NEmate pravdu toto je najlepsi slider a najlesia nokia vlastne sucasnosti najlepsi mobil na trhu , 5mpx,NAvigacia+zabudovany modul,Internet , 16mil farieb prepojenie na dvd alebo tv,MP3 prehravac ,Videa v perfektnej kvalite , osobne som mobil skusal a je to fakt kvalitka telefon, lepsi som v ruke nemal ten display je fakt az moc dobry . Kdo si ho che kupit tak v Petrzalskom tesku robim.v mobil shope takze neni problem
25a pol a dostanete asi toto Funkcie: GPRS trieda 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps, HSCSD, EDGE trieda 32, 296 kbps, DTM trieda 11, 236.8 kbps, 3G HSDPA, WLAN Wi-Fi 802.11 b/g, UPnP technology, Bluetooth v2.0, A2DP, Infraport, USB v2.0, Pop-Port, Operačný systém: OS Symbian OS 9.2, S60 rel. 3.1, SMS, MMS, Email, Instant Messaging, WAP 2.0/xHTML, HTML, vstavaná GPS navigácia vrátane máp 100 krajín, Java MIDP 2.0, MP3/AAC/AAC+/eAAC+/WMA prehraváč, 3.5 mm audio jack, TV výstup, Stereo FM Rádio, organizér, prehliadač dokumentov office, T9, Push to talk, hlasové vytáčanie/poznámky, hlasitý odposluch
Fotoaparát: 5 Megapixelov, 2592 x 1944 pixels, optika Carl Zeiss, autofocus, video(VGA 30fps), blesk, druhá kamera na videohovory
Sieť: HSDPA / GSM 850 / 900 / 1800 / 1900, Rozmery: 99 x 53 x 21 mm, Váha: 120 g
Displej: TFT, 16mil farieb
Zvonenia: Polyfonické (64 channels), Monofonické, Reálne tóny, MP3, Vibračné
Pamäťový slot: microSD
->slavo<- napísal:NEmate pravdu toto je najlepsi slider a najlesia nokia vlastne sucasnosti najlepsi mobil na trhu , 5mpx,NAvigacia+zabudovany modul,Internet , 16mil farieb prepojenie na dvd alebo tv,MP3 prehravac ,Videa v perfektnej kvalite , osobne som mobil skusal a je to fakt kvalitka telefon, lepsi som v ruke nemal ten display je fakt az moc dobry . Kdo si ho che kupit tak v Petrzalskom tesku robim.v mobil shope takze neni problem
25a pol a dostanete asi toto Funkcie: GPRS trieda 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps, HSCSD, EDGE trieda 32, 296 kbps, DTM trieda 11, 236.8 kbps, 3G HSDPA, WLAN Wi-Fi 802.11 b/g, UPnP technology, Bluetooth v2.0, A2DP, Infraport, USB v2.0, Pop-Port, Operačný systém: OS Symbian OS 9.2, S60 rel. 3.1, SMS, MMS, Email, Instant Messaging, WAP 2.0/xHTML, HTML, vstavaná GPS navigácia vrátane máp 100 krajín, Java MIDP 2.0, MP3/AAC/AAC+/eAAC+/WMA prehraváč, 3.5 mm audio jack, TV výstup, Stereo FM Rádio, organizér, prehliadač dokumentov office, T9, Push to talk, hlasové vytáčanie/poznámky, hlasitý odposluch
Fotoaparát: 5 Megapixelov, 2592 x 1944 pixels, optika Carl Zeiss, autofocus, video(VGA 30fps), blesk, druhá kamera na videohovory
Sieť: HSDPA / GSM 850 / 900 / 1800 / 1900, Rozmery: 99 x 53 x 21 mm, Váha: 120 g
Displej: TFT, 16mil farieb
Zvonenia: Polyfonické (64 channels), Monofonické, Reálne tóny, MP3, Vibračné
Pamäťový slot: microSD (do 2GB)
jj to je pravda, ale ako som pisal, radsej by som si pockal na n82 co bude skoro to iste, len klasicka konstrukcia(+xenonovy blesk...)
