zaoblene rohy v photoshope

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

zaoblene rohy v photoshope

Príspevok od používateľa m3thod-man »

Mam obrazok, jako logo, a potreboval by som zaoblit vrchne rohy, ale neak si neviem rady jak nato v photoshope :(

poradte pls..
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

Oznacis nejaku cast obrazku => Kliknes pravym tlacitkom => Feather
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

fruxo napísal:Oznacis nejaku cast obrazku => Kliknes pravym tlacitkom => Feather
tym mu moc nepomozes, len to rozmaze.

k teme: sprav si shape, stvorec/obdlznik s oblymi hranami, nastav polomer okruhlosti v px [v pravo hore] urob ho taky velky, aky chces aby bol vysek na logu, sprav ho do novej vrstvy, potom z neho sprav raster, daj load selection, oznac len tu vrstvu kde je rastrovy shape, chod na Tvoje logo [vrstvu] daj select inverse a delete, mas logo s oblymi okrajmi.
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

uplink napísal:tym mu moc nepomozes, len to rozmaze.

k teme: sprav si shape, stvorec/obdlznik s oblymi hranami, nastav polomer okruhlosti v px [v pravo hore] urob ho taky velky, aky chces aby bol vysek na logu, sprav ho do novej vrstvy, potom z neho sprav raster, daj load selection, oznac len tu vrstvu kde je rastrovy shape, chod na Tvoje logo [vrstvu] daj select inverse a delete, mas logo s oblymi okrajmi.
uz som ticho... ty mas kluce od miesacky :wink:
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Dá sa to aj pomocou toho feather (v takom prípade sa potom treba pohrať s farbami), ale je to o niečo komplikovanejšie ako ten uplinkov návod. (nemôžem si pomôcť, ale v Gimp sa to robí [podľa mňa] jednoduchšie)
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa m3thod-man »

Dik chlapi! Siel som podla toho uplinkoveho navodu a presne tak som to potreboval. Thx
gabberman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa gabberman »

chrono napísal:Dá sa to aj pomocou toho feather (v takom prípade sa potom treba pohrať s farbami), ale je to o niečo komplikovanejšie ako ten uplinkov návod. (nemôžem si pomôcť, ale v Gimp sa to robí [podľa mňa] jednoduchšie)
napis ako,celkom by ma to zaujimalo lebo robim troxu v gimpe.diik
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

fruxo napísal:uz som ticho... ty mas kluce od miesacky :wink:
:D lol, saq pohoda, len to co si mu napisal bez dalsich uprav porobi skutocny "feather" efekt, cize zjemni to...ja nemam nejaky patent na rozum, len sa snazim ostatnym poradit, aby nerobili chyby, ktorymi som ja uz raz presiel...tot sjo :)...ale dobre si to napisal :D...ze kluce od miesacky :lol:
Napísať odpoveď