Mate Tattoo?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Máte tetovanie?

Áno
90
10%
Nie
275
31%
Nie, ale chcem
390
44%
Nie, ani nechcem
128
14%

Celkom hlasov: 883

shortak
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa shortak »

to hezo: počuj, a nemáš aj nejaké predlohy , nejakých pekných slovenských krížov, aj s nejakými napísmi povedzme, alebo nejaky slovenský znak s orlíkom, taký pomenší na rameno alebo lopatku ? lebo aj podľa mňa je to jedna z najlepších variantov. SLOVÁKOM BUDEM VŽDY !!!
Ja som rozmýľal aj nad slovenskou vlajkou a pod ňou nápis MADE IN SLOVAKIA alebo BORN IN SLOVAKIA.... no ale to by nebol dobrý nápad, pod slovenský znak písať po anglicky... :oops:
alebo nejaký tigrík by sa mi páčil.... ale jednoznačne nie tí čínsky dlhý drakovia.
PORAĎŤE :wink:

BTW: Čo som sa ja rozprával s jedným čo to tetuje, a to je profesionál, tak mi vravel, že tetovanie hennou je pekna blbosť ...
dew6
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dew6 »

Nemám tetovanie, no rozmýšľam nad nejakým maličkým motýlikom na členok alebo dolu pri bedrovej kosti...Priateľovi sa to nepáči a zakázal mi piercing aj tetovanie napriek tomu, že on tetovanie má...
Chcem to tak, aby to nebolo všetkým na očiach... :oops:
Premýšľam nad tým len preto, lebo môj bratranec a kamarát to robí, takže mám istotu, že nič nedostanem... 8)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

take male mile tetovanie podla mna nieje na skodu a na tych bedrach fuuu 8) vyzera to pekne
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

dew6 napísal:Nemám tetovanie, no rozmýšľam nad nejakým maličkým motýlikom na členok alebo dolu pri bedrovej kosti...Priateľovi sa to nepáči a zakázal mi piercing aj tetovanie napriek tomu, že on tetovanie má...
Chcem to tak, aby to nebolo všetkým na očiach... :oops:
Premýšľam nad tým len preto, lebo môj bratranec a kamarát to robí, takže mám istotu, že nič nedostanem... 8)
Mnooo, ked si to tu precita tvoj priatel, a to vratane pripadnych postov, ktore ta budu nabadat, aby si do toho isla... :aasmile11:

Mna to nastastie preslo- urcite by som neskoncil pri niecom malom, uz bol aj namet, no byvala zauradovala: "bud ja, alebo tetovanie" : ) Terajsia priatelka ma tetovanie nad krizami, medzi lopatkami a na zapasti z vnutornej strany. Ked sme sa zoznamili, bola to jedna supa za druhou, ale pravdupovediac som si jej tetovania oblubil- kvalitna praca hovori za seba... Pocitaj vsak s tym, ze je to ako droga- mnohi ludia chcu po prvom tetovani dalsie- ved bratranec, prip. kamarat ti urcite porozpravaju ; ) Tiez si zvaz kam, aby sa to v pripade potreby dalo lahko maskovat vhodnym oblecenim (napr. plesy, etc.).

Kazdopadne, ak to s priatelom myslis do buducnosti vazne, bral by som ohlad aj na neho- je to predsa aj jeho telo :uvodzovky:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

schw33k napísal:Prosím Vás ako je to s tetovaním na časové obdobie ( dočasné tetovanie ) ?

Už dlhšiu dobu som rozhodnutý, že si chcem dať ozdobu na telo , ale neviem ... asi to nechcem na celý život ... počul som, že existuje v štúdiu možnosť na nejakých 6-7 rokov , máte s tým niekto skúsenosti ?
Ako je to cenovo + nejaké info ...

to na prvej strane som tohto topicu som čítal, vyzerá to otrasne, v štúdiu by to malo byť lepšie , nie ?
To by som nerobil, ak chces tetovanie tak sa rozhodni pre nieco co budes ochotny mat cely zivot alebo nic. Hlavne kvoli tomu ze docasne tetovanie nieje ziadny chemicky zazrak, ziadne take ze 6 rokov a na vyrocie sa ti to vypari. Mizne to postupne, vlastne to bledne a vtedy je to fakt otrasne. Dokonca si myslim ze otrasne je slabe slovo. :?

// No pozrel som tu prvu stranu a tam to priblizne vidis, ale byva to aj horsie...
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

no jj , pýtal som sa len tak informačne ...

a vlastne mám dve možnosti tak uvažujem :
1.) Domáci umelec s dlhoročnou skúsenosťou
2. ) štúdio

Prečo by som mal zaplatiť o nejaké tisícky viac v štúdiu, keď v kvalite rozdiel nieje ?
Dávajú záruku ? lol
SRneC
Addict
Addict

zaruku? fakt lol
podla mna radsej studio (hygiena, hardware, skolenia etc.)
ked ti to poseru aspon budes vediet komu sa vysrat pred dvere ale ak daky "Domáci umelec s dlhoročnou skúsenosťou" :roll:
schw33k
Guru
Guru

ty Srnec , videl si už niekedy človeka , čo to robí doma dlhé roky a je v tom fakt macher ?
SRneC
Addict
Addict

nie nevidel robotu moze mat dobru ...ale v tom je ten problem ze robi doma nikde nebol len doma(myslim si nemusi byt pravda)... masinku moze mat staru a techniku moze tak cibrit (myslim si nemusi byt pravda)doma kdezto typek zo studia ma za sebou par skoleni tak isto prax (myslim si nemusi byt pravda)no neviem u mna vedie studio ja som ti len povedal svoj nazor na toto :)

