Som nedockavy :
Dorucenie objednavky od karman.sk
Dorucenie objednavky od karman.sk
Chcem sa spytat ake mate skusenosti s ich dodavanim tovaru. Ja som z Nitry (resp. 12km na juh po hlavnej od NR) a objednal som si v pondelok vecer gfx a ma dojst do 5dni.
Som nedockavy :
a kupujem takto prvy-krat. Vcera mi dosiel mail ze grafika je v TN a dnes to iste! je to normalne?
Som nedockavy :
-
Lord PROXI
King
- Kontaktovať používateľa:
no ja by som sa zblaznil, hoci bolo tu uz hodne casto pisane ze karman nestoji ani za deravy gros. Prachy chcu vopred ( ak sa nemylim ) dorucenie o 1 a pol mesiaca ...zarucny servis ktory stoji za staru belu ...Sheep napísal:o ceny tu ani tak nejde ale prestav si zeby ti odisla grafika v kompe co by si robil
Tam som neobjednaval nic, a ani nebudem
Mno peniaze odomna este nedostali...budem platit pri prevzati ... ako hh tak dufam ze aspon te peniaze ich budu lakatLord PROXI napísal:no ja by som sa zblaznil, hoci bolo tu uz hodne casto pisane ze karman nestoji ani za deravy gros. Prachy chcu vopred ( ak sa nemylim ) dorucenie o 1 a pol mesiaca ...zarucny servis ktory stoji za staru belu ...
Tam som neobjednaval nic, a ani nebudem
-
Lord PROXI
King
-
Martinekk
Light Professional
njn, som z Trencina a jedine si pre tovar chodim sam. naprosta spokojnost. len si tam musi clovek pre to dojst.objednavali sme: CCFL neony, mysku, MP3 prehravac, mini SD kartu 2GB, dva HDD, pasiv chladic na procak, tlaciaren. vsetko vpohode. zatial.najlepsie je ked si clovek pre to dojde, aspon ich moze spucovat ked sa oneskoria. platim v hotovosti pri preberani.
-
uNreal_saTch^
Professional
-
pishta
Light Professional
Karman je najhorsi e-shop na SK!!!
Vsade sa o nom diskutovalo!
//Edit:Takto treba tam zavolat a opytat sa ci je vec skladom,ak ano tak by nemal byt problem ale ak je tam napr. do 5 dni tak sa vacsinou nacakate
Ale preco objednavat z karmana?Mame vela inych lacnych shopov...napr. len taky www.x-computers.sk je v pohode
Vsade sa o nom diskutovalo!
//Edit:Takto treba tam zavolat a opytat sa ci je vec skladom,ak ano tak by nemal byt problem ale ak je tam napr. do 5 dni tak sa vacsinou nacakate
Ale preco objednavat z karmana?Mame vela inych lacnych shopov...napr. len taky www.x-computers.sk je v pohode
jj z karmanu by som si nikdy nic neobjednal, ci som uz o nich dost nepekneho cital alebo aj to ze nerad davam prachy vopred, ale tiez to zalezi tiez od obchodu ze aky je ci mu verim na 100% ze mozem kludne dat prachy vopred, take obchody pre mna www.tichepc.sk a www.alza.sk sak napr z alzi ked si nieco objednate a je skladom tak na druhy den to mate doma o com sa karmanu moze len snivat
a ako pisal hore vyssie lord proxi radsej si priplatim par stovak za lepsie "zaobchadzanie" alebo ked nieco reklamujete
takze KARMAN NIKDY, aj ked slovo nikdy je silne slovo ale asi nikdy, ostanem pri svojich vernych shopoch
to pista: kto ti dal tu www stranku na ten eobchod
P.S. vyhnite sa aj obchodu http://computerstore.sk sa mi zda ze je to horsie ako karman (aspon z mojho pohladu), napr. do dneska som nedostal tovar co som si u nich objednal
a to je uz tomu +- mesiac a pol, dokonca ziadna odpoved (mail, mobil, pevna)
no proste ....
a ako pisal hore vyssie lord proxi radsej si priplatim par stovak za lepsie "zaobchadzanie" alebo ked nieco reklamujete
takze KARMAN NIKDY, aj ked slovo nikdy je silne slovo ale asi nikdy, ostanem pri svojich vernych shopoch
to pista: kto ti dal tu www stranku na ten eobchod
P.S. vyhnite sa aj obchodu http://computerstore.sk sa mi zda ze je to horsie ako karman (aspon z mojho pohladu), napr. do dneska som nedostal tovar co som si u nich objednal
mno parada...ja som si myslel ze je to kvalitny obchod, kedze mnoho linkov je v poradni prave od tial...tak aspon viem ze zostavu si od tial kupovat nebudemhojko napísal:Pozri:
http://www.hojko.com/e-shop-t65554.html
-
pishta
Light Professional
Kvalitne shopy s ktorymi problemy mat nebudes su asi...
www.alza.sk
www.kvservis.sk ->viem podla stranky to nevyzera ako spolahlivy obchod ale vazne je tam fakt super personal a vsetko vybavia,aj reklamacie proste super
www.novepc.sk ->aj ked som u nich nic nereklamoval su celkom ok
www.x-computers.sk ->ak si z Kosic tak je to dobry obchod,taky priemer ale maju dobre ceny
www.tichepc.sk ->iba chladice ale inac super persnal,ochota,reklamacie su super,asi naj obchod na chladice ale ceny su niekedy vysoke
www.tntrade.sk ->tiez dobry obchod s chladicmi a modding vecami hlavne ak si z BA
Asi tieto shopy ma teraz napadli...odkial by som nikdy nic nezobral... asi www.karman.sk a www.chladice.sk
www.alza.sk
www.kvservis.sk ->viem podla stranky to nevyzera ako spolahlivy obchod ale vazne je tam fakt super personal a vsetko vybavia,aj reklamacie proste super
www.novepc.sk ->aj ked som u nich nic nereklamoval su celkom ok
www.x-computers.sk ->ak si z Kosic tak je to dobry obchod,taky priemer ale maju dobre ceny
www.tichepc.sk ->iba chladice ale inac super persnal,ochota,reklamacie su super,asi naj obchod na chladice ale ceny su niekedy vysoke
www.tntrade.sk ->tiez dobry obchod s chladicmi a modding vecami hlavne ak si z BA
Asi tieto shopy ma teraz napadli...odkial by som nikdy nic nezobral... asi www.karman.sk a www.chladice.sk
odkial si?Azrael napísal:Heh, Karman rulz.
Trvalo to iba 9 pracovnych dni a typek z UPS mi este volal, ze ako sa ku mne dostane
uvital by som dalsie taketo prispevky a ludi z okolia nitry THX
btw. dnes je piatok a este nide nic mi nedoslo