>> Aká šanca je na to, že sa vráti?
>> Aká šanca je na to, že sa vráti?
Každý je iný, každý je v inej situácii, vy neviete či kumne daná niečo cítila alebo necítila, nepoznáte ju... Tak sa len tak vedecky spýtam na váš názor o tomto: Keď sa rozídete, ale nie tak že vás baba vyhodí kôli závažnému činu, proste len pre blbosť že ste ju nechceli poslúchať a tak... či je šanca že sa volakedy vráti? Napríklad našla si druhého ale dlho sním nebude lebo so žadnym zatial nevydržala dlhšie ako pólrok. Aké sú šance že sa vráti? Keď sa baba rozhodne že tento nieje ten správny tak to už aj fixne zostane? Lebo som si všimol že po rozchode už ani to kamarátstvo nieje na takej úrovni ako bolo pred vzťahom.
Re: Aká šanca je na to, že sa vráti?
A co si cakal? K tvojej otazke... myslim si ze je to velmi individualne, to sa neda pausalizovat a neexistuje na to univerzalna odpoved. Proste nevies co citi ona, co si mysli, nevies ako sa veci vyvrbia a kedy, kde a ako (ak vobec) vas mozno osud zase spoji... Neviem preco mam dojem, ze akosi ocakavas v tejto teme odpoved, ktora Ti proste doda nadej, ze sa este mozno k Tebe vrati...MayDaySK napísal:Lebo som si všimol že po rozchode už ani to kamarátstvo nieje na takej úrovni ako bolo pred vzťahom.
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Nie, môžu sa aj vrátiť. Niekedy konajú impulzívne a v afekte a až po čase im dôjde, že zavrhli to najlepšie pre nich a začne im byť za tým ľúto. Potom chcú získať späť to, čo im lepšie vyhovovalo a to k čomu ich to ťahá.*MayDaySK napísal:Každý je iný, každý je v inej situácii, vy neviete či kumne daná niečo cítila alebo necítila, nepoznáte ju... Tak sa len tak vedecky spýtam na váš názor o tomto: Keď sa rozídete, ale nie tak že vás baba vyhodí kôli závažnému činu, proste len pre blbosť že ste ju nechceli poslúchať a tak... či je šanca že sa volakedy vráti? Napríklad našla si druhého ale dlho sním nebude lebo so žadnym zatial nevydržala dlhšie ako pólrok. Aké sú šance že sa vráti? Keď sa baba rozhodne že tento nieje ten správny tak to už aj fixne zostane? Lebo som si všimol že po rozchode už ani to kamarátstvo nieje na takej úrovni ako bolo pred vzťahom.
Podľa mňa vzťahy nie sú fixná záležitosť. Sú tak zložité, že sa nedajú ovplyvniť fixáciou. Aj keď si človek myslí, že je v ňom niečo fixné, jeho podvedomie to tak vnímať nemusí.
To, že kamarátstvo tesne (tesne je relatívny pojem) po rozchode ochladne je normálne, nakoľko človek sa na všetko, vrátane bývalého partnera pozerá príliš emotívne a postráda racionalitu (+ miernu dávku nostalgie a smútku), ktorá dôjde postupom času. Keď sa však baba chce vrátiť, tak sa snaží kamarátstvo znova oživiť.
Tvoj prípad posudzovať nemôžem. Jednak pre to, že si to neželáš a po druhé, lebo do neho nevidím. Toto je výsostne vec vás dvoch.
*- Hovorím na základe vlastnej skúsenosti - negeneralizujem
Je to skôr individuálne, záleží to od konkrétnej ženy a od konkrétneho muža a od konkrétneho vzťahu.
Možnosti sú takéto (podľa mňa) :
1. Nevráti sa, pretože sa len utvrdila v tom, že sa už vrátiť nechce a že takto je to lepšie.
2. Uvedomí si, že s Tebou jej bolo lepšie a vráti sa.
3. Neuvedomí si, že s Tebou jej bolo lepšie a nevráti sa.

Možnosti sú takéto (podľa mňa) :
1. Nevráti sa, pretože sa len utvrdila v tom, že sa už vrátiť nechce a že takto je to lepšie.
-
Enduro3333
Medium Professional
-
skurud-hay
Expert
Ešte by tam bola vhodná možnosť:ETieNne napísal: Možnosti sú takéto (podľa mňa) :
4. Uvedomí si, že s Tebou jej bolo lepšie ale nevráti sa lebo má strach že ju už ty odmietneš.
5. Uvedomí si, že s Tebou jej bolo lepšie ale nevráti sa lebo si už z inou.
6. Uvedomí si, že s Tebou jej bolo lepšie ale nevráti sa lebo jej to nedovoli hrdostskurud-hay napísal:Ešte by tam bola vhodná možnosť:
4. Uvedomí si, že s Tebou jej bolo lepšie ale nevráti sa lebo má strach že ju už ty odmietneš.
5. Uvedomí si, že s Tebou jej bolo lepšie ale nevráti sa lebo si už z inou.
-
skurud-hay
Expert
JA mam taku skusenost ze s byvalou som sa po rozchode tak 2 mesiace nebavil (sme sa stretavali kazdy den) ale teraz su z nas opat skveli kamosi. Dokonca to medzi nami opat iskri, ale asi len z mojej strany a nechcem tieto city prejavovat neako viac lebo sa obavam ze sa nase kamaratstvo opat rozpadne..k6 napísal:A co si cakal? K tvojej otazke... myslim si ze je to velmi individualne, to sa neda pausalizovat a neexistuje na to univerzalna odpoved. Proste nevies co citi ona, co si mysli, nevies ako sa veci vyvrbia a kedy, kde a ako (ak vobec) vas mozno osud zase spoji... Neviem preco mam dojem, ze akosi ocakavas v tejto teme odpoved, ktora Ti proste doda nadej, ze sa este mozno k Tebe vrati...