//jasne ; )
schw33k
Guru
Guru

však jasné v pohode , názor Ti neberiem , bohchráň :)

preto ich zastávam lebo ďalší traja - štyria kamaráti majú výzdobu od neho , na pohľad kvalitná robotka , keď to porovnám so štúdiami z netu - toť sio
skerka
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skerka »

no tak ja by som chcela tatoo.ale len take mensie-nenapadne. mam 2bratov a obaja maju tatoo, jeden ma cinsky znak na ruke a druhy ma draka na lavej lopatke..vyzera to podla mna dost cool no dost ma odradza ta bolest povytetovani. ked sa tam tvoria chrasty a tak..no ved este mam dost casu a mozno si dam tetovanie ktore po urcitej dobe zmizne..len take chvilkove potesenie :wink:
SRneC
Addict
Addict

skerka napísal:no tak ja by som chcela tatoo.ale len take mensie-nenapadne. mam 2bratov a obaja maju tatoo, jeden ma cinsky znak na ruke a druhy ma draka na lavej lopatke..vyzera to podla mna dost cool no dost ma odradza ta bolest povytetovani. ked sa tam tvoria chrasty a tak..no ved este mam dost casu a mozno si dam tetovanie ktore po urcitej dobe zmizne..len take chvilkove potesenie :wink:
aj kveta horvatova si dala docasne tetovanie uz malo byt dolu par rokov vzad a videli ste aku tam ma machulu? :?
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

SRneC napísal:aj kveta horvatova si dala docasne tetovanie uz malo byt dolu par rokov vzad a videli ste aku tam ma machulu? :?
hej hej docasne nikdy neodporucam ja si chcem nieco dat ale nieco co mi zostane na cely zivot ale musi to byt nieco v co viem ze o 20rokov nebudem lutovat .........a este vazne neviem co ..... niejaky napis hmm ale aky nic huste :D zmyslapulne s cim aj suhlasim ma nenapada ........
uNreal_saTch^
Professional
Professional

Príspevok od používateľa uNreal_saTch^ »

schw33k napísal:no jj , pýtal som sa len tak informačne ...

a vlastne mám dve možnosti tak uvažujem :
1.) Domáci umelec s dlhoročnou skúsenosťou
2. ) štúdio

Prečo by som mal zaplatiť o nejaké tisícky viac v štúdiu, keď v kvalite rozdiel nieje ?
Dávajú záruku ? lol
keby si si to tak dal spravit umelcovi s dlhorocnou skusenostou v profesionalnom tetovacom studiu? :hmm:
by si sa divil, ale zaruku davaju...ja mam dozivotnu...teda keby som spadol z bicykla, abo by sa mi nejako znehodnotila zadarmo mi ju opravi...
no a co sa tyka toho kvalitativneho rozdielu...pochybujem o tom ze rozdiel by si nevidel...
schw33k
Guru
Guru

SatchBoogie napísal:keby si si to tak dal spravit umelcovi s dlhorocnou skusenostou v profesionalnom tetovacom studiu? :hmm:
zaplatil by som 10 tisíc oproti nejakých troch
uNreal_saTch^
Professional
Professional

schw33k napísal:zaplatil by som 10 tisíc oproti nejakých troch
za tetovanie celeho predlaktia som dal 4.500.- takze za tych 10k by to muselo byt statocne velke tetovanie... ;)
Edko21
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Edko21 »

SatchBoogie napísal: by si sa divil, ale zaruku davaju...ja mam dozivotnu...teda keby som spadol z bicykla, abo by sa mi nejako znehodnotila zadarmo mi ju opravi...
s tou zarukou mozem potvrdit, tiez mam dozivotnu
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

SatchBoogie akej farby je to tetovanie? Cisto ciernej lebo ma nadych do modra/zelena.
IMO ked sa pozries na to tetovanie po 5 rokoch budes si mysiet urcite nieco ine ako teraz. Ver mi.
uNreal_saTch^
Professional
Professional

pHysIQ napísal:SatchBoogie akej farby je to tetovanie? Cisto ciernej lebo ma nadych do modra/zelena.
IMO ked sa pozries na to tetovanie po 5 rokoch budes si mysiet urcite nieco ine ako teraz. Ver mi.
no o ciernej sa da polemizovat...bo cierne tetovanie v podstate neexistuje. je tetovane ciernou ale tym padom ze tam narastla nova vrstva pokozky, je tmavomodre...ziadne ine farby tam nie su, farebne tetovania ma neoslovuju...
druhu cast tvojho prispevku mi prosim objasni, bo nerozumiem co tym chces povedat...
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Chcel som tym povedat ze to tetovanie ti o niekolko rokov vybledne a uz to nebude vyzerat pekne. Vela ludi olutovalo tetovanie a teraz sa vyhovaraju na mladicku nerozvaznost. Ale prajem ti aby si s nim bol len a len spokojny.
Napísať odpoveď