Ako sa spravat na Maturite

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
spanoo
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa spanoo »

viem o akom spravani hovorite...by ste neverili aky som ritolezec :lol:
ale to len teraz..ked zmaturujem..tak mi mozu :prdel:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Chcela som len dodat k tym nevhodne posobiacim vyrazom typu neviem, netusim...Dnes nas chemikarka upozornila, ze ked uvidime nejaky obrazok alebo graf a budeme to mat pomenovat, tak v ziadnom pripade nemame povedat: "Preboha, to mam odkial vediet, ved som to v zivote nevidel/a." a v ziadnom pripade nehovorit:" Ked sme to preberali, tak som chybal/bavil som sa spoluziakom/hral sa na mobile a pod. :D
spanoo
Star
Star

bolek napísal:Chcela som len dodat k tym nevhodne posobiacim vyrazom typu neviem, netusim...Dnes nas chemikarka upozornila, ze ked uvidime nejaky obrazok alebo graf a budeme to mat pomenovat, tak v ziadnom pripade nemame povedat: "Preboha, to mam odkial vediet, ved som to v zivote nevidel/a." a v ziadnom pripade nehovorit:" Ked sme to preberali, tak som chybal/bavil som sa spoluziakom/hral sa na mobile a pod. :D
:lol: :lol: :lol: teraz som sa normalne pobavil...som si predstavil kamosa co sa v kuse bavi na mobile..ale myslim ze take nieco moze povedat len uplny tupec no nie?
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

spanoo napísal::lol: :lol: :lol: teraz som sa normalne pobavil...som si predstavil kamosa co sa v kuse bavi na mobile..ale myslim ze take nieco moze povedat len uplny tupec no nie?
Jasne, ani podla mna to nikto nepovie, ale predsa, sme vselijaki, tak pre istotu varujem :D
spanoo
Star
Star

treba si svihnut za pol deci :smt039 :smt003 :smt023 a nebudes mat problem s rozpravanim...neviem ci to skusit..ale uvazujem o tom..urcite ale nie na IVT..lebo tam su profaci na ziakoch prilepeny 8)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

To radsej az po mature. To nemusis zostat len pri tom jednom :wink:. A chcela som vediet, ze profaci budu porovnavat mna s tym, co odpovedal predo mnou? Na slj a che idu dost dobri ziaci, tak neviem, co budem po nich predvadzat ja a ked nas porovnaju, to dopadne :?
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

spanoo to poldo vplyva na kazdeho trocha inak. Ja o tom ani nerozmyslam. Radsej mat triezvu hlavu. A k comu by mi bola neviem aka vyrecnost na matike ked nevypocitam ani jeden prikad?
spanoo
Star
Star

pHysIQ napísal:spanoo to poldo vplyva na kazdeho trocha inak. Ja o tom ani nerozmyslam. Radsej mat triezvu hlavu. A k comu by mi bola neviem aka vyrecnost na matike ked nevypocitam ani jeden prikad?
tak to je ina...ja mam predmety na ktorych potrebujem byt len a len vyrecny..a maturi sa uz vobec nebojim...viem ze zmaturujem..uz by ma len mrzeli skarede znamky :?
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

spanoo napísal:tak to je ina...ja mam predmety na ktorych potrebujem byt len a len vyrecny..a maturi sa uz vobec nebojim...viem ze zmaturujem..uz by ma len mrzeli skarede znamky :?
nj aj ja rozmyslam ze si dam pred anglinou nejake poldeco alebo pivko :? Ĺebo minule na rozlucke so skolou som bol spity a spikoval som vytecne...
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

spanoo napísal:ale nie na IVT..lebo tam su profaci na ziakoch prilepeny 8)
pisal si, ze si z GVPT a tam by to bolo imho dudikovi a karkusovej ukradnute :D
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

piton napísal:nj aj ja rozmyslam ze si dam pred anglinou nejake poldeco alebo pivko :? Ĺebo minule na rozlucke so skolou som bol spity a spikoval som vytecne...
Ty si jak moj oco :D tiez hovori po Eng ked je spity :D:D ... k teme do mna hucala posledne dva tyzdene matikarka , ze musim hovorit vsetko co pisem, lebo ze to vyzera, ze to neviem, ked som ticho ... ale do kelu, ja som zvyknuty, ze pocitam sam pre seba a nie pre druhych ... no dufam, ze si na priprave stihnem priklad vypocitat a pred komisou to uz len odrecitujem :P
spanoo
Star
Star

