poradte pls..
zaoblene rohy v photoshope
-
m3thod-man
Star
- Kontaktovať používateľa:
zaoblene rohy v photoshope
Mam obrazok, jako logo, a potreboval by som zaoblit vrchne rohy, ale neak si neviem rady jak nato v photoshope 
poradte pls..
poradte pls..
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
uplink
VIP
tym mu moc nepomozes, len to rozmaze.fruxo napísal:Oznacis nejaku cast obrazku => Kliknes pravym tlacitkom => Feather
k teme: sprav si shape, stvorec/obdlznik s oblymi hranami, nastav polomer okruhlosti v px [v pravo hore] urob ho taky velky, aky chces aby bol vysek na logu, sprav ho do novej vrstvy, potom z neho sprav raster, daj load selection, oznac len tu vrstvu kde je rastrovy shape, chod na Tvoje logo [vrstvu] daj select inverse a delete, mas logo s oblymi okrajmi.
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
uz som ticho... ty mas kluce od miesackyuplink napísal:tym mu moc nepomozes, len to rozmaze.
k teme: sprav si shape, stvorec/obdlznik s oblymi hranami, nastav polomer okruhlosti v px [v pravo hore] urob ho taky velky, aky chces aby bol vysek na logu, sprav ho do novej vrstvy, potom z neho sprav raster, daj load selection, oznac len tu vrstvu kde je rastrovy shape, chod na Tvoje logo [vrstvu] daj select inverse a delete, mas logo s oblymi okrajmi.
-
m3thod-man
Star
-
uplink
VIP
fruxo napísal:uz som ticho... ty mas kluce od miesacky