Kua všetko v blave! Keby bolo v Ke tak by som aj šiel ale takto.. určite by som viac precestoval než by som dal na lístok. Ale kvôli Wind of Change Sakra.. Hádam to budu nahrávať podaktorý.
skoda ze to nije v nejakom velkom v klube "rodinna " atmosfera ... velke haly a scorpions mi dako nejde dokopy a aj tak je to daleko a sam na koncert to je onicom ..ale ked budem velky..
MS FRANKY napísal:Kua všetko v blave! Keby bolo v Ke tak by som aj šiel ale takto.. určite by som viac precestoval než by som dal na lístok. Ale kvôli Wind of Change Sakra.. Hádam to budu nahrávať podaktorý.
Presne to si hovorim aj ja kedze aj ja som z KE. Ved mame Steelku tak by sa tam uz nieco poriadne mohlo konat (ked vynecham Deep Purple a Bryan Adams). Ale kedze uz aspon v BA budu tak si to nenecham ujst ale v buducnosti by som rad privital vela vela fasa koncertov a podobnych akcii aj v KE.
Scorpions normálne respect mne sa to celkom páči a otec o tom radšej ani nehovorím ten bol a aj je fanda... ale asi sa nepôjde bo ani ja nemám cash navyše
ak vsetko bude podla planov (financie atd) tak si to nenecham ujst takyto koncert som este v BA nevidel. zatial absolutna spica. dufam, ze sa mi podari sa tma dostat
to bolo nieco uzasne. nemal vobec financie, ale aj mimo stadiona bol perfektny zvuk. nemalo to chybu. odohrali to fakt vynikajuco. no nechapal som podaktorych ludi. len tak v 3/4 koncertu isli prec a nebolo ich malo. a potom neskor dalsi a tak dalej. a to neodohrali wind of change a odchadzali a podaktori odchadzali pocas wind of change. to mi nejako neslo do hlavy. kazdopadne to bolo viac nez super