-
erytrocyt
VIP
Kám touto témou vlastne mieriš?
Ak ide čisto o filozofovanie, dobre. Ale ak sa chceš naozaj o niečo pokúsiť, tak si nám toho napísal veľmi málo.
Zatiaľ ti na to poviem len toľko...
,,Neplač, ak sa ti láska stratí, ak to bola láska pravá, ona sa ti vráti"
Krátke, výstižné, veľavravné, pravdivé...
Ak ide čisto o filozofovanie, dobre. Ale ak sa chceš naozaj o niečo pokúsiť, tak si nám toho napísal veľmi málo.
Zatiaľ ti na to poviem len toľko...
,,Neplač, ak sa ti láska stratí, ak to bola láska pravá, ona sa ti vráti"
Krátke, výstižné, veľavravné, pravdivé...
Je to veľmi smutné, ale toto je problém mnoho dievčat. Radšej doma plačú do vankúša, akoby mali prísť, a povedať...,,Mojko, prepáč, zmýlila som sa". A pritom dobre vedia, že im nepoviete nie...mi-chau napísal:6. Uvedomí si, že s Tebou jej bolo lepšie ale nevráti sa lebo jej to nedovoli hrdost
Aj ja by som mal jednu otazocku, ale ked uz je tu tato tema, nebudem robit novu...
Asi pred mesiacom sme sa v dobrom rozisli (nechala ma). Ostali sme kamaratmi, sice je jasne, ze uz to nie je ako kedysi. Len teraz asi posledne 2 tyzdne sa mi zrazu totalne vyhyba, ked idem okolo, tak sa zrazu tvari nejako nepritomne... Nemate s niekto s niecim take skusenosti? Lebo naozaj si to neviem vysvetlit...
Asi pred mesiacom sme sa v dobrom rozisli (nechala ma). Ostali sme kamaratmi, sice je jasne, ze uz to nie je ako kedysi. Len teraz asi posledne 2 tyzdne sa mi zrazu totalne vyhyba, ked idem okolo, tak sa zrazu tvari nejako nepritomne... Nemate s niekto s niecim take skusenosti? Lebo naozaj si to neviem vysvetlit...
No... ja osobne by som sa jej natvrdo a priamo spytal. Nema cenu si nieco domyslat, aspon pokial sa nespytas.Skorocel napísal:Aj ja by som mal jednu otazocku, ale ked uz je tu tato tema, nebudem robit novu...
tak po rozchode sa vztah uz malokedy vrati na uroven na akej bol pred zacatim vztahu takze chladnutie je normal, ak to spravila takto radikalne je mozne ze sa snazi zabudnut co najrychlejsie......
takisto je mozne ze uz niekoho ma tak je pre nu zbytocne udrziavat stary uz nefungujuci vztah
v kazdom pripade sa obzri po inej , nerob si velke nadeje.... ak s tym sekla ona je dost mozne ze uz to dalej nechcela zivit a nesplnalo to to co ocakavala
takisto je mozne ze uz niekoho ma tak je pre nu zbytocne udrziavat stary uz nefungujuci vztah
v kazdom pripade sa obzri po inej , nerob si velke nadeje.... ak s tym sekla ona je dost mozne ze uz to dalej nechcela zivit a nesplnalo to to co ocakavala
-
recberko
Light Star
vieš ak si uvedomý, že v tebe mala niečo viac a niečo lepšie ako má s tým novým chalanom napríklad, tak sa isto vráti... možno nie hneď možno to potrvá...ale môže sa stať aj to že sa už nevráti... a na margo toho, že už ani to kamarátstvo nie je ako predtým, to nemusí byť tak celkom pravda, záleží na danom človeku, či ťa dokáže vnímať aj inak ako "toho čo po nej ide" a či si od teba nebude držať taký odstup... mne sa to stalo, ale zasa stalo sa mi aj opačné... môže sa stať že budete lepšími priateľmi ako predtýmMayDaySK napísal:Každý je iný, každý je v inej situácii, vy neviete či kumne daná niečo cítila alebo necítila, nepoznáte ju... Tak sa len tak vedecky spýtam na váš názor o tomto: Keď sa rozídete, ale nie tak že vás baba vyhodí kôli závažnému činu, proste len pre blbosť že ste ju nechceli poslúchať a tak... či je šanca že sa volakedy vráti? Napríklad našla si druhého ale dlho sním nebude lebo so žadnym zatial nevydržala dlhšie ako pólrok. Aké sú šance že sa vráti? Keď sa baba rozhodne že tento nieje ten správny tak to už aj fixne zostane? Lebo som si všimol že po rozchode už ani to kamarátstvo nieje na takej úrovni ako bolo pred vzťahom.
-
midnight_man
Guru
all
Vies ako sa vraví...ak to bola ta prava tak sa ti vrati.... ak zacne citit ze jej s tebou bolo lepsie ako jej je teraz(co je u dievcat caste ze na to pridu az potom ked nas nechaju
) tak sa vrati ..mozno nie hned ale vrati sa..aj ja by som sa vratil..preco nie....