>Slavo< odkial vies ze sa tam neda dat vacsia karta nez 2GB?kamarat ma N6230i a ma tam 4GB kartu a cita v pohode a myslis ze by N95 necitala vacsie nez 6230i?podla mna je to blbost
je tonajlepši mobil aky kedy vznikol, videli ste ten foťak? to nema každy mobil taky, 5 Megapixelov a normalny blesk ako je na digitalnych foťakoch, takže fotky su vinikajuce, a žiaden Sony Ericsson nikdy nedosiahne fotky v takej kvalite
Frago napísal:je tonajlepši mobil aky kedy vznikol, videli ste ten foťak? to nema každy mobil taky, 5 Megapixelov a normalny blesk ako je na digitalnych foťakoch, takže fotky su vinikajuce, a žiaden Sony Ericsson nikdy nedosiahne fotky v takej kvalite
chlapce si pozri testy a potom uvidis nokia ma akurat lepsie to ze ma tych 5mpx a urcite nema taky blesk ako je na dig. fotakoch to sony ericsson k800i ma taky blesk
Emkej napísal:chlapce si pozri testy a potom uvidis nokia ma akurat lepsie to ze ma tych 5mpx a urcite nema taky blesk ako je na dig. fotakoch to sony ericsson k800i ma taky blesk
nie nie, len sa pozri lepšie, viem a uznavam že k800i ma skvey fotak ved 3,2 Mpx je tiež dosť, ale predsa uznaj že ta Nokia je lepšia, no ale uvidime jak na to odpovie Sony Ericsson, či vyda ešťe niečo oveľa lepšie ako je N95
FOTOSÚBOJ: Nokia N95 vs. Olympus FE130 – dva 5mpx čelom proti sebe, fotí pekne, na to že je to mobil, jediná vec čo sa mi nepáči je podanie modrej farby, na tom linku to vidieť aký ma rozdiel farba oproti digitalu.
Symbian je fajn vec, ta pomalosť mu neprekáža, sám mam S60v2 a v postačuje aspoň mne. Ale ta cena je hrôza (za pár rokov možno bude môj )
Frago napísal:nie nie, len sa pozri lepšie, viem a uznavam že k800i ma skvey fotak ved 3,2 Mpx je tiež dosť, ale predsa uznaj že ta Nokia je lepšia, no ale uvidime jak na to odpovie Sony Ericsson, či vyda ešťe niečo oveľa lepšie ako je N95
ja nehovorim ze sony ericsson je lepsi ale ze ma rovnaky fotak ako nokia jasne ze nokia je lepsia sak ma ovela viac funkcii a este aj gps aj video ma perfektne ale fotak maju rovnaky
Emkej napísal:ja nehovorim ze sony ericsson je lepsi ale ze ma rovnaky fotak ako nokia jasne ze nokia je lepsia sak ma ovela viac funkcii a este aj gps aj video ma perfektne ale fotak maju rovnaky
Takze prva vec nokia ma sice 5mega pixel ale u fotakoch ide hlavne o svetlo a a oto kolko svetla sa dostane na objektiv a ten je tak mali ze sa tam toho moc nedostane a peto su fotky take ake su ked si to porovnate z K800i tak su skoro rovnake velkostou obiektivu . a fotky z fotaku budu vzdy lepsie ci to bude 2 alebo 5 mega to je realna skutocnost mam moznost to testovat a pod a fotky vyzeraju fakt krasne ale iba na displeyoch mobilov ale porovnavat to s fotkami z klasickych fotakov napr 2mega alebo 5 megapix. je dost trapne a je tam VELmi velky viditelny rozdiel co sa tyka detajlov aj svetelnosti .takze zatial ma nepresvedcil ziaden mobil N95 ma vela dobrych funkcii ale co sa tyka fotaku tak som cakal omnoho viac no ale musim uznat ze telefon foti najlepsie hned po K 800i no, ale napr taky SAMsung D900 to je krasa a ked pride D900i alebo nieco podobne tak to utre aj K800i aj N95 zato dam ruku do ohna.