dew6 napísal:Nemám tetovanie, no rozmýšľam nad nejakým maličkým motýlikom na členok alebo dolu pri bedrovej kosti...Priateľovi sa to nepáči a zakázal mi piercing aj tetovanie napriek tomu, že on tetovanie má...
Chcem to tak, aby to nebolo všetkým na očiach...
Premýšľam nad tým len preto, lebo môj bratranec a kamarát to robí, takže mám istotu, že nič nedostanem...

Mnooo, ked si to tu precita tvoj priatel, a to vratane pripadnych postov, ktore ta budu nabadat, aby si do toho isla...
Mna to nastastie preslo- urcite by som neskoncil pri niecom malom, uz bol aj namet, no byvala zauradovala: "bud ja, alebo tetovanie" : ) Terajsia priatelka ma tetovanie nad krizami, medzi lopatkami a na zapasti z vnutornej strany. Ked sme sa zoznamili, bola to jedna supa za druhou, ale pravdupovediac som si jej tetovania oblubil- kvalitna praca hovori za seba... Pocitaj vsak s tym, ze je to ako droga- mnohi ludia chcu po prvom tetovani dalsie- ved bratranec, prip. kamarat ti urcite porozpravaju ; ) Tiez si zvaz kam, aby sa to v pripade potreby dalo lahko maskovat vhodnym oblecenim (napr. plesy, etc.).
Kazdopadne, ak to s priatelom myslis do buducnosti vazne, bral by som ohlad aj na neho- je to predsa aj jeho telo