Päsťami bili obesenú mačku

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Päsťami bili obesenú mačku

Príspevok od používateľa hojko »

k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

:aasmile19: Zeby dalsia spicka ladovca?
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

co dodat :(
Nadavat nemozem inak to vyjadrit ani neviem !
Deti co maju doma problemy : otec - pije (nieje casto doma )
mama - pobehlica, mozno tiez pije a bije svoje deti
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

mna uz nic neprekvapi.. nechutnost nad nechutnost..
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

:censored: Takú by som tým deťom vrazil, že by sa už z toho nespamätali! :evil:
Poslať ich do polepšovne.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

dnes uz ludia ndokazu vychovavat deti??
Inspectah Deck
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Inspectah Deck »

radcej som si to nepozrel lebo by mi to bolo este viac luto a este vacsie nervy by som mal na takych K****** jaaaj ja by som si nanich natrenoval box co ma ucil kamos
belo15
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa belo15 »

takých kkt by som obesil, a búchal ja do nich pasťami.......... :evil:
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

To raz kamarat debil, sme boli von a sme boli partia asi 10ti a on bol vpredu a ja vzadu. A sme sli po ulici a nevedel som co robi az ked bolo neskoro. Vzal male mozno 1-1,5 mesacne maca, vyhodil a vo vzduchu donho kopnut, ono sa len potom mykalo v agonii na zemi...
Keby som bol pri tom tak by som mu v tom zabranil, ael vsimol som si to uz neskoro...
Aspon ho potom oco za to vytrepal a mam pocit ze to nebola jeho jedina takato obat...
A to mal vtedy asi 17 rokov... :?

//1500. prispevok :D
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

will.i.am napísal:kamarat debil
pekne povedane... ja keby som tam bol tak ho asi dokopem od nervov, by som mu hlavu ukopol, ved to nie je normalne, este k tomu male bezbranne maca :evil: :smt097 ja som strasny maniak na macicky, ale je jedno ci by chytil zajaca ci psa, aky pozicaj taky vrat!

ako trest by som ich povesal na stromy, teraz ma nechapte ze obesit ich, ale napr za nohy a dolu hlavou, alebo pod pazuchy a nechat ich tak ale pol dna. nie teraz vazne. toto uz ni ej hra, deti zacinaju robit zverstva, niekde je chyba, zeby vo vychove? tiez ked sme boli mali sme robili blbosti, palili mravce lupou, trhali osam kridla... ale toto by sme si nikdy nedovolili. a ked jeden z nich je stredoskolak ako tam bolo pisane a ak ich najdu, nech ho zavru do polepsovne alebo do ustavu, ved kde sme aby sa toto robilo? :evil:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Seriem im na cele macky. Nie som za tyranie zvierat, ani nahodou, ale keby sa aspon trosku obzerali za vecami, kt. su pre ludi ovela dolezitejsie. Takymito blbostami nas zaplavaju denne. Uz to vidim v kazdych vecernych spravach. Koho to zaujima? Su to deti a denne sa to stava na svete. Keby sa napriklad v spravach pise viac o ludoch, ako su napr. takyto:

http://www.aktuality.sk/spravy/domace/r ... bez-domova

Kde sa pomaha ludom v nudzi. A aj policia, ko*ot doslova (s prepacenim) sa ide zaoberat, nie ze by sa starali o zlodejov, okradacov, vrahov a pod. ludi.
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Ak ma byt toto dnesna mladez a nasa buducnost tak sme uz davno strateni :( ....... vazne nechapem co v tych hlavach maju .... ok mozno maju doma problemy ale to ich nijak neospravedlnuje .... k tomu uz niet co dodat :roll: .... ktovie co tu bude o par rokov
Inspectah Deck
Expert
Expert

no jo na svete mas plno problemov plno zlych ludi... sak ak to takto pojde dalej ze bude nasilie kriminalita zlo vojny...tak pride dalsi asteroid ktory nas vyhuby a bude pokoj a zacne sa novy druh zivota to len tak medzi recou :)
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

p4ra napísal:Seriem im na cele macky. Nie som za tyranie zvierat, ani nahodou, ale keby sa aspon trosku obzerali za vecami, kt. su pre ludi ovela dolezitejsie. Takymito blbostami nas zaplavaju denne. Uz to vidim v kazdych vecernych spravach. Koho to zaujima? Su to deti a denne sa to stava na svete. Keby sa napriklad v spravach pise viac o ludoch, ako su napr. takyto:

http://www.aktuality.sk/spravy/domace/r ... bez-domova

Kde sa pomaha ludom v nudzi. A aj policia, kok**** doslova (s prepacenim) sa ide zaoberat, nie ze by sa starali o zlodejov, okradacov, vrahov a pod. ludi.
zrejme si nepochopil, ze toto je zrkadlo nasej spolocnosti. Na kom sa viac prejavi stav spolocnosti ako na mladej generacii, ktora v nej vyrasta?
To co urobili sa neda ospravedlnit nicim, ani tym ze su to deti. Je zrejme, ze vrodene preddispozicie a prostredie, v ktorom vyrastali, z nich zatial urobili bezcitnych barbarov. Ak sa tym nebudeme zaoberat teraz, o par rokov z nich mozu byt nenapravitelni bezcitni barbari.
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

mastermind napísal:zrejme si nepochopil, ze toto je zrkadlo nasej spolocnosti. Na kom sa viac prejavi stav spolocnosti ako na mladej generacii, ktora v nej vyrasta?
To co urobili sa neda ospravedlnit nicim, ani tym ze su to deti. Je zrejme, ze vrodene preddispozicie a prostredie, v ktorom vyrastali, z nich zatial urobili bezcitnych barbarov. Ak sa tym nebudeme zaoberat teraz, o par rokov z nich mozu byt nenapravitelni bezcitni barbari.
Podla mna ma p4ra pravdu ... uplne zbytocne sa tahaju taketo veci do medii. Nieje to nic nenormalne, urcite nie do takej miery, aby sa z toho robili nejake skandaly :roll: mozno je potrebne, len aby im to niekto vysvetlil ... a inac pametam si , ze niekedy davno spoluziak nasiel maldu vranu pri meste a normalne surovo jej vykrutil krk a my vsetci okolo sme sa z toho smiali , teraz mi to nepripada smiesne, ale zasa nepripada mi to tak, ze by som bol teraz nenormalny, ked som sa z toho v tedy smial ...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

miki690, presne si vystihol to, co som chcel povedat. K+
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Priznajte sa kluci kto do nej boxoval?
P4RA alebo Mastermind ???

a teraz naozaj...v skratenej verzii.JE TO PRIMITIVIZMUS.
Inspectah Deck
Expert
Expert

heh to ti vyslo

No myslim ze stavat sa k takej veci ze neni to spravne ale su horsie neije dobre uz len naznak urcitej nasilnosti je neprijatelni nech je v akej kolvek podobe a malo by sa tomu zamedzovat ci uz ide o drobnu zalezitost alebo nieco horsie
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

tak zas na druhu stranu ked sa na to pozriem, tym ze to vlacia po mediach davaju ostatnym spratkom krasny priklad ako sa zabavit, nieco nove co este neskusili :?
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

:D no dobre som sa na tom pobavil ale po vcerajsku ked som videl ako v priamom prenose posty pre teba nejaka babka preklinala svoju dceru a jej deti ma uz absolutne nic nevivedie z miery :D
holt taky je dnesny svet = kopa sraciek
Napísať odpoveď