slavo120 napísal:aaa je pravda ze na US verzii su o 2 pesnicky viac ??.......... niekto na lamky to pisal ........ neviem odkial to ma je to pravda ??????????.....asi nie co ....
to co je na lamkach je USA verzia.. je to stiahnute z TL... odtial to mam aj ja.. je ich 12.. nikde nie je pisane ze ich ma byt 14
ja len doplnim ze tento album sa mi uz paci zo vsetkych najviac... stale ho mam vo winampe.. nic ine som posledne tyzdne nepocuval
EDIT:
slavo120 napísal:.............. ja som na tom tiez tak.... je iny ako predosle.....je tam dost vela pomalych piesni ale mne sa to paci a postupne sa mi teda dost zapacilo a teraz ho uz pocuvam pravidelne a niet piesne ktora by sa mi nepacila ....... i teraz ho mam pusteny
Šu-Do napísal:ja len doplnim ze tento album sa mi uz paci zo vsetkych najviac... stale ho mam vo winampe.. nic ine som posledne tyzdne nepocuval
.............. ja som na tom tiez tak.... je iny ako predosle.....je tam dost vela pomalych piesni ale mne sa to paci a postupne sa mi teda dost zapacilo a teraz ho uz pocuvam pravidelne a niet piesne ktora by sa mi nepacila ....... i teraz ho mam pusteny
nuz dufam ze ma neukamenujete ked napisem ze tento album stratil na razantnosti predoslych 2. neako mi tam chybaju ostrejsie veci. teraz sa neurazte ale v neviem akej piesni tam znie cester ako dzastin timbrlejk ale taky song in pieces je dobry co sa tyka textu tak ano ten sa podaril...
ZHNiLa_KaCHNa napísal:nuz dufam ze ma neukamenujete ked napisem ze tento album stratil na razantnosti predoslych 2. neako mi tam chybaju ostrejsie veci. teraz sa neurazte ale v neviem akej piesni tam znie cester ako dzastin timbrlejk ale taky song in pieces je dobry co sa tyka textu tak ano ten sa podaril...
a v ktorej znie ako Justin Timberlake ??? ja sa neurazam len chcem vediet ze co to je za piesen ....... isto mame ten isty album ???
leave out all the rest (co sa tyka hudby a tak) na zaciatku trochu aj valentines day (od polovice samozrejme nie)
sice som ten album pocul (zatial) len raz ale fakt uz to neni to prave lp...
// a este song zo zaciatku the little thing give you away no dzastin
ZHNiLa_KaCHNa napísal:leave out all the rest (co sa tyka hudby a tak) na zaciatku trochu aj valentines day (od polovice samozrejme nie)
sice som ten album pocul (zatial) len raz ale fakt uz to neni to prave lp...
// a este song zo zaciatku the little thing give you away no dzastin
noo podla mna si riadne vedla valentines day je z pomalych piesni ta najlepsia a leave out all the rest tak isto nema ani z daleka zo stylom timberlake nic spolocne .. ok chapem ze mozno ti album uplne nesadol ale ty si ho este poraidne ani nepocuval .... istotne ta chyti a ak aj ne ok ale istotne to ma od timberlake na mile daleko
budu aj v polskych Katoviciach, je to vraj blizsie a lacnejsie, myslim ze ako spolocny koncert s Pearl Jam...
a budu aj na festivale NOVA ROCK pri Viedni ale tam je to drahe jak hovado, ale tam ma to tahalo najviac pretoze tam ma byt plno interpretov presne podla mojho gusta
mirak2 napísal:budu aj v polskych Katoviciach, je to vraj blizsie a lacnejsie, myslim ze ako spolocny koncert s Pearl Jam...
a budu aj na festivale NOVA ROCK pri Viedni ale tam je to drahe jak hovado, ale tam ma to tahalo najviac pretoze tam ma byt plno interpretov presne podla mojho gusta
Steju napísal:ja len stání, ajtak je to dosť drahé + cesta... inak ako tam ideš ?
uf kámo tak to sa zatím ešte nevie . tu z HE nás ide okolo 10 - 11. tak oni sa dohodnú, a ja sa už len budem prispôsobovať. a ideme tuším 11.05 (deň pred koncertom), aby sme asi tak 2 hod. pred začatím koncertu stáli pod pódiom . vy ako?
edit:
1.
/asi tak ako my ... tak sa možno v tých KE stretneme .