Scorpions v Bratislave

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Scorpions v Bratislave

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

16.6. 2007 INCHEBA EXPO ARÉNA

Aj by som šiel, ale nieto financie nazvyš :( .
Qu!r!@5h
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Qu!r!@5h »

No ja sa na tuto akciu velmi tesim, idem tam aj s kamosom, podla mna to bude velmi fasa takze piste aj vy vsetci ostatni kt. sa tam vidime. :wink:
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

Kua všetko v blave! Keby bolo v Ke tak by som aj šiel ale takto.. určite by som viac precestoval než by som dal na lístok. Ale kvôli Wind of Change :cry: Sakra.. Hádam to budu nahrávať podaktorý.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

skoda ze to nije v nejakom velkom v klube "rodinna " atmosfera ... velke haly a scorpions mi dako nejde dokopy a aj tak je to daleko a sam na koncert to je onicom ..ale ked budem velky.. :lol:
Qu!r!@5h
Medium Expert
Medium Expert

MS FRANKY napísal:Kua všetko v blave! Keby bolo v Ke tak by som aj šiel ale takto.. určite by som viac precestoval než by som dal na lístok. Ale kvôli Wind of Change :cry: Sakra.. Hádam to budu nahrávať podaktorý.
Presne to si hovorim aj ja kedze aj ja som z KE. Ved mame Steelku tak by sa tam uz nieco poriadne mohlo konat (ked vynecham Deep Purple a Bryan Adams). Ale kedze uz aspon v BA budu tak si to nenecham ujst ale v buducnosti by som rad privital vela vela fasa koncertov a podobnych akcii aj v KE.
NEMESIS
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa NEMESIS »

no tak scorpions je mojho otca srdcovka takze neviem neviem ci nepojdem aj ja s nim lebo fakt pohode hudbicka
Qu!r!@5h
Medium Expert
Medium Expert

A co na to hovorite teraz, presunuli to na stadion Artmedie a ako host tam bude Edguy!!! Podla mna absolutna pecka-2 super kapely.
recberko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa recberko »

Scorpions normálne respect mne sa to celkom páči a otec o tom radšej ani nehovorím ten bol a aj je fanda... ale asi sa nepôjde bo ani ja nemám cash navyše
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Veľmi silná kapela... Ale mám teraz veľa iných investícií a taký luxus ako koncerty, ktoré nie sú free si veľmi nemôžem dovoliť.. Škoda :(
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

ak vsetko bude podla planov (financie atd) tak si to nenecham ujst :) takyto koncert som este v BA nevidel. zatial absolutna spica. dufam, ze sa mi podari sa tma dostat
Qu!r!@5h
Medium Expert
Medium Expert

Tak co, boli ste niekto? Perfektna show: Kreyson+Edguy+SCORPIONS= :smt035 :smt035 :smt035
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

to bolo nieco uzasne. nemal vobec financie, ale aj mimo stadiona bol perfektny zvuk. nemalo to chybu. odohrali to fakt vynikajuco. no nechapal som podaktorych ludi. len tak v 3/4 koncertu isli prec a nebolo ich malo. a potom neskor dalsi a tak dalej. a to neodohrali wind of change a odchadzali a podaktori odchadzali pocas wind of change. to mi nejako neslo do hlavy. kazdopadne to bolo viac nez super :)
Napísať odpoveď