad zapolujem
-
nejakymarko
Addict
-
Lord PROXI
King
-
Inspectah Deck
Expert
kokos si strasni chudak sak ho nechaj nech si natom zarobi co serie ta to? nechapemMatej18 napísal:na ten link neklikať!!!!!!!! čo má on pridá mu to po čase zlaté čiže prachy a bude mu pridávať 25% zo všetkých surovín opakujem neklikať na ten link kliknite si radšej klasicky na www.travian.cz. Ak kliknete na ten link a budete to hrať a dosiahneete 75 ludí automaticky jemu pridá 20 zlatých neklikať !!!!§
a inac je to haluz sam som tomu prepadol
-
Lord PROXI
King
-
nErD. ' z
Medium Star
Je to sranda, hrám na CZ3 a CZ4.
CZ3 - už mám celkom dobre rozvinutú dedinku, všetko mám takmer 50/hod a zatial na mna nikto nezautocil...
CZ4 - som začal hrať so spolužiakmi takže len začínam.
Ale hra je podarená, neviem sa dočkať ked sa bude dať poriadne utočiť a podobne, dúfam, že to bude ešte zaujímavejšie.
Nepridali by ste niekto screeny svojich dedín ?
CZ3 - už mám celkom dobre rozvinutú dedinku, všetko mám takmer 50/hod a zatial na mna nikto nezautocil...
CZ4 - som začal hrať so spolužiakmi takže len začínam.
Ale hra je podarená, neviem sa dočkať ked sa bude dať poriadne utočiť a podobne, dúfam, že to bude ešte zaujímavejšie.
Nepridali by ste niekto screeny svojich dedín ?
-
Inspectah Deck
Expert
-
Inspectah Deck
Expert
-
Lord PROXI
King