Peťo Budaj

O športe...
fildinko
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa fildinko »

miso2911 napísal:ma zranene triesla uz asi mesiac hraval s bolestami a liecit sa bude asi 3 az 4 tyzdne v USA
Vyhovorky :lol:
Anubis-artS
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Anubis-artS »

Bonnaparte napísal:Vyhovorky :lol:
to niesu vyhovorky on to vravel us davno ked bol supler na navsteve v usa, a je logicke ze sa nechce znicit este viac ako je, len nech sa pekne vilieci a pripravy na dalsiu sezonu HNL :)
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Monako2 »

Anubis-artS napísal:to niesu vyhovorky on to vravel us davno ked bol supler na navsteve v usa, a je logicke ze sa nechce znicit este viac ako je, len nech sa pekne vilieci a pripravy na dalsiu sezonu HNL :)
alebo mu colorado odporucilo aby nesiel a on ich posluchol. hajzel jeden
to by mala byt jeho povinnost ist reprezentovat a nie pocuvat nejakych tajtrlikov
Anubis-artS
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Anubis-artS »

Monako2 napísal:alebo mu colorado odporucilo aby nesiel a on ich posluchol. hajzel jeden
to by mala byt jeho povinnost ist reprezentovat a nie pocuvat nejakych tajtrlikov
to nieje jeho povinnost ist reprezentovat :?
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

Anubis-artS napísal:to nieje jeho povinnost ist reprezentovat :?
ja som napisal ze to by mala byt nie ze musi byt
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Monako2 napísal:ja som napisal ze to by mala byt nie ze musi byt
tak tak..niekde to vravel Supler, kopa kanadanov alebo americanov by so zranenymi trieslami, v spoko odohralo. Nuz ale je to rozhodnutie, jeho zdravie a my to musime respektovat
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

ale myslim si ze teraz lutuje ze nejde reprezentovat ked prislubili ucast gaborik a spol
NeedHockey
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NeedHockey »

perfektny brankar jednoznacne sa stane najlepsim brankarom slovenska a jeho vykony to len a len potvrdzuju :D
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Osobne som ho poznal neviem ze ci by si este na mna pamatal... ale chytaval som s nim! Stretaval som sa s nim na hokejovych kepoch kde bol Fico hlavny trener, rad na to spominam, on uz chytal za neaku farmu na som vtedy este chodil na ZS, no ale v pohode sa bavil so mnou, je to ak dobry brankar aj clovek

MOja sestra mu uplietla naramok pritelstva :D
recberko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa recberko »

bill33 napísal:COLORADO- malo v brane legendu Patric ROY, teraz im rastie legenda č.1 PETER BUDAJ
Patrick Roy je ozajstná legenda, kiež by sa Peťov dres vznášal nad ihriskom lavín a už nikto by nemohol jeho číslo obliesť to by bola pocta fakt... ale chlapec je fakt dobrý len nech sa mu vyhýbajú zranenia a bude ešte ďalej rásť a robiť nám ešte väčšiu česť... ale držím palce aj Halákovi ten sa tiež pekne ukázal.. obaja sú mladý a talentovaný, treba na sebe len makať... držím vám palce chalani;-)
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

Podla mna bude Peter vynikajuci brankar, co uz sa da povedat ze je, ale o par rokov sa bude o neho kluby bit :)
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

teraz posledne 2 zapasy sa mu podarili bol aj vyhlaseny za hviezdu zapasu dufam ze tieto dobre odchytane zapasy ho nastartuju a ze theodor si zase posedi
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

chce to hlavne nestratit nasadenie ktorym on oplyva a byt stale pripraveny aj na moznost trejdu a az potom sa ukaze co v petrovi naozaj je. theodore by o tom mohol rozpravat 8)
Godfather
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Godfather »

Retne napísal:Osobne som ho poznal neviem ze ci by si este na mna pamatal... ale chytaval som s nim! Stretaval som sa s nim na hokejovych kepoch kde bol Fico hlavny trener, rad na to spominam, on uz chytal za neaku farmu na som vtedy este chodil na ZS, no ale v pohode sa bavil so mnou, je to ak dobry brankar aj clovek

MOja sestra mu uplietla naramok pritelstva :D
bude OT ale nemozem si to odpustit ten Fico je asi genialny ked este aj brankarov trenuje :hehe: :hehe: nie ale vazne .... Peto ma dost solidnu formu a ked bude na sebe stale pracovat bude urcite v nejakom NHL tyme jednotkou predpoklady na to ma...
Napísať odpoveď