Veríte v PEKLO?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Veríte v PEKLO?

Áno
58
39%
Nie
64
43%
Neviem a je mi to jedno
28
19%

Celkom hlasov: 150

SRneC
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa SRneC »

myslite ze clovek bude po smrti vidiet? alebo bude len citit (nie pachy ;)
fascinujuca tema :oops:

fuuu a viete si predstavit ze naveky? :lol:
nebude to nuda? :P
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

dawo napísal:myslite ze clovek bude po smrti vidiet? alebo bude len citit (nie pachy ;)
fascinujuca tema :oops:
Imho bude vidieť, ale takým istým (alebo aspoň podobným) spôsobom ako v sne :wink: .O tom som už dosť popísal na predchádzajúcej strane.
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

kubikjuice napísal:preco mam verit v peklo ked neverim v boha?
Lebo Boh a peklo niesu to iste :)
SRneC
Addict
Addict

v tomto pripade ano ak niekto veri v peklo musi aj v Boha ne?
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

dawo napísal:v tomto pripade ano ak niekto veri v peklo musi aj v Boha ne?
No nemusi, ale je to viac nez pravdepodobne :) Ale mozno niekto nepovazuje peklo za stav duse, ale peklo ako stav na mysle ... :roll:
kj37
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kj37 »

miki690 napísal:Lebo Boh a peklo niesu to iste :)
no ano, to je pravda... Ale aj tak neverim v peklo ;)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

SRneC napísal:v tomto pripade ano ak niekto veri v peklo musi aj v Boha ne?
NE! :wink:
spanoo
Star
Star

Príspevok od používateľa spanoo »

pokial viem, tak ten kto je veriaci(krestan) je aj satanista...ak exituje boh, tak existuje aj satan, ak veris v boha musis aj v satana..a ak extistuje nebo musi existovat aj peklo...to usudzujem z toho co som doteraz o viere pocul..opravte ma ak sa mylim

A na otazku ci verim v peklo odpovedam, ze zatial nie...mozno budem verit..ale nikto do mna od detstva ziadnu vieru nevstepoval a tak som slobodny
mato25
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mato25 »

v peklo nemverim :D
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

spanoo napísal:pokial viem, tak ten kto je veriaci(krestan) je aj satanista...ak exituje boh, tak existuje aj satan, ak veris v boha musis aj v satana..a ak extistuje nebo musi existovat aj peklo...to usudzujem z toho co som doteraz o viere pocul..opravte ma ak sa mylim

A na otazku ci verim v peklo odpovedam, ze zatial nie...mozno budem verit..ale nikto do mna od detstva ziadnu vieru nevstepoval a tak som slobodny
Ja ta opravim. To je riadna blbost. Veris v to co kces. Nik ti nemoze nanutit nieco co nekces nie? :twisted:
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

spanoo napísal:pokial viem, tak ten kto je veriaci(krestan) je aj satanista...ak exituje boh, tak existuje aj satan, ak veris v boha musis aj v satana..a ak extistuje nebo musi existovat aj peklo...to usudzujem z toho co som doteraz o viere pocul..opravte ma ak sa mylim

Tvoja prva veta ma zaskocila. Satanizmus je všeobecný výraz, ktorý sa používa na označenie náboženstva alebo filozofického hnutia venovaného údajne uctievaniu Satana alebo jeho vtelení. (wiki) Je velmi veky rozdiel verit ze existuje a uctievat ho /klaniat sa mu. Cize ten kto je veriaci urcite nie je satanista.
spanoo
Star
Star

lekoklatik napísal:Ja ta opravim. To je riadna blbost. Veris v to co kces. Nik ti nemoze nanutit nieco co nekces nie? :twisted:
tak potom neverim...verim iba v spojenie dvoch dusi laskou
lienka557 :aasmile6:
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

ale mohli by ste sa aj zamysliet nad tym, ze ked uz sa tam dusa dostane tak tam zostane naveky. a to je za ten kratky zivot nespravodlive aby bola odsudena na vecne zatratenie, aj keby dotycny neviem co spravil. Potom by z toho vyplyvalo ze Boh nieje spravodlivy a z toho vyplyva ze vsetko je nespravne.
Jedine co mi dava logiku je reinkarnacia. aby sa ludska dusa naucila a zazila vsetko to co ma, aby "vedela".
spanoo
Star
Star

podla mna v momnete smrti proste len vsetko vypne a tym to hasne...od zvierat sa lisime len tym ze myslime na vyssiej urovni...tak preco by sme my mali byt o nieco lepsi a mali mat aj zivot po smrti??? ci uz v pekle alebo v nebi...nebo je tu na zemi...peklo je ked tu na zemi nemas nikoho
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

spanoo napísal:podla mna v momnete smrti proste len vsetko vypne a tym to hasne...od zvierat sa lisime len tym ze myslime na vyssiej urovni...tak preco by sme my mali byt o nieco lepsi a mali mat aj zivot po smrti??? ci uz v pekle alebo v nebi...nebo je tu na zemi...peklo je ked tu na zemi nemas nikoho
mozno preto ze niektori ludia preziju klinicku smrt a vidia ze nieco tam potom je alebo zopar jedincov si pamata zazitky z minuleho zivota, dokonca aj smrt. asi preto.
spanoo napísal:nebo je tu na zemi...peklo je ked tu na zemi nemas nikoho
suhlasim
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Vecnost bude odmenou za tvoje ciny, ktore si pachal tu na zemi. Zelovoc co je na tom nespravodlive.
SRneC
Addict
Addict

pHysIQ napísal:Vecnost bude odmenou za tvoje ciny, ktore si pachal tu na zemi. Zelovoc co je na tom nespravodlive.
asi myslel to ze za ciny ktore spachas v priebehu +- 100 rokov ovplyvnia tvoju dusu na veky a ze by sme mali mat pravo na reparat ktorym je reinkarnacia ...divna teoria ale je to take diskusie hodne :lol:
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

je mi to srdecne jedno. riadim sa filozofiou: Rob si, co chces. Pokial neublizis nevinnemu cloveku, je ti vsetko dovolene. A zaroven je to moja hranica medzi dobrom a zlom. A kedze nekonam nic zle, tak ak aj po zivote nieco bude, nebudem za to potrestaný. A ak po zivote nieje nic ine, plati zasada "zi zivot naplno a uzivaj si" dvojnásobne.
verte alebo nie, ale toto je zakladna myslienka la Veyovho Satanizmu.
spanoo
Star
Star

pHysIQ napísal:Vecnost bude odmenou za tvoje ciny, ktore si pachal tu na zemi. Zelovoc co je na tom nespravodlive.
vecnost je odmena??? vecnost je trest!!! Veci su preto tak krasne leno su docasne
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

urcite v peklo verim. dokonca som ho videl aj nazivo. je presne v raci v BA :) podnik peklo :) no dost bolo traposin. podla mna sa kazdy bude mat po smrti tak ako si zasluzi. ked neni spravodlivost pocas zivota, tak snad uz po smrti hej.
Napísať odpoveď