Vyhovorkymiso2911 napísal:ma zranene triesla uz asi mesiac hraval s bolestami a liecit sa bude asi 3 az 4 tyzdne v USA
Peťo Budaj
-
Anubis-artS
Light Expert
alebo mu colorado odporucilo aby nesiel a on ich posluchol. hajzel jedenAnubis-artS napísal:to niesu vyhovorky on to vravel us davno ked bol supler na navsteve v usa, a je logicke ze sa nechce znicit este viac ako je, len nech sa pekne vilieci a pripravy na dalsiu sezonu HNL
to by mala byt jeho povinnost ist reprezentovat a nie pocuvat nejakych tajtrlikov
-
Anubis-artS
Light Expert
-
NeedHockey
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Osobne som ho poznal neviem ze ci by si este na mna pamatal... ale chytaval som s nim! Stretaval som sa s nim na hokejovych kepoch kde bol Fico hlavny trener, rad na to spominam, on uz chytal za neaku farmu na som vtedy este chodil na ZS, no ale v pohode sa bavil so mnou, je to ak dobry brankar aj clovek
MOja sestra mu uplietla naramok pritelstva
-
recberko
Light Star
Patrick Roy je ozajstná legenda, kiež by sa Peťov dres vznášal nad ihriskom lavín a už nikto by nemohol jeho číslo obliesť to by bola pocta fakt... ale chlapec je fakt dobrý len nech sa mu vyhýbajú zranenia a bude ešte ďalej rásť a robiť nám ešte väčšiu česť... ale držím palce aj Halákovi ten sa tiež pekne ukázal.. obaja sú mladý a talentovaný, treba na sebe len makať... držím vám palce chalani;-)bill33 napísal:COLORADO- malo v brane legendu Patric ROY, teraz im rastie legenda č.1 PETER BUDAJ
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
-
Godfather
Medium Star
bude OT ale nemozem si to odpustit ten Fico je asi genialny ked este aj brankarov trenujeRetne napísal:Osobne som ho poznal neviem ze ci by si este na mna pamatal... ale chytaval som s nim! Stretaval som sa s nim na hokejovych kepoch kde bol Fico hlavny trener, rad na to spominam, on uz chytal za neaku farmu na som vtedy este chodil na ZS, no ale v pohode sa bavil so mnou, je to ak dobry brankar aj clovek