Chcela som len dodat k tym nevhodne posobiacim vyrazom typu neviem, netusim...Dnes nas chemikarka upozornila, ze ked uvidime nejaky obrazok alebo graf a budeme to mat pomenovat, tak v ziadnom pripade nemame povedat: "Preboha, to mam odkial vediet, ved som to v zivote nevidel/a." a v ziadnom pripade nehovorit:" Ked sme to preberali, tak som chybal/bavil som sa spoluziakom/hral sa na mobile a pod.
bolek napísal:Chcela som len dodat k tym nevhodne posobiacim vyrazom typu neviem, netusim...Dnes nas chemikarka upozornila, ze ked uvidime nejaky obrazok alebo graf a budeme to mat pomenovat, tak v ziadnom pripade nemame povedat: "Preboha, to mam odkial vediet, ved som to v zivote nevidel/a." a v ziadnom pripade nehovorit:" Ked sme to preberali, tak som chybal/bavil som sa spoluziakom/hral sa na mobile a pod.
teraz som sa normalne pobavil...som si predstavil kamosa co sa v kuse bavi na mobile..ale myslim ze take nieco moze povedat len uplny tupec no nie?
spanoo napísal: teraz som sa normalne pobavil...som si predstavil kamosa co sa v kuse bavi na mobile..ale myslim ze take nieco moze povedat len uplny tupec no nie?
Jasne, ani podla mna to nikto nepovie, ale predsa, sme vselijaki, tak pre istotu varujem
treba si svihnut za pol deci a nebudes mat problem s rozpravanim...neviem ci to skusit..ale uvazujem o tom..urcite ale nie na IVT..lebo tam su profaci na ziakoch prilepeny
To radsej az po mature. To nemusis zostat len pri tom jednom . A chcela som vediet, ze profaci budu porovnavat mna s tym, co odpovedal predo mnou? Na slj a che idu dost dobri ziaci, tak neviem, co budem po nich predvadzat ja a ked nas porovnaju, to dopadne
spanoo to poldo vplyva na kazdeho trocha inak. Ja o tom ani nerozmyslam. Radsej mat triezvu hlavu. A k comu by mi bola neviem aka vyrecnost na matike ked nevypocitam ani jeden prikad?
pHysIQ napísal:spanoo to poldo vplyva na kazdeho trocha inak. Ja o tom ani nerozmyslam. Radsej mat triezvu hlavu. A k comu by mi bola neviem aka vyrecnost na matike ked nevypocitam ani jeden prikad?
tak to je ina...ja mam predmety na ktorych potrebujem byt len a len vyrecny..a maturi sa uz vobec nebojim...viem ze zmaturujem..uz by ma len mrzeli skarede znamky
spanoo napísal:tak to je ina...ja mam predmety na ktorych potrebujem byt len a len vyrecny..a maturi sa uz vobec nebojim...viem ze zmaturujem..uz by ma len mrzeli skarede znamky
nj aj ja rozmyslam ze si dam pred anglinou nejake poldeco alebo pivko Ĺebo minule na rozlucke so skolou som bol spity a spikoval som vytecne...
piton napísal:nj aj ja rozmyslam ze si dam pred anglinou nejake poldeco alebo pivko Ĺebo minule na rozlucke so skolou som bol spity a spikoval som vytecne...
Ty si jak moj oco tiez hovori po Eng ked je spity :D ... k teme do mna hucala posledne dva tyzdene matikarka , ze musim hovorit vsetko co pisem, lebo ze to vyzera, ze to neviem, ked som ticho ... ale do kelu, ja som zvyknuty, ze pocitam sam pre seba a nie pre druhych ... no dufam, ze si na priprave stihnem priklad vypocitat a pred komisou to uz len odrecitujem
makaveli napísal:pisal si, ze si z GVPT a tam by to bolo imho dudikovi a karkusovej ukradnute
no vo vseobecnosti hej..ale neviem ako na maturite..a hej ich doch mam v komisii..aj by som povedal, ze drzte palce..ale to budem potrobovat skor z EKONOMIE a SJ a LIT...
spanoo napísal:no vo vseobecnosti hej..ale neviem ako na maturite..a hej ich doch mam v komisii..aj by som povedal, ze drzte palce..ale to budem potrobovat skor z EKONOMIE a SJ a LIT...
no vies co, ta informa je uplne v pohode, to aj keby si bol riadna lama, ak mas uroven B, tak pri nich dvoch to horsie ako na dva nebude... ekonomia je celkom v pohode, ked nevies nejaku podotazku z otazky co si vytiahnes, tak kecaj a kecaj o tych ostatnych a mozes to aj rozsirovat do inej temy, len nebud ticho a snaz sa teda aby si hovoril len o tom co vies a tomu co nevies sa vyhni... komisia na eko je tiez celkom v pohode, este lepsie ak ta ucil rep. a nie pfeilm. lebo on tam ma podla mna vacsiu vahu -> dava aj viac otazok.. a slovencina to je jasny problem, kazdeho koho poznam tento predmet asi najviac zalezi od komisie na GVPT
ja som tiez uvazoval o "antistresovych" tabletkach,ale na radu lekara som to zavrhol mozu sposobit niekolko hodinovy utlm, co by ma v v prvy den (DEJ a GEO hodinu po sebe) poslalo do haja... asi vyskusam ten spominany banan...
co sa tyka oblecenia, tak oblek je samozrejmosotu... vraj je dovoleny aj kroj... pred 3 rokmi to chalani vyskusali a bolo v pohode, len na slovinu s velmi neprijemnou estetikarkou sa sli radsej prezliect...
ale napada ma otazka: moze komisii vadit, ked budem mat nagelovane vlasy?
jackb napísal:
co sa tyka oblecenia, tak oblek je samozrejmosotu... vraj je dovoleny aj kroj... pred 3 rokmi to chalani vyskusali a bolo v pohode, len na slovinu s velmi neprijemnou estetikarkou sa sli radsej prezliect...
ale napada ma otazka: moze komisii vadit, ked budem mat nagelovane vlasy?
ROFL Kroj? Myslim, ze ked nebudes mat nejake nagelovane velke cudo tak to bude v poho... ked si s nagelovanymi vlasmi nemal problem na hodine tak imho ani na mature...
piton napísal:ROFL Kroj? Myslim, ze ked nebudes mat nejake nagelovane velke cudo tak to bude v poho... ked si s nagelovanymi vlasmi nemal problem na hodine tak imho ani na mature...
velke cudo mat nebudem, lebo som sa dal ostrihat... a na hodinach to nevadilo aj ked to byvalo velke cudo