Dorucenie objednavky od karman.sk

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
sharky-no
King
King
Používateľov profilový obrázok

Dorucenie objednavky od karman.sk

Príspevok od používateľa sharky-no »

Chcem sa spytat ake mate skusenosti s ich dodavanim tovaru. Ja som z Nitry (resp. 12km na juh po hlavnej od NR) a objednal som si v pondelok vecer gfx a ma dojst do 5dni.
Som nedockavy : :oops: a kupujem takto prvy-krat. Vcera mi dosiel mail ze grafika je v TN a dnes to iste! je to normalne?
Stilo
Star
Star

Príspevok od používateľa Stilo »

Aj mne mala dojst grafika do tyzdna, prisla po mesiaci a pol. Z tymto obchodom som skoncil.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Mesiac a pol? :lol: Tak to je nejaký slabý obchod. Však za takú dobu ti klesnu ceny niektorych produktov pri IT aj o 10%
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Frikso napísal:Mesiac a pol? :lol: Tak to je nejaký slabý obchod. Však za takú dobu ti klesnu ceny niektorych produktov pri IT aj o 10%
o ceny tu ani tak nejde ale prestav si zeby ti odisla grafika v kompe co by si robil :D
Stilo
Star
Star

Príspevok od používateľa Stilo »

Frikso napísal:Mesiac a pol? :lol: Tak to je nejaký slabý obchod. Však za takú dobu ti klesnu ceny niektorych produktov pri IT aj o 10%
bola to 7800GS pre AGP, kupoval som ju pre kamarata (byva na dedine a myslel si ze z nejakeho dovodu to pride do BA skor :D) za 11 litrov
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

ja som si objednal repro na zaciatku aprila a nainstaloval som ich vcera ...s karmanom koncim

//dakujem za gratulaciu k ranku KING :D
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

Sheep napísal:o ceny tu ani tak nejde ale prestav si zeby ti odisla grafika v kompe co by si robil :D
no ja by som sa zblaznil, hoci bolo tu uz hodne casto pisane ze karman nestoji ani za deravy gros. Prachy chcu vopred ( ak sa nemylim ) dorucenie o 1 a pol mesiaca ...zarucny servis ktory stoji za staru belu ...
Tam som neobjednaval nic, a ani nebudem :)
sharky-no
King
King

Lord PROXI napísal:no ja by som sa zblaznil, hoci bolo tu uz hodne casto pisane ze karman nestoji ani za deravy gros. Prachy chcu vopred ( ak sa nemylim ) dorucenie o 1 a pol mesiaca ...zarucny servis ktory stoji za staru belu ...
Tam som neobjednaval nic, a ani nebudem :)
Mno peniaze odomna este nedostali...budem platit pri prevzati ... ako hh tak dufam ze aspon te peniaze ich budu lakat :lol: to som netusil ze su taketo problemy s nimi...mno mali najnizsiu cenu za tu gfx
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

no ono cena stale laka, ale podla toho kde, radsej by som priplatil par stovak a objednal z alzy kde mam istotu ze mi to dojde za par dni :)
Ale mozno budes mat stastie a pride ti to cim skor :wink:
Martinekk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martinekk »

njn, som z Trencina a jedine si pre tovar chodim sam. naprosta spokojnost. len si tam musi clovek pre to dojst.objednavali sme: CCFL neony, mysku, MP3 prehravac, mini SD kartu 2GB, dva HDD, pasiv chladic na procak, tlaciaren. vsetko vpohode. zatial.najlepsie je ked si clovek pre to dojde, aspon ich moze spucovat ked sa oneskoria. platim v hotovosti pri preberani.
uNreal_saTch^
Professional
Professional

Príspevok od používateľa uNreal_saTch^ »

tovar (Gigabyte DS4) mi prisiel na druhy den spolocnostou UPS...bez problemov...(platil som den predtym bankovym prevodom...)
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

Karman je najhorsi e-shop na SK!!!
Vsade sa o nom diskutovalo!

//Edit:Takto treba tam zavolat a opytat sa ci je vec skladom,ak ano tak by nemal byt problem ale ak je tam napr. do 5 dni tak sa vacsinou nacakate :?

Ale preco objednavat z karmana?Mame vela inych lacnych shopov...napr. len taky www.x-computers.sk je v pohode :wink:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

ONdr3j
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ONdr3j »

jj z karmanu by som si nikdy nic neobjednal, ci som uz o nich dost nepekneho cital alebo aj to ze nerad davam prachy vopred, ale tiez to zalezi tiez od obchodu ze aky je ci mu verim na 100% ze mozem kludne dat prachy vopred, take obchody pre mna www.tichepc.sk a www.alza.sk sak napr z alzi ked si nieco objednate a je skladom tak na druhy den to mate doma o com sa karmanu moze len snivat :D :D :lol:

a ako pisal hore vyssie lord proxi radsej si priplatim par stovak za lepsie "zaobchadzanie" alebo ked nieco reklamujete
takze KARMAN NIKDY, aj ked slovo nikdy je silne slovo ale asi nikdy, ostanem pri svojich vernych shopoch ;)

to pista: kto ti dal tu www stranku na ten eobchod :roll:

P.S. vyhnite sa aj obchodu http://computerstore.sk sa mi zda ze je to horsie ako karman (aspon z mojho pohladu), napr. do dneska som nedostal tovar co som si u nich objednal :lol: a to je uz tomu +- mesiac a pol, dokonca ziadna odpoved (mail, mobil, pevna) :D :D no proste ....
sharky-no
King
King

mno parada...ja som si myslel ze je to kvalitny obchod, kedze mnoho linkov je v poradni prave od tial...tak aspon viem ze zostavu si od tial kupovat nebudem :) thx
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Pozri si alza.sk, na ten som staznosti necital, aj ked urcite nejake budu.
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

Kvalitne shopy s ktorymi problemy mat nebudes su asi...
www.alza.sk
www.kvservis.sk ->viem podla stranky to nevyzera ako spolahlivy obchod ale vazne je tam fakt super personal a vsetko vybavia,aj reklamacie proste super
www.novepc.sk ->aj ked som u nich nic nereklamoval su celkom ok
www.x-computers.sk ->ak si z Kosic tak je to dobry obchod,taky priemer ale maju dobre ceny
www.tichepc.sk ->iba chladice ale inac super persnal,ochota,reklamacie su super,asi naj obchod na chladice ale ceny su niekedy vysoke
www.tntrade.sk ->tiez dobry obchod s chladicmi a modding vecami hlavne ak si z BA

Asi tieto shopy ma teraz napadli...odkial by som nikdy nic nezobral... asi www.karman.sk a www.chladice.sk
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

pishta napísal:...
doplnim progamingshop.sk a datacom-ke.sk
Azrael
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Azrael »

Heh, Karman rulz.

Obrázok

Trvalo to iba 9 pracovnych dni a typek z UPS mi este volal, ze ako sa ku mne dostane :)
sharky-no
King
King

Azrael napísal:Heh, Karman rulz.
Trvalo to iba 9 pracovnych dni a typek z UPS mi este volal, ze ako sa ku mne dostane :)
odkial si?

uvital by som dalsie taketo prispevky a ludi z okolia nitry THX :smt049
btw. dnes je piatok a este nide nic mi nedoslo :evil: a furt mi chodi mail ze je to v trencine...a silne o tom pochybuje, ze oni to vobec v tom TN maju
Napísať odpoveď