Päsťami bili obesenú mačku
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
-
Inspectah Deck
Expert
-
will.i.am
Darca
- Kontaktovať používateľa:
To raz kamarat debil, sme boli von a sme boli partia asi 10ti a on bol vpredu a ja vzadu. A sme sli po ulici a nevedel som co robi az ked bolo neskoro. Vzal male mozno 1-1,5 mesacne maca, vyhodil a vo vzduchu donho kopnut, ono sa len potom mykalo v agonii na zemi...
Keby som bol pri tom tak by som mu v tom zabranil, ael vsimol som si to uz neskoro...
Aspon ho potom oco za to vytrepal a mam pocit ze to nebola jeho jedina takato obat...
A to mal vtedy asi 17 rokov...
//1500. prispevok
Keby som bol pri tom tak by som mu v tom zabranil, ael vsimol som si to uz neskoro...
Aspon ho potom oco za to vytrepal a mam pocit ze to nebola jeho jedina takato obat...
A to mal vtedy asi 17 rokov...
//1500. prispevok
-
Kibo
Hardcore addict
pekne povedane... ja keby som tam bol tak ho asi dokopem od nervov, by som mu hlavu ukopol, ved to nie je normalne, este k tomu male bezbranne macawill.i.am napísal:kamarat debil
ako trest by som ich povesal na stromy, teraz ma nechapte ze obesit ich, ale napr za nohy a dolu hlavou, alebo pod pazuchy a nechat ich tak ale pol dna. nie teraz vazne. toto uz ni ej hra, deti zacinaju robit zverstva, niekde je chyba, zeby vo vychove? tiez ked sme boli mali sme robili blbosti, palili mravce lupou, trhali osam kridla... ale toto by sme si nikdy nedovolili. a ked jeden z nich je stredoskolak ako tam bolo pisane a ak ich najdu, nech ho zavru do polepsovne alebo do ustavu, ved kde sme aby sa toto robilo?
-
p4ra
Redeemer
Seriem im na cele macky. Nie som za tyranie zvierat, ani nahodou, ale keby sa aspon trosku obzerali za vecami, kt. su pre ludi ovela dolezitejsie. Takymito blbostami nas zaplavaju denne. Uz to vidim v kazdych vecernych spravach. Koho to zaujima? Su to deti a denne sa to stava na svete. Keby sa napriklad v spravach pise viac o ludoch, ako su napr. takyto:
http://www.aktuality.sk/spravy/domace/r ... bez-domova
Kde sa pomaha ludom v nudzi. A aj policia, ko*ot doslova (s prepacenim) sa ide zaoberat, nie ze by sa starali o zlodejov, okradacov, vrahov a pod. ludi.
Kde sa pomaha ludom v nudzi. A aj policia, ko*ot doslova (s prepacenim) sa ide zaoberat, nie ze by sa starali o zlodejov, okradacov, vrahov a pod. ludi.
-
Inspectah Deck
Expert
-
mastermind
VIP
zrejme si nepochopil, ze toto je zrkadlo nasej spolocnosti. Na kom sa viac prejavi stav spolocnosti ako na mladej generacii, ktora v nej vyrasta?p4ra napísal:Seriem im na cele macky. Nie som za tyranie zvierat, ani nahodou, ale keby sa aspon trosku obzerali za vecami, kt. su pre ludi ovela dolezitejsie. Takymito blbostami nas zaplavaju denne. Uz to vidim v kazdych vecernych spravach. Koho to zaujima? Su to deti a denne sa to stava na svete. Keby sa napriklad v spravach pise viac o ludoch, ako su napr. takyto:
Kde sa pomaha ludom v nudzi. A aj policia, kok**** doslova (s prepacenim) sa ide zaoberat, nie ze by sa starali o zlodejov, okradacov, vrahov a pod. ludi.
To co urobili sa neda ospravedlnit nicim, ani tym ze su to deti. Je zrejme, ze vrodene preddispozicie a prostredie, v ktorom vyrastali, z nich zatial urobili bezcitnych barbarov. Ak sa tym nebudeme zaoberat teraz, o par rokov z nich mozu byt nenapravitelni bezcitni barbari.
-
miki690
Medium Professional
Podla mna ma p4ra pravdu ... uplne zbytocne sa tahaju taketo veci do medii. Nieje to nic nenormalne, urcite nie do takej miery, aby sa z toho robili nejake skandalymastermind napísal:zrejme si nepochopil, ze toto je zrkadlo nasej spolocnosti. Na kom sa viac prejavi stav spolocnosti ako na mladej generacii, ktora v nej vyrasta?
To co urobili sa neda ospravedlnit nicim, ani tym ze su to deti. Je zrejme, ze vrodene preddispozicie a prostredie, v ktorom vyrastali, z nich zatial urobili bezcitnych barbarov. Ak sa tym nebudeme zaoberat teraz, o par rokov z nich mozu byt nenapravitelni bezcitni barbari.
-
Inspectah Deck
Expert
-
vendo
Guru