jaj zas to tak hlupo skoncilo !!!
Ale inak saylerovi preplo
Peter zase kopci ( ctrl + c .... )
A Dr. Sures ked na to vyvinie liek tak to nebude bohvie co
tento diel mi pripadal taky ako prvy..nic podstatne sa v nom nestalo, okrem toho ze Sylar dostal daco do hlavy (dobry maliar on je ale, z krvi taky pekny hribik..)..
som velmi zvedavy aku schopnost ma Petrelli babicka...
mirak2 napísal:tento diel mi pripadal taky ako prvy..nic podstatne sa v nom nestalo, okrem toho ze Sylar dostal daco do hlavy (dobry maliar on je ale, z krvi taky pekny hribik..)..
som velmi zvedavy aku schopnost ma Petrelli babicka...
mirak:ja s tebou suhlasim.len som nevedel ci komentujes 20tku alebo 21tku
20tka bola podla mna absolutna bomba
21tka poslabsie.bez akcie.akurat mierny posun v deji plus nejake zamotania.trocha predvidatelna bola.hned ako sylar prisiel k mame som vedel ze ju zabije a vedel som ze hiro sylara este nezabije.no ale ten zlomeny mec uff.som zvedavy ako to spravia
V pohode diel, Heroes ide stale hore. Sayler bol v tomto diele dost dobry, uz sa nemozem dockat finalneho suboja Saylera a Petera. "BUUM"! Verim, ze finalny 2 hodinovy diel ukonci prvu seriu tak ako sa patri. Ale ta pauza, co nastane po buducom tyzdni, no radsej na nu ani nemysliet...
recberko napísal:ešte som o tom nepočul môžeš mi o tom povedať viac?? chodí to niekde v telke alebo budem musieť sťahovať ako najnovšie časti Prison Breaku??
Je to serial, ktory zatial najdes len na internete. Mozne je, ze niekedy bude aj vysielany v TV. FanSite : www.heroes-cz.com
mne kamos povedal ze si pozri prvy diel, asi 3 dni som zhanal titulky, pozrel som, povedal som si suche, ale uz ked som to zacal pozerat tak som pozrel a naplno ma to chytilo az vtedy, ked Claire bola na pitevnom stole
k poslednemu dielu: uplne incredible, buduci utorok ked nestihnem pozriet season finale ani nejdem do skoly
mirak2 napísal:mne kamos povedal ze si pozri prvy diel, asi 3 dni som zhanal titulky, pozrel som, povedal som si suche, ale uz ked som to zacal pozerat tak som pozrel a naplno ma to chytilo az vtedy, ked Claire bola na pitevnom stole
k poslednemu dielu: uplne incredible, buduci utorok ked nestihnem pozriet season finale ani nejdem do skoly
nj..prve diely som pozeral zo zvedavosti a muka.ziadne superpowers.a od 5ky-6tky to ma grady a od 17tky to je uplne incredible
akurat som dokukal 22... ty woe ja sa tak tesim o tyzden... ved tento diel bol super tak co este potom? dufam,ze sa stretnu sylar s petrom zasa a zasiahnu do toho claire a hiro... bude ppci....
mirak2 napísal:to finale, no neviem, neverim tomu ze su obaja mrtvy..
a vol.2 Generations fakt neviem co ma znamenat..
imho to znamena ze sa zapoji aj starsia generacia (stara petrelli, hirov otec a spol.).
Obaja mrtvi myslis bratov co vybuchli? Peter to urcite prezil, ved aj ghovorili ze ked vybuchne nic sa mu nestane... Len som zvedavy kde dopadne