AKo si vytvorit vlastne ftp

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
jeep18
Amateur
Amateur

AKo si vytvorit vlastne ftp

Príspevok od používateľa jeep18 »

Potreboval by som niejaky navod ako by som si mohol vytvorit vlastny ftp server mam zvysne starsie pc s win 98 a chcel by som ho vyuzivatz len ako ftp server na zdielanie suborov prosim poradte
Stilo
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Stilo »

pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

jeep18 mas staticku alebo dynamicku IP?

Ak mas staticku tak si to jednoducho urobis cez RaidenFTP alebo Serv-U. Takych programov je dost. Ak mys dynamicku tak postup tu uz bol niekolko krat napisany. Skus pohladat.
jeep18
Amateur
Amateur

pHysIQ napísal:jeep18 mas staticku alebo dynamicku IP?

Ak mas staticku tak si to jednoducho urobis cez RaidenFTP alebo Serv-U. Takych programov je dost. Ak mys dynamicku tak postup tu uz bol niekolko krat napisany. Skus pohladat.
ja mam staticku na apcku ale ja sa pripajam este cez router a tam mam nastavene dinamicke IP-cky a uz som hladal ale akosi bezvysledne
pe3x
Professional
Professional

Príspevok od používateľa pe3x »

Z toho co si napisal som vydedukoval ze nemas verejnu IP, dynamicku (z ap do routera a odtial do pc) cize cez DHCP. Cize pravdepodobne nemas verejnu IP a ftp by mohlo sluzit len na lokalnej sieti.
jeep18
Amateur
Amateur

pe3x napísal:Z toho co si napisal som vydedukoval ze nemas verejnu IP, dynamicku (z ap do routera a odtial do pc) cize cez DHCP. Cize pravdepodobne nemas verejnu IP a ftp by mohlo sluzit len na lokalnej sieti.
taqze z netu sa tam nepripojim ???
Napísať odpoveď