makaveli napísal:pisal si, ze si z GVPT a tam by to bolo imho dudikovi a karkusovej ukradnute :D
no vo vseobecnosti hej..ale neviem ako na maturite..a hej ich doch mam v komisii..aj by som povedal, ze drzte palce..ale to budem potrobovat skor z EKONOMIE a SJ a LIT... :cry:
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

spanoo napísal:no vo vseobecnosti hej..ale neviem ako na maturite..a hej ich doch mam v komisii..aj by som povedal, ze drzte palce..ale to budem potrobovat skor z EKONOMIE a SJ a LIT... :cry:
no vies co, ta informa je uplne v pohode, to aj keby si bol riadna lama, ak mas uroven B, tak pri nich dvoch to horsie ako na dva nebude... ekonomia je celkom v pohode, ked nevies nejaku podotazku z otazky co si vytiahnes, tak kecaj a kecaj o tych ostatnych a mozes to aj rozsirovat do inej temy, len nebud ticho a snaz sa teda aby si hovoril len o tom co vies a tomu co nevies sa vyhni... komisia na eko je tiez celkom v pohode, este lepsie ak ta ucil rep. a nie pfeilm. lebo on tam ma podla mna vacsiu vahu -> dava aj viac otazok.. a slovencina to je jasny problem, kazdeho koho poznam :D tento predmet asi najviac zalezi od komisie na GVPT
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ja som tiez uvazoval o "antistresovych" tabletkach,ale na radu lekara som to zavrhol :arrow: mozu sposobit niekolko hodinovy utlm, co by ma v v prvy den (DEJ a GEO hodinu po sebe) poslalo do haja... asi vyskusam ten spominany banan...
co sa tyka oblecenia, tak oblek je samozrejmosotu... vraj je dovoleny aj kroj... pred 3 rokmi to chalani vyskusali a bolo v pohode, len na slovinu s velmi neprijemnou estetikarkou sa sli radsej prezliect...
ale napada ma otazka: moze komisii vadit, ked budem mat nagelovane vlasy?
piton
King
King

jackb napísal: co sa tyka oblecenia, tak oblek je samozrejmosotu... vraj je dovoleny aj kroj... pred 3 rokmi to chalani vyskusali a bolo v pohode, len na slovinu s velmi neprijemnou estetikarkou sa sli radsej prezliect...
ale napada ma otazka: moze komisii vadit, ked budem mat nagelovane vlasy?
ROFL Kroj? :lol: Myslim, ze ked nebudes mat nejake nagelovane velke cudo tak to bude v poho... ked si s nagelovanymi vlasmi nemal problem na hodine tak imho ani na mature...
jackb
Redeemer
Redeemer

piton napísal:ROFL Kroj? :lol: Myslim, ze ked nebudes mat nejake nagelovane velke cudo tak to bude v poho... ked si s nagelovanymi vlasmi nemal problem na hodine tak imho ani na mature...
velke cudo mat nebudem, lebo som sa dal ostrihat... a na hodinach to nevadilo aj ked to byvalo velke cudo :lol:
piton
King
King

jackb napísal:velke cudo mat nebudem, lebo som sa dal ostrihat... a na hodinach to nevadilo aj ked to byvalo velke cudo :lol:
Tak myslim ze male cudo vadit nebude :lol: ale ty poznas svojich ucitelov... :)
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

piton napísal:Tak myslim ze male cudo vadit nebude :lol: ale ty poznas svojich ucitelov... :)
hehe ja si myslim , ze by bolo horsie , keby som si to svoje cudo dal ostrihat, lebo by ma asi nikto nespoznal :D
jackb
Redeemer
Redeemer

piton napísal:Tak myslim ze male cudo vadit nebude :lol: ale ty poznas svojich ucitelov... :)
v komisiach budu do pohody... len predsedovia/kyne... ale snad ma za najezene vlasy nevyhodia... to by boli "fest ze trapni" :D
piton
King
King

jackb napísal:v komisiach budu do pohody... len predsedovia/kyne... ale snad ma za najezene vlasy nevyhodia... to by boli "fest ze trapni" :D
Predsedom je fuck co sa pred nimi deje... Oni tam iba zahrievaju stolicky a zeru kolacky...
Napísať odpoveď